فوت و فن طراحی تقویم محتوایی استاندارد
تقویم محتوایی استاندارد چیست و چگونه طراحی می شود؟ برای طراحی یک تقویم محتوا باید چه فوت و فن هایی به کار برد؟ در ادامه پاسخ می دهیم.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
تقویم محتوایی استاندارد چیست و چطور طراحی می شود؟ حتما می دانید که در حال حاضر یکی از بهترین شغل ها در زمینه دیجیتال مارکتینگ، طراحی تقویم محتوایی است. آماده سازی یک تقویم محتوا، کاری پر درآمد و جذاب است، بنابراین بسیاری از افراد به دنبال این شغل هستند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که طراحی تقویم های محتوایی استاندارد، دارای فوت و فن های خاصی می باشد. در این محتوا قصد داریم نکات تقویم محتوایی را برای شما عزیزان شرح دهیم. پس اگر می خواهید اطلاعات خوبی در زمینه تقویم تولید محتوا کسب کنید، بهتر است تا انتهای محتوا ما را همراهی نمایید.
فهرست مطالب
دلایل استفاده از تقویم محتوایی
شما به عنوان یک طراح تقویم محتوایی استاندارد، باید قبل از هر چیز با هدف ساخت این کلندرها آشنا شوید. بیل گیتس اعتقاد داشت که محتوا، پادشاه ارتباطات است. حقانیت این نظریه از سال 1996 تا همین امروز بارها ثابت شده و نقش محتوا در تبلیغات، غیر قابل انکار می باشد. در ادامه به 4 دلیل مهم برای استفاده از تقویم های محتوایی اشاره می کنیم.
-
سازماندهی و تفویض اختیارات: یکی از مهم ترین دلایل نیاز به تقویم محتوایی استاندارد برای کسب و کارهای موفق، سازماندهی کردن امور است. همان طور که می دانید، تیم تولید محتوای یک مجموعه از اعضای مختلفی تشکیل شده است. برای مثال نویسنده محتوا، ویراستار، منتشر کننده محتوا، تولید کننده محتوای صوتی و تصویری و... از جمله اعضایی هستند که در تیم های تولید محتوا نقش دارند. داشتن یک تقویم محتوا استاندارد باعث می شود که هر فرد با حوزه اختیارات خود آشنا شود. به این ترتیب فرایند تولید محتوا به خوبی سازماندهی می شود.
-
برنامه ریزی برای تولید محتوا: از دیگر دلایل استفاده از تقویم محتوایی استاندارد می توان به برنامه ریزی دقیق اشاره کرد. شما نباید محتواهای خود را با عجله و بدون هدف آماده کنید. شما باید بدانید که مخاطبان شما به چه محتوایی نیاز دارند. لازم است بدانید که چه محتوایی می تواند نیاز مخاطبان شما را رفع کرده و آن ها را به وجد آورد. نکته مهم دیگر، زمان انتشار محتوا و پلتفرم مناسب برای آن است. برای رسیدن به تمام موارد، به یک تقویم محتوایی نیاز دارید.
-
کمک به پیشرفت استراتژی: یکی دیگر از دلایل استفاده از تقویم محتوایی استاندارد، کمک به پیشرفت در استراتژی کسب و کار است. با داشتن یک تقویم محتوا می توانید نقاط عطف خود در تولید محتوا را مشخص کرده و از آن ها برای جذب مخاطب استفاده نمایید. همچنین امکان شناسایی برند به مخاطب و ایجاد تبلیغات بهینه برای شما وجود خواهد داشت.
-
رعایت ضرب الاجل ها: یکی از مهم ترین نکات در روند تولید محتوا، رعایت زمان بندی انتشار است. داشتن یک تقویم محتوایی استاندارد به شما کمک می کند که زمان بندی خوبی برای انتشار محتواهای خود در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که انتشار محتوای خاص در مناسبت ها، روزهای تعطیل و... می تواند شما را چند گام به موفقیت نزدیک تر کند. پس بهتر است برای تولید محتوا در این زمان ها برنامه ریزی داشته باشید و از تقویم های محتوایی استفاده نمایید.
نحوه ایجاد تقویم محتوایی
در این بخش از مقاله قصد داریم شما دوستان عزیز را با نحوه ایجاد یک تقویم محتوایی استاندارد آشنا کنیم. در ابتدای کار، لازم است بدانید که این کار اصلا سخت نیست. شما با دقت به فوت و فن هایی می توانید کار طراحی تقویم را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.
در ادامه گام های اساسی برای طراحی کلندر محتوایی را به شما معرفی می کنیم. همان طور که می دانید اجزای تقویم محتوا از اهمیت بالایی برخوردارند. در ادامه اجزای مختلف تقویم های محتوایی را به شما معرفی خواهیم کرد.
-
انتخاب ابزار مناسب: اولین مرحله برای طراحی یک تقویم محتوایی استاندارد، انتخاب ابزار مناسب است. ابزارهای زیادی برای ایجاد تقویم محتوا وجود دارند که از مهم ترین آن ها می توان به گوگل شیت، اکسل، ترلو و... اشاره کرد. البته ابزارهای دیگری مثل ماندی، برایت پاد، آسانا و... نیز از طرفداران زیادی برخوردارند.
-
ایجاد بک لاگ: در مرحله دوم از ایجاد کلندر محتوا استاندارد، باید یک بک لاگ طراحی کنید. به این ترتیب یک لیست کامل برای برنامه ریزی تقویم خواهید داشت. می توانید در این لیست، گزینه های مختلفی مثل عنوان، وضعیت پروژه، نویسنده، تاریخ انتشار و... را درج نمایید. در تقویم های پیشرفته تر از گزینه های دیگری مثل کانال های انتشار، موضوعات ترند و... نیز استفاده می شود.
-
بهبود استراتژی: در گام بعدی، باید استراتژی خود برای تولید محتوا را بهبود دهید. برای مثال بهتر است اهداف خود را لیست کنید و مشتریان هدف خود را مشخص نمایید. به علاوه باید با ابزارهایی مثل Ubersuggest، به آنالیز رقبای خود مشغول شوید. به این ترتیب می توانید کلمات کلیدی پرسرچ در سایت رقیبان را پیدا کنید. همچنین باید میزان بودجه خود را تخمین بزنید و کارهای خود را بر مبنای بودجه، جلو ببرید.
-
برنامه ریزی برای ماه اول: بهتر است ابتدا تقویم محتوای حرفه ای خود را برای یک ماه برنامه ریزی کنید. برنامه ریزی یک ماهه باعث می شود که خط مشی استانداردی برای تولید محتوای خود داشته باشید.
-
انتقال محتوا به سمت تولید: در مرحله بعد از ایجاد تقویم محتوایی استاندارد باید کار تولید محتوا را آغاز کنید. برای مثال می توانید یک نویسنده برای محتوای خود در نظر بگیرید و تایم ویرایش آن را مشخص نمایید. همچنین باید زمان دقیقی برای انتشار محتوا در نظر بگیرید تا تیم تولید محتوا، کار خود را برای آن زمان آماده کنند.
-
بهبود محتوا به صورت مستمر: با داشتن یک تقویم محتوایی استاندارد می توانید به مرور زمان با نقاط عطف محتواهای خود آشنا شوید. این مسئله باعث هدفمند تر شدن محتواهای شما خواهد شد. بنابراین شما می توانید به مرور زمان محتواهای خود را به روز و بهینه کنید.
کلام آخر
در محتوای امروز به بررسی ویژگی های یک تقویم محتوایی استاندارد پرداختیم. در ابتدای کار، 4 دلیل مهم برای استفاده از تقویم های محتوایی را برای شما عزیزان شرح دادیم. برای مثال گفتیم که تقویم محتوا گوگل، به سازماندهی کردن تولید محتوا کمک می کند و باعث پیشرفت شما در کسب و کار خواهد شد.
در ادامه تلاش کردیم شما دوستان عزیز را با نحوه ایجاد تقویم های محتوایی آشنا کنیم. در این بخش شما را با ابزارهای مناسب برای طراحی تقویم آشنا کردیم. همچنین به شما توضیح دادیم که یک تقویم محتوایی باید شامل چه اجزایی باشد. در پایان نیز چند سوال مهم در مورد تقویم های محتوایی را مطرح کرده و به آن ها پاسخ دادیم.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید