آموزش موشن گرافیک به صورت مبتدی تا پیشرفته
یادگیری و آموزش موشن گرافیک در هر دوره ای از مبتدی تا پیشرفته بصورت کاملا اصولی در این مجموعه ارائه شده است
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
اگر فردی مبتدی و یا حرفه ای هستید همواره آموزش موشن گرافیک می تواند سرلوحه ی مراحل کاری شما باشد. هیچگاه از آموزش و بروز شدن دست برندارید. در این مقاله ی آموزشی سعی شده تا بصورت ساده توضیحاتی در خصوص موشن گرافیک و آموزش موشن گرافیک پیشرفته داده شود. علاوه بر مبتدی ها افراد دارای معلومات قبلی نیز می توانند از این آموزش بهره ای ببرند.
مقدمه
همیشه آموزش طراحی موشن گرافیک و یادگیری چگونگی ساخت المان های متعدد در متحرک سازی معمولی و تبلیغات ساده و ایستا می تواند روح تازه ای به کار بدهد. کارهای زیادی را با استفاده از هنر موشن گرافیک می توان محرک سازی کرد. از جمله می توان بسیاری از تبلیغات ایستای سایت ها، پرزنتیشن های ایستا، لوگو های ساده و بی تحرک را متحرک نمود. متحرک سازی تصاویر ثابت جذابیت بالایی بوجود خواهد آورد. سایر تبلیغات بنری ساده و ایستا را می توان با هنر موشن گرافیکی روح بخشید.
در ادامه توضیحاتی در خصوص آموزش موشن گرافیک و معرفی انواع آن به ترتیب زیر خواهیم داد:
- آموزش موشن گرافیک و معرفی انواع آن
-معرفی انواع موشن گرافیک ها برای یادگیری موشن گرافیک
-معرفی نرم افزار های ساخت در بحث آموزش موشن گرافیک پیشرفته
-مهارت های روانشناختی و ابزاری موشن گرافیست ها
و در کل از مهارت های فردی و روانشناختی تا مهارت های ابزاری و نرم افزاری در این مقاله بحث خواهد شد.
آموزش موشن گرافیک و معرفی انواع آن
در بحث آموزش موشن گرافیک بایستی بدانیم که ساختار اصلی کلمه ی موشن گرافیک از دو واژه ی موشن بعلاوه ی گرافیک ساخته شده است. موشن به معنی حرکت و گرافیک یعنی تصویر سازی که ترجمه ی هر دو کلمه باهم تصویر سازی متحرک است. موشن گرافیک را گرافیک متحرک هم می گویند. در موشن گرافیک تمام و یا بخشی از المان های تصویری حتما می بایست متحرک باشند در غیر این صورت موشن گرافیک محسوب نمی شود.
مخاطبین کرامی آیا با آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی موشن گرافیک آشنایی دارید؟
یک تعریف بسیار زیبا و دقیق تر از موشن گرافیک وجود دارد که می گوید:
موشن گرافیک بهره بردن دانش تصویرسازی و طراحی در کنار بکار بردن المان های زمانی و مکانی می باشد.
وقتی می خواهیم از موشن گرافیک حرف بزنیم ناخودآگاه ممکن است به انیمیشن نیز مشابهت بدهیم. ممکن است موشن گرافیک را جزوی از آن در نظر بگیریم که در این باره نظرات متفاوت است. برخی موشن گرافیک را جزوی از انیمیشن تلقی می کنند. برخی دیگر گفته اند که انیمیشن جزوی از موشن گرافیک است و زیر مجموعه ی آن محسوب می شود.
اما برای اینکه این نظرات بیشتر روشن شود می توان تفاوت های این دو را بیان کرد. در آموزش موشن گرافیک تشخیص این دو از هم برای همه واجب است تا بداند تفاوت این دو دقیقا چه چیزی است.
در یادگیری موشن گرافیک بایستی دانست که انیمیشن ها معمولا دارای شخصیت های گوناگون به همراه داستان های متعدد و طولانی برای هر شخصیت است. نمی توان یک انیمیشن را بدون داستان و شخصیت ها تصور کرد. موشن گرافیک برعکس انیمیشن می تواند بدون شخصیت باشد. موشن گرافیک می تواند فقط با یک موسیقی و تحرک یک تصویر ساده به کار خود ادامه دهد.
حال برای روشن تر شدن قضیه در ادامه ی آموزش موشن گرافیک به معرفی انواع موشن گرافیک خواهیم پرداخت:
معرفی انواع موشن گرافیک ها برای یادگیری موشن گرافیک
برای یادگیری موشن گرافیک نیاز است تا انواع آن را شناخت. در ادامه برخی از انواع موشن گرافیک ها را توضیح داده ایم:
· تیتراژ فیلم و سریال یکی از پرکاربردترین انواع موشن گرافیک محسوب می شود. بارها و بارها در ابتدا و انتهای فیلم و سریال و حتی انیمیشن ها موشن گرافیک بکار رفته است.
· اینفو موشن از دیگر حالت های موشن گرافیک است که در آن اینفو گرافیک به موشن گرافیک تبدیل شده است. جنبه ی بصری و صوتی قوی در این حالت تاثیر بالایی در ذهنیت مخاطب خواهد داشت.
· ویدیو هایی که توضیح دهنده هستند نیز جزوی از موشن گرافیک ها محسوب می شوند. در آنها تصاویر متحرک مختلف را از جاهای متعدد شکسته و با قرار دادن المان های تصویری و صوتی گوینده به یکدیگر به معرفی چیزی می پردازند.
· کسانی که به دنبال آموزش موشن گرافیک هستند بایستی بدانند که انیمیشن هایی به نام UI نیز از دیگر موشن گرافیک های تبلیغاتی محسوب می شوند. در معرفی اپلیکیشن و سایت بسیار کاربرد دارند. به اصطلاح ساده تر معرفی کننده ی سایت و نرم افزار است. می توان راهنمای سایت و اپلیکیشن خود را با این نوع موشن گرافیک ساخت.
· در یادگیری موشن گرافیک باید دانست که لوگو های دارای تحرک از دیگر حالت های موشن گرافیک می باشد. این لوگو ها در صورتی که ایستا و ثابت باشند همان لوگوی معمولی محسوب می شوند. در صورتی که به آنها تحرک داده شود جان گرفته و بسیار جذابیت کار را بالا خواهد برد.
· پرزنتیشن ها یا ارائه کننده ها نیز می توانند موشن گرافیک باشند. آنها زیبایی یک ارائه ی آموزشی و یا تبلیغاتی را بالا می برند. همچنین باعث یادگیری و رساندن درست پیام شوند.
معرفی نرم افزار های ساخت در بحث آموزش موشن گرافیک پیشرفته
در بحث آموزش موشن گرافیک پیشرفته آشنایی با مهارت های نرم افزار بسیار مهم است که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم. نرم افزار زیادی در ساخت موشن گرافیک کمک کننده و در واقع راحت کننده ی کار متحرک سازی می باشد. از جمله نرم افزار هایی که می توان به آنها اشاره کرد عبارت هستند از نرم افزار ادوب افتر افکت Adobe After Effect، ادوب پریمیر پرو Adobe Premier Pro، ادوب فتوشاپ Adobe Photoshop و ادوب ایلوستریتور Adobe Illustrator که همگی به نوعی در بخشی از کار موشن گرافیک می توانند کمک کننده باشند.
در ادامه ی آموزش موشن گرافیک به معرفی مختصر هر یک می پردازیم:
نرم افزار ادوب افتر افکت Adobe After Effect:
این نرم افزار یکی از اصلی ترین نرم افزار ها در بحث آموزش موشن گرافیک است. نرم افزار افزار ادوب افتر افکت Adobe After Effect یکی از پر قدرت ترین و اصلی ترین ابزار کار مورد نیاز در ساخت موشن گرافیک است. بدون داشتن دانش لازم مرتبط با این نرم افزار نمی توان در موشن گرافیک موفق بود. این نرم افزار با لایه های فتوشاپ و ویدئو بطور همزمان کار می کند و به راحتی می توان در این نرم افزار گریزی به تصویر و ویدئو زد.
ادوب پریمیر پرو Adobe Premier Pro:
این نرم افزار ابزاری برای موشن گرافیک بر مبنای تایم لاین می باشد. افراد می توانند با استفاده از این نرم افزار با صوت و ویدئو باهم کار کنند. معمولا از این نرم افزار برای مراحل آخر دستکاری های گرافیکی و ویرایش و غیره استفاده می کنند.
ادوب فتوشاپ Adobe Photoshop:
معمولا طراحان نیاز دارند تا تصاویر و المان های مختص خود را خلق کنند و چیزی که در ذهن خود پرورش داده اند را توسط نرم افزاری بسازند. در این مرحله فتوشاپ به کار آمده و کمک می کند تا تمامی المان های طراحی موشن گرافیک بصورت اختصاصی ساخته شده و وارد نرم افزار های دیگر نظیر ادوب افتر افکت شود.
ادوب الاستریتور Adobe Illustrator:
ادوب ایلوستریتور Adobe Illustrator نیز برای کسانی که به دنبال آموزش موشن گرافیک پیشرفته هستند مهم بوده و مانند فتوشاپ ابزاری برای طراحی المان های تصویری مختلف می باشد. تفاوت این ابزار با ابزار هایی نظیر فتوشاپ در این است که فتوشاپ تصاویر پیکسل دار را معمولا می سازد ولی این ابزار با وکتور کار می کند که این موضوع باعث می شود تغییر سایزها باعث افت کیفیت نمی شود.
مهارت های روانشناختی و ابزاری موشن گرافیست
به عنوان شخصی که به دنبال آموزش موشن گرافیک هستید نیاز است تا برخی مهارت های روانشناختی و ابزاری را داشته باشید تا بتوانید کار خود را بصورت حرفه و پیشرفته ادامه دهید. در ادامه برخی مهارت ها بصورت تیتر وار آمده است تا شما نیز در جریان این مهارت ها قرار داشته باشید و اگر احیانا هر یک از مهارت ها را ندارید به سراغ یادگیری و تقویت آنها بروید.
-شناخت رنگ ها و درک روانشناسی رنگ ها
-درک اصول انیمیشن سازی و تفکیک ساختار انیمیشن و موشن گرافیک
-مهارت های مرتبط با طراحی های گرافیکی
-درک فضای سه بعدی و آشنایی با طراحی های سه بعدی نرم افزاری مثل تری دی و غیره
-داشتن مهارت های هنری مثل داستان سرایی، نقاشی، فیلم نامه و غیره که می تواند کمک کننده باشد
-دانش تایپو گرافی که از مهارت های مهم بسیاری از حوزه های تبلیغاتی است می تواند تاثیر زیادی در القای حس پیام موشن گرافیک داشته باشد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید