آشنایی با مفاهیم، زیرمجموعه ها و شاخه های دیجیتال مارکتینگ
شاخه های دیجیتال مارکتینگ شامل تبلیغات همسان، تبلیغت کلیکی، رپورتاژ آگهی، تبلیغات کلیکی و ... می شود که دیجتال مارکتر باید با همه این موارد آشنا باشد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
شاخه های دیجیتال مارکتینگ در دنیای امروز به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای تبلیغاتی و بازاریابی شناخته می شوند. با توسعه فناوری و افزایش استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی، شرکت ها و کسب و کارها به دنبال راهکارهایی هستند تا با مشتریان خود در ارتباط باشند و بازاریابی خود را بهبود بخشند. شاخه های دیجیتال مارکتینگ، شامل تمام فعالیت های تبلیغاتی و بازاریابی اینترنتی است که برای جذب مشتریان، افزایش فروش و ارتقای برند استفاده می شوند.
در این مقاله، به بررسی و توضیح شاخه های دیجیتال مارکتینگ و نحوه استفاده از آنها برای بهبود کسب و کارها پرداخته خواهد شد. با مطالعه این مقاله، شما میتوانید با روش های مختلف دیجیتال مارکتینگ آشنا شوید و از آنها برای بهبود کسب و کار خود استفاده کنید.
آشنایی با زیرمجموعه های دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ در ایران شامل مجموعه ابزارها و تکنیک هایی است که برای تبلیغات آنلاین، بهینه سازی قیف فروش، برندسازی در فضای دیجیتال، ارتقای برند و جذب مشتریان در فضای دیجیتال استفاده می شود.
شاخه های دیجیتال مارکتینگ شامل مواردی مانند سئو، تبلیغات پرداخت به ازای کلیک PPC))، تبلیغات در شبکههای اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، بازاریابی محتوا، تبلیغات ویدئویی، ریتارگتینگ و ... است. هر یک از این زیرمجموعه ها ابزارهای مختص به خود را دارند که با استفاده از آنها می توان به دقت بالاتری به مخاطبان هدف و بازار هدف دست یافت.
برخی مفاهیم پایه در بازاریابی دیجیتال
در دنیای امروز، بازاریابی دیجیتال به عنوان یکی از مهمترین روش های بازاریابی شناخته می شود. با توجه به رشد روزافزون فناوری و استفاده گسترده از اینترنت، کسب و کارها به دنبال راهکارهایی هستند تا با مشتریان خود در ارتباط باشند و فروش خود را بهبود دهند. در این مکانیزم، برخی مفاهیم پایه در بازاریابی دیجیتال وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:
گوگل آنالیتیکس چیست؟
google analytics یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند در حوزه تحلیل وب سایت است که توسط شرکت گوگل ارائه می شود. این ابزار به وب سایت ها کمک می کند تا اطلاعات مفیدی را از بازدیدکنندگان وب سایت خود جمع آوری کنند و به تحلیل و بررسی آنها بپردازند.
با استفاده از گوگل آنالیتیکس، شما می توانید اطلاعاتی مانند تعداد بازدیدکنندگان وب سایت، منابع ترافیک، صفحات بازدید شده، میزان زمان صرف شده برای مشاهده صفحات، نرخ خروج از صفحات و میزان تبدیل های انجام شده را بررسی کنید. همچنین این ابزار امکانات متعددی مانند محاسبه بازدهی سرمایه گذاری در تبلیغات را نیز به شما ارائه میدهد.
مفهوم CTR
CTR مخفف عبارت Click-Through Rate به معنی نرخ کلیک یا نسبت کلیک به نمایش است. به عبارت دیگر، این معیار نشان می دهد که درصدی از بازدیدکنندگانی که بر روی لینک یا تبلیغ شما کلیک کرده اند، چقدر است. برای محاسبه CTR، تعداد کلیک های دریافتی به تعداد نمایش های تبلیغات یا لینک ها ضرب شده و سپس بر 100 تقسیم میشود. CTR به عنوان یکی از معیارهای اصلی در تبلیغات دیجیتال، برای اندازه گیری کارایی تبلیغات و افزایش بازدهی آن ها استفاده می شود.
گوگل تگ منیجر چیست؟
گوگل تگ منیجر یک ابزار رایگان از شرکت گوگل است. این ابزار به وب سایت ها کمک می کند تا به راحتی و با کمترین تغییرات، کد تگ های مختلف را بر روی صفحات وب خود پیاده سازی کنند. این کدها شامل کدهای تبلیغاتی، کدهای تحلیلی و سایر کدهایی هستند که برای مانیتورینگ وب سایت و ارتباط با ابزارهای مختلف دیگری مانند گوگل آنالیتیکس و گوگل ادوردز استفاده می شوند.
درباره تبلیغات کلیکی گوگل
تبلیغات کلیکی گوگل یا Google Ads به شما این امکان را می دهد تا با پرداخت هزینه تبلیغات خود را در موتور جستجوی گوگل و وب سایت های همکار گوگل نمایش دهید. تبلیغات کلیکی به این معنی است که شما هزینه تبلیغات را به ازای هر بار کلیک بر روی تبلیغات خود پرداخت می کنید. بنابراین، این نوع تبلیغات بر مبنای عملکرد است و شما تنها برای بازدید واقعی و کلیک توسط کاربران هزینه آن را پرداخت می کنید.
گوگل ادز چیست؟
گوگل ادز یا Google Ads، پلتفرم تبلیغاتی گوگل است که به شما امکان می دهد تبلیغات خود را در نتایج ابتدایی موتور جستجوی گوگل نمایش دهید. با استفاده از Google Ads، شما می توانید به راحتی تبلیغات خود را بر اساس کلمات کلیدی مورد نظر، محدوده جغرافیایی، زمانبندی و نوع تبلیغات (مانند تبلیغات متنی، تصویری و ویدئویی) طراحی کنید.
همچنین، با استفاده از امکانات متنوعی مانند تنظیم بودجه، پیگیری و ارزیابی عملکرد تبلیغات و بهینه سازی تبلیغات خود، می توانید بازدهی و سودآوری تبلیغات خود را بهبود بخشید.
مفهوم سئو داخلی و خارجی
سئو (SEO) به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که با هدف بهبود جایگاه وب سایت در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنتی انجام می شود. سئو شامل دو بخش اصلی سئو داخلی و سئو خارجی است. سئو داخلی On-Page SEO)) به اقداماتی اطلاق می شود که درون خود صفحات وب سایت انجام می شوند.
این اقدامات شامل بهینه سازی عنوان صفحه، توضیحات متا، استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با محتوای صفحه، بهینه سازی ساختار URL، بهینه سازی تصاویر و محتوای وب سایت و سایر اقدامات مرتبط با بهبود کیفیت و محتوای صفحات وب سایت است. سئو خارجی (Off-Page SEO) به اقداماتی اشاره دارد که خارج از وب سایت انجام می شود.
این اقدامات شامل ساخت لینک های با کیفیت وارد به صفحات وب سایت است. به عبارت دیگر، سئو خارجی شامل فعالیت هایی مانند ساخت لینک های با کیفیت و محتوایی، به اشتراک گذاری محتوای وب سایت در شبکه های اجتماعی و سایر روش های تبلیغاتی و بازاریابی محتوایی است که به کسب اعتبار و ارزش وب سایت در موتورهای جستجو کمک می کند.
انواع تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ
تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ، یکی از مهمترین ابزارهای تبلیغاتی است که به کسب و کارها این امکان را می دهد تا با هدفگیری دقیق و جذب مخاطبان هدف، فروش خود را افزایش دهند. در این مطلب، به بررسی انواع تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ می پردازیم:
-
تبلیغات همسان (Display Advertising): این نوع تبلیغات شامل نمایش تبلیغات بنری، تصویری و ویدئویی در وب سایت ها و شبکه های اجتماعی است.
-
تبلیغات کلیکی (Pay-per-Click Advertising): در این نوع تبلیغات، تبلیغ دهنده تنها برای هر بار کلیک روی تبلیغات هزینه را پرداخت می کند. تبلیغات کلیکی عمدتاً در محرک های جستجویی مانند گوگل و بینگ استفاده می شوند.
-
ریتارگتینگ (Retargeting): با استفاده از ریتارگتینگ، می توانید تبلیغات خود را به مشتریان قبلی که احتمال خرید دوباره دارند، نمایش دهید.
-
رپورتاژ آگهی (Classified Advertising): در این نوع تبلیغات، آگهیهای کوچک و متنی در وب سایت ها و شبکه های اجتماعی قرار می گیرند. تولید محتوا برای رپورتاژ آگهی اهمیت بسیار زیادی دارد و باید سفارش تولید محتوا را به افرادی خبره بسپارید.
در نهایت، برای بهینه سازی تبلیغات دیجیتال می توان از ترکیب شاخه های دیجیتال مارکتینگ مختلف استفاده کرد. با تجربه و آزمایش مداوم می توان به بهترین روش برای تبلیغات خود دست یافت.
جمع بندی
در این مقاله درباره شاخه های دیجیتال مارکتینگ صحبت کردیم. سئو شامل دو بخش اصلی سئو داخلی و سئو خارجی است. هر دوی اینها بخش مهمی از بهینه سازی وب سایت هستند. همچنین، انواع تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ 360 درجه شامل تبلیغات همسان، تبلیغات کلیکی، تبلیغات بنری، ریتارگتینگ، تبلیغات درون برنامه ای، رپورتاژ آگهی و تبلیغات ویدیویی هستند. برای بهینه سازی شاخه های دیجیتال مارکتینگ، میتوان از ترکیب چندین نوع تبلیغات مختلف استفاده کرد.
اگر این سوال برای شما مطرح است که چگونه دیجیتال مارکتر شویم، رایا مارکتینگ یکی از منابع مناسب برای آموزش این حرفه است. علاوه بر آن گوش کردن به پادکست های دیجیتال مارکتینگ نیز می تواند در یادگیری به شما کمک کند. پس از یادگیری کامل مفاهیم دیجیتال مارکتینگ نیز می توانید فرم استخدام غیرحضوری در حوزه دیجیتال مارکتینگ را تکمیل کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید