تعریف تقویم محتوا// اجزای تقویم- نکات مهم
تعریف تقویم محتوایی شامل چه مواردی می شود؟ چطور می توان یک تقویم محتوایی ایجاد کرد؟ در این مقاله به شما توضیح می دهیم.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
تعریف تقویم محتوایی برای سئو کاران و افرادی که در حوزه تولید محتوا فعالیت می کنند، از اهمیت بالایی برخوردار است. این روزها، کار در حوزه های مختلف دیجیتال مارکتینگ به صورت حضوری و غیر حضوری، با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم مواجه شده است. این شغل ها در کنار جذابیت زیاد، درآمد بسیار خوبی نیز دارند.
در واقع شما با یادگیری فنون ساده مثل درست کردن نمونه تقویم محتوایی، می توانید در شرکت های مختلف به عنوان سئوکار مشغول به کار شوید و از این طریق درآمد بالایی کسب کنید. در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با سوال تقویم محتوایی چیست و نکاتی در مورد آن آشنا کنیم. پس همراه ما باشید.
فهرست مطالب
تعاریفی ساده از تقویم محتوا
در تعریف تقویم محتوایی باید به نکات مختلفی دقت کنیم. پیش از هر چیز، بهتر است با مفهوم تقویم محتوا آشنا شویم. content calendar یک برنامه برای زمان بندی و انتشار محتواست که باید در اختیار تولید کننده محتوا قرار بگیرد. در واقع تولید کننده محتوا، می تواند با استفاده از این تقویم، یک برنامه خاص برای نوشتن محتوا داشته باشد.
در صورتی که قصد دارید محتوای خود را در شبکه های اجتماعی، وب سایت ها و... انتشار دهید، باید به فکر دیده شدن آن نیز باشید. دیده شدن محتوا در پلتفرم های اینترنتی، تا حد زیادی به سئوی حرفه ای بستگی دارد. به همین دلیل، سئوکاران با در نظر گرفتن کلمات کلیدی کلیک خور، یک برنامه محتوایی آماده می کنند و آن را در اختیار تولید کنندگان محتوا قرار می دهند.
از دیگر ویژگی های مهم اکسل تقویم محتوایی می توان به تجسم جریان انتشار محتوا، توسط نویسنده اشاره کرد. در واقع با داشتن یک برنامه محتوایی، تکلیف نویسنده با کار مشخص می شود. بسیاری از نویسنده ها در جریان نوشتن محتوا دچار سردرگمی می شوند و نمی دانند که با نوشتن چه مطالبی می توانند نیازهای کارفرما را به طور کامل برطرف کنند. این تقویم هایی محتوایی، باعث می شوند که نویسنده یک خط فکری ثابت داشته باشد و طبق برنامه جلو برود.
مواردی که گنجاندن آنها در تقویم محتوایی توصیه می شود
تا به این جای کار در مورد تعریف تقویم محتوایی به شما توضیحاتی دادیم. حال باید روش ایجاد تقویم محتوا را به شما آموزش دهیم. باید بدانید که ذکر برخی اطلاعات در تقویم های محتوایی از اهمیت بالایی برخوردار است. یعنی اگر این اطلاعات مهم و ضروری در تقویم های محتوایی شما درج نشوند، کیفیت کار شما تا حد زیادی پایین می آید. در ادامه این نکات را به شما معرفی می کنیم.
-
تاریخ انتشار و آماده سازی: یکی از مهم ترین نکات در تعریف تقویم محتوایی رعایت کردن زمان آماده سازی مطالب برای انتشار است. در واقع شما به نویسنده اعلام می کنید که تا چه تاریخی می تواند کار را آماده کرده و به شما تحویل دهد. از آن جایی که در شبکه های اجتماعی مختلف، پست کردن مطلب به صورت مداوم و منظم از اهمیت بالایی برخوردار است، باید به این مسئله توجه ویژه ای کرد.
-
پرسونای: سعی کنید اطلاعات دقیقی از شرکت کارفرما به نویسنده ارائه دهید. در صورتی که قرار است پیام خاصی در مقاله منتشر شود، نویسنده باید از آن آگاهی داشته باشد تا محتوا را مطابق سلیقه کارفرما آماده کند. برای مثال اگر قصد شما از ایجاد مقاله، آموزش است، باید این مسئله را در تقویم محتوایی ذکر کنید تا نویسنده یک مقاله آموزشی آماده کند.
-
کلمات کلیدی و کلیک خور: افرادی که با تعریف تقویم محتوایی آشنایی دارند حتما می دانند که کلمات کلیدی و کلیک خور، چه تاثیری در دیده شدن محتوا دارند. به همین دلیل باید چند کلمه خاص و کلیک خور را نیز در تقویم های محتوایی درج کنید.
-
پیوندها و لینک های داخلی: لینک های داخلی نیز در تولید محتوای متنی از اهمیت بالایی برخوردار هستند. بنابراین درج این لینک ها در تقویم های محتوایی نیز به شما توصیه می شود.
هنگام طراحی تقویم محتوایی به نکات زیر توجه کنید
شما تنها با یادگیری تعریف تقویم محتوایی نمی توانید به یک سئوکار حرفه ای و درجه یک تبدیل شوید، بلکه باید با نکات طلایی ایجاد تقویم های محتوایی نیز آشنا شوید. یکی از مهم ترین نکاتی که باید به آن دقت کنید، ایجاد کامنت است. شما با ایجاد کامنت می توانید هدف تولید محتوا، نکات ضروری، هشتگ ها و کلمات کلیدی مهم و... را به تولید کننده انتقال دهید.
گاهی ممکن است بخواهید محتوای شما حاوی تصویر، ویدیو یا آهنگ خاصی باشد. در این صورت می توانید گزینه مورد نظر خود را آپلود کرده تا تولید کننده محتوا در جریان تولید محتوا از آن استفاده کند. باید در تقویم های محتوایی خود به تولید کننده اعلام کنید که محتوا قرار است در چه پلتفرمی انتشار پیدا کند. همان طور که می دانید، روش تولید محتوا در پلتفرم های مختلف اجتماعی متفاوت است. بنابراین تولید کننده باید بداند برای چه پلتفرمی محتوا تولید می کند.
نکاتی در مورد زمانبندی انتشار محتوا
یکی از مهم ترین نکاتی که در تعریف تقویم محتوا از اهمیت بالایی برخوردار است، زمان بندی انتشار محتوا می باشد. شما باید یک فرکانس ثابت برای تولید محتوا داشته باشید. در واقع هدف اصلی این نیست که تولید کننده، هر روز یا هر هفته برای شما یک محتوا تولید کند. هدف اصلی ایجاد یک نظم و هماهنگی در تولید و انتشار پست ها می باشد.
به هر حال در صورتی که می خواهید برای تولید محتوا در تعداد بالا اقدام کنید، می توانید یک تاریخ انتشار خاص برای هر محتوا در نظر بگیرید. البته گاهی ذکر تاریخ در تقویم تولید محتوا ضروری است. برای مثال برخی محتواها باید در زمان خاصی انتشار پیدا کنند و در غیر این صورت انتشار آن ها هیچ فایده ای نخواهد داشت.
برای مثال فرض کنید که می خواهید برای یک تم یلدایی تولید محتوا کنید. این محتوا باید چند هفته قبل از یلدا در پلتفرم های مختلف منتشر شود. در صورتی که انتشار محتوا را به بعد از یلدا موکول کنید، محتوای انتشار شده با بازخورد مناسبی مواجه نخواهد شد. در برخی موارد نیز، بعضی موضوعات در روز یا فصل خاصی طرفدار دارند. در چنین مواردی باید حتما تایم دقیق انتشار را در تقویم های محتوایی آماده شده، ذکر کنید.
کلام آخر
در مقاله امروز به شما توضیح دادیم که منظور از تقویم محتوایی چیست؟ تلاش کردیم تعریف تقویم محتوایی را به صورت ساده و قابل فهم برای شما بیان کنیم. همچنین در مورد مواردی که باید در تقویم های محتوایی درج شوند، صحبت کردیم.
برای مثال در مورد تاریخ انتشار، کلمات کلیدی، هشتگ ها، پیوند ها و... توضیحاتی دادیم. در ادامه مقاله سعی کردیم شما عزیزان را با نکات طلایی برای ایجاد تقویم های محتوایی آشنا کنیم. در پایان نیز در مورد اهمیت زمان بندی انتشار محتوا در پلتفرم های مختلف توضیحاتی دادیم.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید