معرفی محبوب ترین نرم افزار موشن گرافیک + بررسی مزایا و معایب
در این مقاله قصد داریم در مورد چند نرم افزار موشن گرافیک مختلف که محبوبیت زیادی دارند، توضیحاتی به شما عزیزان ارائه دهیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
نرم افزار موشن گرافیک به عنوان یکی از مهم ترین رکن ها در ساخت موشن گرافی به شمار می رود. شما طراحان عزیز، بدون دسترسی به یک نرم افزار خوب نمی توانید از عهده کار ساخت موشن گرافی برآیید. بنابراین آشنایی با محبوب ترین نرم افزارهای موجود برای طراحی موشن گرافیک برای طراحان در درجه بالایی از اهمیت قرار دارد. امروزه بسیاری از افراد جهت انجام کارهای مهم و اساسی نظیر تبلیغات دیجیتال، تبلیغات در شبکه های اجتماعی، ساخت کلیپ های آموزشی و خدماتی و... از تولید محتوای گرافیکی استفاده می کنند.
بنابراین فعالیت در این عرصه می تواند باعث پیشرفت شغلی شما شده و سطح درآمد شما را به راحتی بالا ببرد. در این مقاله قصد داریم در مورد چند نرم افزار موشن گرافیک که در دنیا شناخته شده و معتبرند، توضیحاتی به شما عزیزان ارائه دهیم. پس اگر قصد آشنایی با نرم افزار طراحی موشن گرافیک را دارید، بهتر است تا آخر مقاله همراه ما باشید.
محبوب ترین نرم افزارهای طراحی موشن گرافیک
محبوب ترین و بهترین نرم افزار موشن گرافیک کدام است؟ حتما به عنوان یک طراح گرافیکی، بارها به این موضوع فکر کرده اید. لازم است بدانید که نمی توان یک نرم افزار را به عنوان محبوب ترین اپلیکیشن در سراسر دنیا برای همه طراحان معرفی کرد. در واقع تمامی نرم افزارهای طراحی موشن گرافیک، دارای قابلیت هایی خاص و منحصر به فرد هستند که ممکن است در مواردی به آن ها نیاز پیدا کنید. البته نظر سنجی هایی در مورد بهترین نرم افزار موشن گرافیک در دنیا صورت گرفته است که در ادامه سعی می کنیم نتایج این نظر سنجی ها را به طور مختصر برای شما بیان کنیم.
افترافکت:
بدون شک، یکی از پرکاربردترین انواع نرم افزار موشن گرافیک در دنیا، افترافکت است. این نرم افزار دارای قابلیت های فوق العاده ای است که از مهم ترین آن ها می توانیم به ساخت ترکیب های تصویری 3 بعدی، طراحی مدل های وب سایت، شبیه سازی، تایپو گرافی های متحرک، اسلاید سازی و... اشاره کرد. این نرم افزار از چند لایه ترکیبی برای فتوشاپ و ویرایش ویدئو ساخته شده است. این برنامه دارای مرورگر زمانی، ردیابی حرکات، جداول زمانی و پنل های ترکیبی، افکت های دو بعدی و... است. بنابراین با استفاده از آن می توانید بهترین موشن گرافی ها را بسازید. برای آشنایی با نحوه ایجاد موشن گرافیک در افترافکت می توانید مقالات رایا مارکتینگ را دنبال کنید.
پریمیر پرو:
از دیگر برنامه های کاربردی برای تولید موشن گرافی می توان به پریمیر پرو اشاره کرد. از مهم ترین قابلیت ها و ویژگی های این برنامه می توانیم به انجام پروژه های همزمان، طراحی قالب های موشن گرافی، برچسب گذاری، افزودن جلوه و افکت، قرار دادن عنوان برای ویدئو و... اشاره کنیم. برای آشنایی بیشتر و یادگیری نحوه ایجاد گرافیک متحرک در premiere pro می توانید به سایت رایا مارکتینگ مراجعه نمایید.
سینما 4D:
سینما 4 دی نیز یکی از بهترین انواع اپلیکیشن ساخت موشن گرافی در دنیا شناخته می شود. از قابلیت های مهم این اپلیکیشن می توان به حجم سازی، فیلد سازی، سایه زنی، مدل سازی، تکسچرینگ و... اشاره کرد. چنین قابلیت هایی می توانند کیفیت ساخت نمونه های موشن گرافی شما را افزایش دهند.
ادوبی فتوشاپ:
یکی دیگر از بهترین انواع نرم افزار موشن گرافیک، ادوبی فتوشاپ است. این نرم افزار قابلیت هایی فوق العاده مانند روتوسکوپی، ایجاد و ویرایش گرافیک، ساخت گیف های انیمیشنی و... را دارد.
چگونه بهترین نرم افزار را برای طراحی موشن گرافیک انتخاب کنیم؟
بعد از بررسی بهترین نمونه های نرم افزار موشن گرافیک در دنیا، نوبت به نحوه انتخاب آن ها می رسد. همان طور که گفتیم بهترین نرم افزار موشن گرافیک، قابل شناسایی و تمایز نیست. در واقع در هر کاری ممکن است یکی از نرم افزارهای یاد شده، کاربرد بیشتری داشته باشند. یا ممکن است قابلیت هایی مد نظر طراح باشد که در هر اپلیکیشنی پیدا نشود. به عنوان مثال، برخی از طراحان ترجیح می دهند از اپلیکیشن های رایگان استفاده کنند و برخی دیگر نیز تنها به قابلیت های اپلیکیشن های پولی ایمان دارند. این مسئله به عنوان یکی از مهم ترین ملاک ها در انتخاب نرم افزار موشن گرافیک شناخته می شود.
اگر یک طراح موشن گرافیک مبتدی و تازه کار هستید، پیشنهاد ما به شما، استفاده از نرم افزارهای رایگان و ساده است. بهتر است در ابتدای کار از نرم افزارهایی استفاده کنید که کار با آن ها راحت بوده و هزینه زیادی برای شما در پی نداشته باشد. پس از یادگیری کامل و تسلط بر امور، می توانید از نرم افزارهای پیشرفته تر استفاده نمایید. پس می توان گفت، میزان تسلط طراح بر فنون طراحی گرافیک متحرک نیز، در انتخاب یک نرم افزار خوب، تاثیر زیادی دارد.
نکته سومی که حین انتخاب نرم افزار موشن گرافیک، باید به آن دقت کنید، قابلیت های نرم افزار است. شما باید با سنجش قابلیت های هر نرم افزار و تطبیق آن با خواست مشتری، یکی را برای انجام سفارش انتخاب کنید. برای مثال اگر سفارش مشتری ساخت کلیپ موشن گرافی 3 بعدی بود، نمی توانید از نرم افزارهای موشن گرافی 2 بعدی برای انجام سفارش استفاده کنید.
معرفی سایر اپلیکیشن های موشن گرافی
در قسمت های قبلی محتوا به شما معروف ترین نمونه های نرم افزار موشن گرافیک در دنیا را معرفی کردیم. لازم است بدانید، اپلیکیشن های دیگری نیز وجود دارند که برای کار موشن گرافی بسیار مناسب هستند. در ادامه برخی از آن ها را به شما معرفی می کنیم.
Adobe Illustrator:
این برنامه جزء نرم افزارهای ساخت موشن گرافی پولی است و برای استفاده از آن باید مبلغی را به عنوان اشتراک ماهانه پرداخت کنید. از مهم ترین ویژگی های نرم افزار Adobe Illustrator موشن گرافیک می توان به ترسیم شخصیت ها و محیط ها، ترسیم لوگوها، طراحی قالب، قابلیت تغییر شکل و... اشاره کرد.
مایا:
مایا نیز به عنوان یک نرم افزار موشن گرافی شناخته می شود. این اپلیکیشن نیز پولی است و برای استفاده از آن باید هزینه هایی پرداخت نمایید. نمودارهای آماده، قابلیت های پیشرفته مخصوص طراحان حرفه ای، پخش در حافظه پنهان، نوشتن اسکریپت و... به عنوان مهم ترین قابلیت های این برنامه شناخته می شوند.
BLENDER:
این نرم افزار موشن گرافیک نیز بهتر است توسط طراحان حرفه ای مورد استفاده قرار گیرد. قابلیت اسکریپت نویسی و ادیت ویدئو، ساخت انیمیشن و رندر و... از مهم ترین ویژگی های این نرم افزار به شمار می روند. دقت کنید که برای استفاده از این برنامه به آشنایی با مهارت های نصب و پیکربندی نرم افزار نیاز دارید.
جمع بندی
در مقاله بالا، ابتدا در مورد معروف ترین نمونه های نرم افزار موشن گرافیک در دنیا صحبت کردیم. همچنین چند مورد از بهترین و محبوب ترین نرم افزارها را به شما معرفی کرده و قابلیت های هر یک از آن ها را برای شما طراحان عزیز شرح دادیم. سپس در مورد ملاک های موثر بر انتخاب نرم افزار نیز توضیحاتی دادیم.
در ادامه چند اپلیکیشن دیگر برای طراحی گرافیک متحرک را به شما معرفی کردیم. شما طراح عزیز، برای افزایش اطلاعات خود در زمینه موشن گرافی می توانید به سایت رایا مارکتینگ مراجعه کنید. از مهم ترین مقالات موجود در این سایت می توان به گرافیست ها چقدر درآمد دارند؟، نحوه استخدام طراح موشن گرافیک و... اشاره کرد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید