انواع موشن گرافیک و محبوب ترین آن ها
افرادی که قصد دارند در مورد افزایش کیفیت عکس بدانند، میبایست به موارد خاصی توجه داشته باشند. در مقاله فعلی نکات مهمی در این خصوص بیان شده است.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
ما در این مقاله قصد داریم تا انواع موشن گرافیک را مورد بررسی قرار دهیم. موشن گرافیک، یکی از نوین ترین و جذاب ترین روش های تولید محتوا در بازار کار امروزی می باشد. امروزه اغلب مشاغل برای توسعه دادن و رشد کسب و کارشان به طراحی موشن گرافیک نیاز دارند. این موضوع، اهمیت شغل طراحان موشن گرافیک را به وضوح نشان می دهد. ما در این مقاله به بررسی سفارش تولید محتوای موشن گرافیک، انواع موشن گرافیک در دنیای دیجیتال مارکتینگ و همچنین عناوین زیر می پردازیم:
1- بررسی آمار محتوای ویدیویی
2- انواع موشن گرافیک
3- محبوب ترین نوع موشن گرافیک کدام است؟
4- کلام آخر
بررسی آمار محتوای ویدیویی
بررسی آمار و ارقام محتواهای ویدیویی فواید زیادی برایتان خواهد داشت. این گونه بررسی ها، داده های زیادی را در اختیار شما قرار می دهند. تجزیه و تحلیل این داده ها نیز به شما کمک می کند تا مناسب ترین استراتژی های طراحی را برگزینید. می توان گفت که این روند به طور کلی، باعث پیشرفت و توسعه ی کسب و کارها می شود. داشتن دسترسی به آمار و ارقام و داده ها، کمک می کند تا هرچه بیشتر نقاط ضعف و نقایص را شناسایی کرده و در صدد حل کردن آن ها بر آیید. لازم به ذکر است که یکی از ویژگی های اصلی در دیجیتال مارکتینگ نیز، همین بررسی آمار و ارقام و دستیابی به داده ها می باشد. طبق بررسی های اخیر در مورد آمار محتواهای ویدیویی، این گونه محتواها در بازار کار امروزی، نقش مهمی را ایفا کرده و در بین مردم، محبوبیت زیادی دارند.
همچنین این آمارها بیانگر این نکته هستند که ویدیو مارکتینگ یا همان تولید محتواهای ویدیویی، نقش مهمی در استراتژی های بازاریابی یا مارکتینگ در آینده خواهد داشت. آمارها نشان می دهند که سبک تولید محتوای ویدیویی از بین تمام سبک های دیگر، جذابیت و محبوبیت بیشتری نزد مردم دارند. همچنین صاحبان کسب و کار نیز گفته اند که از طریق این گونه محتواها به درک بیشتر و بهتری از کسب و کار یا محصولات و خدماتشان دست یافته اند.
آمار و تعداد محتواهای ویدیویی در فضاهایی مانند اینستاگرام، روز به روز در حال افزایش یافتن است. برای مثال، حدود 40 درصد از کاربران اینستاگرام از طریق پست یا استوری کردن، محتواهای ویدیویی خود را با دیگران به اشتراک می گذارند. آپارات یکی دیگر از این برنامه هاست که کلاً یک شبکه ی اجتماعی ویدیو محور است. این برنامه نیز به اشتراک گذاری انواع موشن گرافیک با دیگران می پردازد.
انواع موشن گرافیک
موشن گرافیک، دارای سبک های متنوعی می باشد. ما در این قسمت مقاله به بررسی انواع موشن گرافیک یا انواع سبک موشن گرافیک می پردازیم:
1- موشن گرافیک های توضیحی: یکی از معمول ترین و رایج ترین سبک های موشن گرافیکی که مورد استفاده قرار می گیرد، موشن گرافیک توضیحی است. این مدل موشن گرافیک ها، باعث می شوند که ارتباطی عاطفی و عمیق بین مردم و محتوای ویدیویی شکل بگیرد. معمولاً این نوع موشن گرافیک ها، روایتی و داستانی هستند و از تصاویر به صورت انیمیشن ها یا تصاویر متحرک استفاده می شود. تشکیل ارتباط عاطفی توسط این نوع موشن گرافیک ها، باعث می شود تا خط فروش یک شخص یا یک کسب و کار، بالا بیاید.
2- موشن گرافیک های بازاریابی محصولات: این موشن گرافیک، علاوه بر این که مانند موشن گرافیک توضیحی داستانی را در مورد یک محصول یا کسب و کار بیان می کند، بلکه نحوه ی استفاده از محصولات را نیز شرح می دهد.
3- انیمیشن های محیط کاربری (یوزر اینترفیس): شما می توانید با استفاده از انیمیشن ها، کاربری یا ویژگی های یک سری محصولات یا برندها را نشان دهید. انیمیشن ها، فهم بیشتری را در مورد محصولات یا خدمات ایجاد می کنند. معمولاً این مدل موشن گرافیک، جهت برقراری ارتباطاتی بین گرافیست و برنامه نویس، مورد استفاده قرار می گیرد.
4- آیکون: استفاده کردن از انیمیشن در آیکون یک نرم افزار یا اپلیکیشن، آن نرم افزار را قوی تر نشان می دهد. امروزه می توان بدون پایین آمدن سرعت سایت، انیمیشن های متنوع و جذابی را برای اپلیکیشن ها و سایت ها طراحی کرد.
5- لوگو: این مدل موشن گرافیک به میزان زیادی به دیده شدن و معروفیت یک برند، کمک می کند. استفاده کردن از موشن گرافیک در طراحی لوگو، نشاط و جذابیت نام تجاری یک برند را افزایش می دهد.
محبوب ترین نوع موشن گرافیک کدام است؟
ما در قسمت های قبل بیان کردیم که به طور کلی موشن گرافیک در بازار امروزی، محبوبیت و رواج زیادی یافته است. همچنین چند مورد از انواع موشن گرافیک را نیز برایتان شرح دادیم. اکنون می خواهیم در مورد محبوب ترین موشن گرافیک، مطالبی را ارائه دهیم. محبوب ترین موشن گرافیک ها، شامل موارد زیر هستند:
-
موشن گرافیک های آموزشی و اطلاع رسانی: این موشن گرافیک ها اغلب، جهت ارائه ی یک سری اطلاعات یا توضیحات در مورد محصولات مختلف، استفاده می شوند. معمولاً این ویدیوها، کوتاه هستند و به همین دلیل، بسیاری از افراد تمایل دارند تا آن ها را تماشا کنند. استفاده کردن از متن یا آهنگ در این مدل ویدیوها، جذابیت و تأثیر گذاری موشن گرافیک را به میزان زیادی افزایش می دهد.
-
موشن گرافیک های بازاریابی محصولات: معرفی کارکردها یا ویژگی های محصولات به کمک این نوع موشن گرافیک ها انجام می شود. این موشن گرافیک ها، شامل اطلاعاتی مانند: نام محصول، نحوه ی خرید محصول، دستورالعمل استفاده از محصول، گارانتی و... می شوند.
-
موشن گرافیک ها یا فیلم های کوتاه: شما می توانید برای شروع کار طراحی موشن گرافیک از این سبک موشن گرافیک ها استفاده کنید. این مدل موشن گرافیک ها، داستانی کوتاه در مورد محصولات یا خدمات بیان می کنند. همچنین برای جذابیت بیشتر این نوع موشن گرافیک ها، شما می توانید به ادغام کردن انیمیشن ها و موسیقی ها بپردازید. این نکته، میزان تأثیر گذاری موشن گرافیک بر مخاطبان را افزایش می دهد.
-
لوگو موشن ها: این گونه موشن گرافیک ها تا حدودی، ساختار و هویت برندها را نشان می دهند. استفاده کردن از موشن گرافیک در طراحی لوگو، کسب و کار یک فرد را از دیگران متمایز کرده و در نتیجه، مخاطبان بیشتری به سمت این برند هدایت می شوند.
بررسی اصطلاحات رایج موشن گرافیک
برای این که بتوانید به یک موشن گرافیست حرفه ای و خوب تبدیل شوید، باید با اصطلاحات موشن گرافیک آشنا شوید. همچنین نیاز است که شما بر قوانین موشن گرافیک نیز تسلط داشته و نحوه ی کار کردن با نرم افزارهای طراحی را بلد باشید. ما در زیر، چند مورد از اصطلاحات رایج در موشن گرافیک را ذکر کرده و آن ها را به اختصار مورد بررسی قرار داده ایم:
-
کلمه ی سل: این واژه، خلاصه شده ی واژه ی سلولوید می باشد. این واژه به برگه های شفاف پلاستیکی ای اشاره دارد که انیمیشن ها و موشن گرافیک ها روی آن طراحی می شوند.
-
اصطلاح Cineware: این کلمه از جمله افکت های مهم در طراحی انواع موشن گرافیک به شمار می رود. تمرکز اصلی این کلمه بر روی رنگ می باشد. این گزینه همچنین به ادغام ویژگی ها کمک کرده و استخراج ویژگی های یک محتوا را آسان تر می سازد.
-
گزینه ی dependencies: معنی لغوی این واژه، روابط می باشد. این گزینه امکان وارد کردن عملکردهای متنوعی را در طول یک فیلم فراهم می آورد. همچنین باعث می شود که سازماندهی فایل ها بهبود یافته و دسترسی یافتن به آن ها، آسان تر شود.
-
واژه ی expression: این گزینه به محاسبه ی ارزش یک لایه ی محتوا در مدت زمانی مشخص می پردازد. همچنین وجود این گزینه، باعث می شود که بسیاری از موارد به صورت خودکار در یک محتوا طراحی و اعمال شوند.
-
اصطلاح Ease: این اصطلاح از شتاب ناگهانی یا کند شدن ناگهانی اشیا در محتوای ویدیویی، جلوگیری می کند. همچنین این اصطلاح باعث می شود که یک محتوای ویدیویی با روندی کاملاً طبیعی پیش برود. می توان گفت به طور کلی، برنامه ریزی حرکت درست اشیا در موشن گرافی، توسط این گزینه انجام می شود.
کلام آخر
ما در این مقاله به بررسی انواع موشن گرافیک پرداختیم. دیدید که موشن گرافیک دارای سبک ها و کاربردهای متنوعی می باشد. همچنین پی بردید که بازار کار موشن گرافیک امروزه رواج بالایی دارد. این امر نشان دهنده ی اهمیت و پر بازده بودن این رشته می باشد. شما نیز می توانید با تسلط یافتن بر اصول پایه ی طراحی، وارد بازار کار موشن گرافیک شده و کسب درآمد کنید. شرکت رایا مارکتینگ، یکی از شرکت هایی است که در زمینه ی تولید انواع محتواها از جمله موشن گرافیک، فعالیت می کند. این شرکت همواره به استخدام طراح موشن گرافیک نیز می پردازد. شما می توانید جهت دریافت ایده ی موشن گرافیک و یا مشغول شدن در این رشته به سایت رایا مارکتینگ مراجعه نمایید. امیدواریم این مقاله، برای آشنایی شما با رشته ی موشن گرافیک و انواع آن، مفید واقع شده باشد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید