معرفی 10 مورد از زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ
زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، بخش بزرگی از ساختار بازاریابی دیجیتال را تشکیل می دهند. این مباحث به رشد و توسعه مجموعه کمک می کنند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، بخش های جدا نشدنی حوزه بازاریابی دیجیتال هستند. در شرایطی که با آن روبرو هستیم، دیگر استفاده از بازاریابی سنتی پاسخگوی نیازهای ما نیست. توسعه کسب و کار، نیازمند به روز بودن با بهترین شاخه های بازاریابی دیجیتال است.
زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، راهکارهایی هستند که به طول عمر و رشد هر کسب و کار کمک می کنند. اگر هر مجموعه ای خود را به روز نگه ندارد و برای توسعه و رشد اقدامات لازم را نکند، به مرور زمان از یاد تمام مشتریان خواهد رفت.
با توجه به حجم استفاده از اینترنت و نیاز مخاطبان به رسانه ها، جایگاه ابزارهای دیجیتال مارکتینگ هر روز پر اهمیت تر می شود. هر کسب و کاری برای ادامه پیدا کردن فعالیت خود، نیاز به جذب مشتری و توسعه حوزه فعالیت خود را دارد، به همین خاطر استفاده از دیجیتال مارکتینگ تبدیل به ضرورت شده است.
زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ
زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، در واقع روش ها و استراتژی های دیجیتال مارکتینگ هستند. رعایت اصول بازاریابی دیجیتال باعث رشد هرچه بیشتر کسب و کار می شود، همچنین نادیده گرفتن آنها منجر به شکست کسب و کار خواهد شد.
کانال های دیجیتال مارکتینگ، فضای مناسبی را در اختیار مدیران و کارکنان قرار می دهند، تا در هر زمان بتوانند داده های مورد نیاز خود را با استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ دریافت کنند. مهم ترین موردی که در استفاده از ابزارها وجود دارد، این است که باید هر روز ابزار و استراتژی های خود را به روز کنید؛ زیرا الگوریتم ها مدام در حال آپدیت شدن هستند.
زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، بخشی از مفاهیم بازاریابی دیجیتال هستند که کارفرمایان را در توسعه کسب و کارشان یاری می کنند. انتخاب صحیح زیر شاخه های بازاریابی دیجیتال، کسب و کارتان را با پیشرفت روز افزون مواجه می کند، اما انتخاب استراتژی ناکارآمد و نامناسب به همان اندازه موجب زیان کسب و کار می شوند.
جایگاه طراحی لندینگ های فروش در زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ
در زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، طراحی وب سایت از جایگاه مهمی برخوردار است. طراحی سایت برای اهداف بازاریابی، معمولا برای انواع پلتفرم های انجام می شود و فقط در دسکتاپ خلاصه نمی شود. بعد از اینکه تلفن های همراه قابلیت بارگذاری صفحات وب را پیدا کردند، موتورهای جستجو نیز برای بهینه بودن وب سایت برای نمایش در تلفن همراه، حساسیت زیادی نشان دادند.
استفاده از وب سایت برای اهداف بازاریابی به دو صورت انجام می گیرد:
• بهره گیری از سیستم مدیریت محتوا به صورت آماده
• بهره گیری از سیستم مدیریت محتوا به صورت اختصاصی
اهمیت استفاده از سئو در زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ
سئو در بین در زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، دارای اهمیت بسیار زیادی است، زیرا بیشتر کمپین های تبلیغاتی و صفحات لندینگ روی بستر وب سایت انجام می شوند. در صورتی که وب سایت سئو خوبی نداشته باشد، یا نتایج وب سایت به خوبی بهینه نشده باشند، تمام فعالیت های بازاریابی دیجیتال با چالش روبرو می شوند.
برای بهینه کردن وب سایت از سه روش متفاوت استفاده می کنند که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند:
• سئو کلاه خاکستری
• سئو کلاه سیاه
بازاریابی محتوایی
در زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی محتوایی یا کانتنت مارکتینگ از اهمیت زیادی برخوردار است. بازاریابی محتوایی تنها در درج و سفارش تولید محتوا خلاصه نمی شود، بخش عظیمی از این حوزه را استراتژی های محتوایی تشکیل می دهند. مخاطبتان باید ارزش محتوای شما را درک کند و برای خرید حس نیاز کند، پس باید قیف فروش خود را به گونه ای طراحی کنید که کاربران در هر حالتی با فروش مواجه شود.
بازاریابی محتوایی و استراتژی های مربوط به آن، شما را چندین قدم از رقیبانتان جلوتر می برد. به عنوان یک دیجیتال مارکتر باید بدانید که محتواهایی که تولید می شوند، چه بسترهایی برای آن ها مناسب تر هستند و تاثیر بیشتری روی مخاطب دارند.
کمپین های تبلیغاتی
کمپین های تبلیغاتی، بخش مهمی از زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ را به خود اختصاص داده اند. این کمپین ها به منظور جذب مشتری و فروش بیشتر انجام می شوند، همچنین رشد سریع برند مجموعه، به موفقیت این کمپین ها بستگی دارد.
بازاریابی شبکه های اجتماعی
سوشیال مارکتینگ مانند دیگر زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، از اهمیت زیادی برخوردار است. روزانه مخاطبان بسیار زیادی به شبکه های اجتماعی سر میزند، این فرصت برای شما ایجاد می شود که با استفاده از سوشیال مارکتینگ، توجه بخشی زیادی از این مخاطبان را به خود جلب کنید و فروش را زیاد کنید.
بازاریابی ایمیلی
از ایمیل مارکتینگ برای معرفی خدمات و فروش محصولات استفاده می شود، همچنین می توانید با استفاده از ایمیل مارکتینگ رفتار مخاطبانتان را در بسترهای مختلف بررسی کنید. در بین زیر مجموعه های دیجیتال مارکتینگ، توجه خاصی به بازاریابی ایمیلی می شود، زیرا دقیقا متوجه می شویم که عکس العمل های مشتری به چه شکل بوده اند.
ویدئو مارکتینگ و پادکست مارکتینگ
دو مقوله ویدئو و پادکست، زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ جدیدی هستند که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته اند. از طریق پادکست می توانید مخاطب را به فروش نزدیک تر کنید، یا ارتباط قوی تری با مخاطب و مشتری برقرار کنید. برای مثال: می توانید محتوایی ویدئویی تولید کنید و در ویدئو از مزیت های دوره های آموزشی کسب و کارتان بگویید.
چرا از تبلیغات همسان به عنوان زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ استفاده می شود؟
تبلیغات همسان یا نیتیو، در واقع محتوایی است که با توجه به بستر آن منتشر می شود. برای مثال: زمانی که می خواهید دوره های گرافیک خود را معرفی کنید، باید بستری را در نظر بگیرید که کار تولید محتوای گرافیک انجام می دهد. این کار به شما کمک می کند که فروش هدفمند داشته باشید، همچنین تبلیغاتتان کاربر را آزار ندهد.
استفاده از CRM
بحث ارتباط با مشتری، یکی از مهم ترین کانال های دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود. کیفیت روابط عمومی روی جلب مخاطب و افزایش فروشتان، تاثیر فراوانی دارد و در هر مرحله ای به آن نیاز دارید. اما برای بهبود CRM نیاز دارید که موارد زیر را انجام دهید:
• با خبرگزاری های آنلاین مصاحبه کنید و اخبار حوزه کسب و کار خود را در وب سایت های معتبر منتشر کنید.
• به انتقادهایی که از کسب و کارتان می شود حتما واکنش نشان دهید.
• هیچ نظر و کامنتی را در بستر آنلاین بدون جواب نگذارید.
اتوماسیون مارکتینگ
اتوماسیون مارکتینگ، یکی از زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود. این استراتژی برای آسان تر کردن کار دیجیتال مارکتر طراحی شده است، تا کارشناس دیجیتال مارکتینگ بتواند با استفاده از آن، در زمان و هزینه ها صرفه جویی کند. معمولا برای اتوماسیون مارکتینگ، نرم افزاری طراحی می شود که با آن بتوانیم کار درج و انتشار محتوا را انجام دهیم.
سیستم اتوماسیون مارکتینگ، غیر از انتشار محتوا می تواند کاربردهای دیگری نیز داشته باشد، مثل مواردی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
• سیستم اتوماسیون بررسی کمپین های تبلیغاتی
• سیستم اتوماسیون سوشیال مدیا
• سیستم اتوماسیون بازاریابی ایمیلی
جمع بندی
زیر شاخه های دیجیتال مارکتینگ، می توانند ابعاد بزرگتری داشته باشند و تنها 10 موردی که به آنها اشاره شد، بخش کوچکی از این حوزه را دربرمی گیرند. ابزارهای دیجیتال مارکتینگ در کنار استراتژی ها، راه را برای توسعه کسب و کار بازتر و راحت تر می کنند . بهره گیری از شاخه های دیجیتال مارکتینگ، فعالیتتان را در حوزه بازاریابی دیجیتال دقیق تر و هدفمندتر می کنند.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید