توضیحاتی در مورد میزبان پادکست
میزبان پادکست چیست؟ کدام میزبان یا هاست را برای پادکست خود انتخاب کنم؟ اگر به این سوالات فکر می کنید، پاسخ ِآنها در این مطلب گنجانده شده است.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
میزبان پادکست چیست؟ از آنجایی که امروزه بسیاری از افراد علاقه دارند پادکستر شوند و پادکست شخصی خود را راه اندازی کنند، بسیار خوب است که از همین شروع ِکار، اطلاعات کافی در مورد میزبان پادکست داشته باشند. میزبان پادکست، یکی از مهم ترین بخش ها برای آپلود پادکست است.
یک پادکستر بدون آن، عملا نمی تواند پادکست خود را منتشر کند و منتظر بازخورد ِدنبال کنندگان بماند. با توجه به اهمیت موضوع میزبان پادکست، این مطلب برای راهنمایی کامل شما نگارش شده است. در این مطلب سعی می کنیم به پاسخ این پرسش ها بپردازیم:
-
بهترین میزبان های پادکست بین المللی کدامیک هستند؟
-
چرا انتخاب میزبان پادکست مهم است؟
-
چگونه می توانم از میزبان های پادکست استفاده کنم؟
منظور از میزبان پادکست چیست؟
میزبان پادکست خدماتی را ارائه می دهد که به موجب آن، فایل های صوتی پادکست شما (یا همان اپیزود های پادکست تان) با استفاده از یک دایرکتوری پادکست (گوگل پادکست، اپل پادکست، اسپاتیفای و ...)، در دسترس کاربر قرار می گیرند. میزبان پادکست مکانی است که شما به عنوان پادکستر می توانید فایل های مربوط به پادکست تان را در آن آپلود و سپس به صورت دائمی ذخیره کنید. شما یک مرتبه فایل پادکست خود را روی میزبان آپلود و ذخیره می کنید.
سپس دایرکتوری هایی که در آنها حساب کاربری ساخته اید و فید پادکست تان را در اختیار آنها قرار داده اید، به طور اتوماتیک اپیزود جدید را دریافت کرده و در دسترس کاربران قرار می دهند. اکثر اپیزود های مربوط به پادکست ها، قبل از آپلود شدن باید به فرمت های رایج تبدیل شوند. میزبان های پادکست معمولا فرمت mp3 را قبول می کنند. اما برخی از آنها سایر فرمت های رایج صوتی را هم می پذیرند. این فرمت ها به شرح زیر هستند:
-
m4a
-
wav
-
mpg
-
mp4
-
mov
استفاده از خدمات میزبان پادکست، یک ضرورت است. شما به عنوان یک پادکستر نمی توانید بدون میزبان، بدون فید آر اس اس و بدون آپلود منظم، تولید ِپادکست ِموفقی داشته باشید.
چگونگی معرفی پادکست به اپلیکیشن ها
یک سرویس میزبان پادکست، همانطور که از نامش مشخص است فایل های مربوط به پادکست تان را میزبانی می کند. سپس اپیزود های پادکست تان را در دسترس مخاطبان قرار می دهد. مخاطبان می توانند از این سرویس ها برای شنیدن جدیدترین یا قدیمی ترین اپیزود های پادکست تان استفاده کنند. زمانی که جدیدترین اپیزود از پادکست خود را ساختید، باید آن را به فرمت قابل قبول تبدیل کنید.
تا جایی که امکان دارد بهتر است اپیزودهای پادکست تان به فرمت mp3 باشند. میزبان پادکست فایل آپلود شده توسط شما را در فضای ذخیره سازی خود نگه داری می کند. سپس دایرکتوری های پادکست، که به عنوان پلتفرم های پخش پادکست ها شناخته می شوند، می توانند به واسطه فید آر اس اس، جدیدترین اپیزود پادکست شما را دریافت کنند. از آنجایی که این دایرکتوری ها به طور اتوماتیک لینک فید آر اس اس پادکست تان را ندارند، شما باید پادکست خود را به آنها معرفی کنید.
هر پادکست به یک فید آر اس اس نیاز دارد. بسیاری از سرویس های میزبانی پادکست، فید آر اس اس ارائه می دهند. شما می توانید با توجه به میزبانی که از خدمات آن استفاده می کنید، برای پادکست خود یک فید مجزا و یونیک بسازید. همچنین می توانید از سرویس feedburner.com در گوگل برای دریافت این فید اقدام کنید.
هر پلتفرم یا دایرکتوری مانند اسپاتیفای، اپل پادکست، گوگل پادکست، کست باکس و ... مسیرهای جداگانه و متفاوتی برای ثبت فید آر اس اس مربوط به یک پادکست دارند. شما باید حتما یک اکانت در این پلتفرم ها بسازید. سپس برای ساخت فیلد مخصوص پادکست خود، در پروفایل کاربری تان اقدام کنید.
معرفی چند میزبان پادکست خوب
میزبان پادکست های امروزی، تنوع چشمگیری دارند. برای اینکه از همین ابتدا با میزبان های حرفه ای کار کنید، بهتر است به جای آزمون و خطا، با چند هاست خوب آشنا شوید. سپس از آنها استفاده کنید. میزبان هایی که در جدول پایین معرفی شده اند جزء 4 هاست برتر (Top) شناخته می شوند. مزیت کار کردن با این میزبان ها این است که می توانید با خیال راحت و بدون نگرانی از آنها برای آپلود پادکست تان استفاده کنید.
نام میزبان پادکست |
لوگو |
آشنایی با میزبان |
میزبان پادکست Buzzsprout انتخاب بسیاری از پادکستر ها است. شما می توانید به کمک این میزبان، کسب درآمد داشته باشید. بلاگ آموزشی این میزبان نیز محل مناسبی برای دریافت اطلاعات و اخبار جدید و به روز در مورد ساخت پادکست و ملزومات ِآن است. |
||
میزبان پادکست Castos با ظاهری کاربر پسند و امکان کسب درآمد به شما کمک می کند تا پادکست خود را مانند بسیاری از پادکستر های حرفه ای آپلود و سپس فوراً منتشر کنید. شما می توانید به وب سایت رسمی این میزبان مراجعه کنید و نظرات کاربران را در مورد تجربه کار با Castos بررسی نمایید. |
||
سرویس میزبانی پادکست Transistor به شما اجازه می دهد برای انتشار اپیزود های مختلف مربوط به چند پادکست بدون محدودیت اقدام کنید. در این میزبان، محدودیت ذخیره سازی وجود ندارد. |
||
Captivate |
یکی دیگر از پلتفرم های میزبانی پادکست captivate است. این میزبان، در نوع خود بسیار مدرن و عالی بوده و از آپشن های با کیفیت بالا پشتیبانی می کند. هر پادکستری ترجیح می دهد از این سرویس میزبانی استفاده کند. حتی شما می توانید از کورس های پادکست این میزبان که به صورت رایگان ارائه می شوند، استفاده کنید. به وب سایت این میزبان مراجعه کنید تا بتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید. |
سخن آخر
تصور اینکه بخواهید از صفر برای راه اندازی پادکست شخصی خود و سپس انتخاب میزبان پادکست اقدام کنید، کمی استرس آور و پیچیده به نظر می رسد. اما، جای نگرانی نیست! تقریبا تمامی پادکستر های حرفه ای که امروزه می شناسید، مانند شما روزی با این مُعضل رو به رو بوده اند. بسیاری از آنها بدون کسب درآمد و طی چند ماه تولید پادکست رایگان توانستند کم کم رشد کنند و به جایگاه امروزی برسند.
تعدادی از پادکستر های دیگر – مانند کسانی که با رایا مارکتینگ همکاری می کنند – از شروع کار در کنار تولید پادکست شخصی خود، اقدام به کسب درآمد به کمک رایا مارکتینگ کرده اند. آنها در ازای تولید پادکست برای شرکت ها، افراد و مجموعه های کوچک و بزرگ به کسب درآمد از طریق تولید پادکست رسیده اند. بسیاری از این افراد به واسطهی داشتن صدای مناسب و فن بیان بسیار عالی، امروزه به عنوان گوینده برای خواندن کتاب صوتی، مقاله صوتی و غیره فعالیت می کنند.
از آنجایی که تولید پادکست هزینه و بودجهی خاص خود را نیاز دارد، ما به شما توصیه می کنیم در کنار تولید پادکست شخصی تان، برای کسب درآمد از صفر و با کمترین تجهیزات ممکن با مراجعه به صفحهی استخدام گویندگی از شرایط همکاری، قوانین و مزایای همکاری با رایا مارکتینگ مطلع شوید.
سپس می توانید در کنار همکاری با ما، برای ثبت نام و پرداخت هزینه به وب سایت های ارائه دهنده خدمات میزبانی پادکست اقدام کنید. از آن جایی که تولید محتوای صوتی غنی و با کیفیت ارزان نیست، پیشنهاد ما به شما این است که از همین شروع کار، به فکر کسب درآمد باشید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از مشاوره، از طریق شمارهی درج شده در انتهای همین صفحه، با ما ارتباط بگیرید. منتظرتان هستیم.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
سلام و ممنونم بابت محتوای خوبتون، من چندتا میزبان دیگه هم توی اینترنت دیدم که میخواستم نظرتون رو بپرسم که این ها چطوریه؟ یکیش ای کست هست که و یکی انکر که البته فقط با فیلتر شکن باز میشه و یکی دیگه ام گلادیو هست که پشتیبانی زبان فارسی رو هم داره انگار شما کدوم یکی از این ها رو پیشنهادمیدین استفاده کنم؟ چون این میزبان ها رایگان بودن ولی پادبین پولی هست