آشنایی با اصول رکوردینگ در پادکست
رکوردینگ در پادکست چیست؟ در این مقاله به دنبال پاسخی مناسب برای این سوال هستیم. همچنین در مورد ضبط و ادیت پادکست توضیح می دهیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
رکوردینگ در پادکست به عنوان یکی از مهم ترین رکن های لازم برای تولید محتوای صوتی به شمار می رود. انسان ها از دیرباز تا کنون با صوت و موسیقی، رابطه بسیار خوبی داشته اند. به همین دلیل است که تولید پادکست روز به روز با استقبال بیشتری مواجه می شود.
تحقیقات چنین نشان می دهند که تعداد شنوندگان محتوای صوتی به صورت لحظه ای در حال افزایش است. به همین دلیل، رکوردینگ در پادکست از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله به بررسی اصول لازم برای ضبط پادکست و ادیت آن می پردازیم. پس تا پایان مقاله همراهیمان کنید.
اولین پادکست ضبط شده تاریخ!
قبل از بررسی مبحث رکوردینگ در پادکست، بهتر است ابتدا مروری بر تاریخچه تولید پادکست داشته باشیم. شاید برایتان جالب باشد بدانید که اولین محتوای صوتی چه زمانی تولید شد و چه شرایطی داشت. باید گفت که روایت های متفاوتی در این باره وجود دارد. بعضی افراد اعتقاد دارند که کانن اوبراین اولین پادکستر جهان است.
برخی دیگر نیز معتقدند که سارا کونیگ اولین پادکست جهانی را تولید کرده است. اما اگر بخواهیم به صورت خیلی دقیق این مسئله را بررسی کنیم، باید بگوییم که تاریخ تولید پادکست ها به قبل از پیدایش اینترنت برمی گردد.
در ابتدای سال 1980 میلادی، مجموعه ای به نام وبلاگینگ صوتی شکل گرفت که شباهت بسیاری به پادکست داشت. البته این انواع محتوا، دوام زیادی نداشتند. در سال 2001 شرکت Apple، اولین دستگاه قابل حمل موسیقی به نام آی پد را منتشر کرد. در سال 2005 نیز اولین پادکست ها تولید شدند.
اما اولین رکوردینگ در پادکست تاریخ با چه موضوعی منتشر شد؟ طبق تحقیقات اولین پادکست ها در سال 2004 و اوایل سال 2005 تولید شدند. سخنرانی رییس جمهور اسبق آمریکا (جورج بوش)، تحقیقات ناسا و... به عنوان اولین موضوعات تولید پادکست در دنیا به شمار می روند.
چرا باید از پادکست استفاده کنیم؟
رکوردینگ در پادکست چه فایده ای دارد؟ چرا باید از پادکست استفاده کنیم؟ این ها سوالاتی است که حتما تا به حال به ذهن شما هم خطور کرده اند. باید گفت که ساخت محتوای صوتی فواید زیادی دارد. همان طور که گفتیم، تعداد مخاطبین محتوای صوتی روز به روز در حال افزایش است.
پس پژوهش، تبلیغ، آموزش و... از طریق پادکست، می تواند کار شما را به صورت گسترده ای در ایران و جهان به مخاطب معرفی کند. آشنایی با اصول تولید پادکست می تواند به شما کمک کند تا کار خود را به راحتی به مشتری معرفی کنید. یا تجربیات و دانسته های خود را با افراد در سراسر دنیا به اشتراک بگذارید.
ابزار حذف صدای زمینه
از مهم ترین بخش های آموزش ضبط پادکست، می توان به آشنایی با ابزار ادیت پادکست اشاره کرد. ابزارهای ادیت پادکست، برنامه هایی هستند که می توان از طریق آن ها محتوای صوتی را ویرایش کرد. از مهم ترین امکانات این برنامه ها می توان به حذف صدای زمینه اشاره کرد. همان طور که می دانید ممکن است حین ضبط محتوای صوتی، صدای محیط نیز به همراه صدای شما ضبط شود.
این مسئله باعث کاهش کیفیت محتوای صوتی خواهد شد. این مشکل بیشتر حین ضبط پادکست از راه دور یا ضبط محتوا در خانه، پیش می آید. چرا که در این صورت به استودیوهای پیشرفته دسترسی ندارید. با برنامه های ادیت پادکست می توان محتواهای صوتی را به راحتی ویرایش کرد.
با ادیت و ویرایش پادکست می توان کیفیت آن را دو برابر کرد. در واقع مخاطب ترجیح می دهد به محتوایی گوش دهد که از کیفیت بالایی برخوردار باشد. وجود نویز و صدای پس زمینه در پادکست، می تواند باعث کاهش کیفیت محتوای صوتی شود. پس با استفاده از برنامه هایی مثل انکر می توانید به راحتی و به صورت رایگان، محتوای صوتی خود را ویرایش کرده و کیفیت آن را افزایش دهید.
بررسی انواع فرمت های فایل صوتی پادکست
پادکست ها در فرمت های مختلف فایل صوتی پشتیبانی می شوند. RA، RM، M4A، CDDA، WAV، MP3، OGG، WMA و... از مهم ترین انواع فرمت فایل صوتی پادکست به شمار می روند. هر یک از این فرمت ها می توانند برای تولید پادکست مورد استفاده قرار گیرند. در واقع هر یک از این فرمت ها برای نوع خاصی از پادکست استفاده می شوند.
برای مثال پادکست هایی که حالت موسیقی دارند، بیشتر در فرمت MP3 تولید می شوند. به طور کلی می توان گفت که محبوب ترین فرمت صوتی برای تولید پادکست، فرمت MP3 می باشد. یا مثلا فایل های صوتی WAV بیشتر برای ارائه پادکست روی سیستم عامل ویندوز مورد استفاده قرار می گیرند.
فرمت های مختلف ضبط پادکست به طور کلی در 3 گروه دسته بندی می شوند. فرمت های فشرده نشده، فرمت های فشرده شده دارای اتلاف و فرمت های فشرده شده بدون اتلاف، از مهم ترین فرمت های تولید فایل صوتی به شمار می روند.
بررسی اصول ضبط پادکست
برای رکوردینگ در پادکست باید حتما اصول و قوانین را رعایت کنید. اولین مسئله در تولید پادکست، انتخاب یک موضوع است. بهتر است موضوعی را انتخاب کنید که در مورد آن اطلاع کافی داشته باشید. سپس باید سناریو مورد نظر خود را نگارش کنید. داشتن ایده خوب، می تواند به نگارش یک سناریو حرفه ای کمک کند.
پس از نگارش سناریو به یک گوینده نیاز دارید. گوینده باید خوش صدا باشد و مهارت خوبی در ادای کلمات داشته باشد. برای دسترسی به یک گوینده خوب می توانید از گزینه استخدام گویندگی استفاده کنید. در مراحل بعدی باید با استفاده از ابزارها و برنامه های مناسب، پادکست خود را ضبط کنید. همچنین می توانید از برنامه های ویرایش پادکست برای ادیت محتوای صوتی خود استفاده کنید. در این صورت محتوای شما دارای کیفیت بیشتری خواهد شد.
پس از ضبط پادکست و ادیت آن باید محتوای صوتی خود را در بسترهای مناسبی انتشار دهید. برای این کار بهتر است از سرویس های میزبانی پادکست استفاده کنید. سرویس های میزبانی پادکست، به شما این امکان را می دهند که محتوای صوتی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
با انتشار پادکست در این پلتفرم ها می توانید به کسب درآمد نیز مشغول شوید. در واقع با رعایت اصول لازم برای تولید پادکست، می توانید در مدت زمانی کوتاه به درآمد خوبی دست پیدا کنید. به همین دلیل است که بسیاری از افراد این کار را به عنوان شغل دوم خود انتخاب می کنند و در اوقات فراغت به تولید پادکست مشغول می شوند.
جمع بندی و کلام پایانی
در این محتوا ابتدا توضیحاتی در مورد رکوردینگ در پادکست دادیم. دلایل استفاده از پادکست و مزیت های تولید محتوای صوتی را برای شما مخاطبین عزیز شرح دادیم. سپس به بیان تاریخچه تولید اولین پادکست پرداختیم. سال پیدایش محتوای صوتی و موضوع اولین پادکست های تولید شده را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم.
در ادامه محتوا شما را با فرمت های مختلف صوتی آشنا کردیم. انواع مختلف فرمت های صوتی مورد استفاده در تولید پادکست را نیز به شما معرفی نمودیم.
در انتهای مقاله نیز به بررسی اصول تولید پادکست پرداختیم. یعنی در مورد ایده پردازی، نگارش سناریو، انتخاب گوینده، ضبط و ادیت پادکست، انتشار محتوای صوتی و... توضیحاتی دادیم. همچنین نکاتی در مورد کسب درآمد از تولید محتوای صوتی نیز برای شما ذکر کردیم. امید است اطلاعات ارائه شده، زمینه آشنایی شما با رکوردینگ در پادکست و مزیت های آن را فراهم کرده باشد.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید