چطور طراح سایت شویم؟
در این مطلب قصد داریم به پاسخ این سوال بپردازیم که چطور طراح سایت شویم و چگونه طراحی سایت را به روش های مختلف بیاموزیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
چطور طراح سایت شویم و چگونه طراحی سایت انجام دهیم؟ این ها سوالاتی هستند که قصد داریم به پاسخشان بپردازیم. برای اینکه بدانیم چطور طراح سایت شویم، باید ابتدا با فلسفه ی طراحی سایت آشنا شویم و بفهمم طراحی سایت یعنی چه؟ طراحی یک وبسایت، به ما کمک می کند تا محتوای مورد نظر خود را در صفحه ای اختصاصی در مرورگر، به کاربران اینترنت نشان دهیم.
طراح سایت کیست و چه کاری انجام می دهد؟
برای دانستن اینکه چطور طراح سایت شویم، لازم است با وظایف یک طراح سایت آشنا گردیم. طراح سایت وظیفه ی تمرکز و عوامل قابل مشاهده ی روی صفحه را بر عهده دارد. این در حالی است که یک توسعه دهنده ی وب، بر عوامل غیر قابل رویت در پشت صحنه تمرکز دارد. مسئولیت طراح سایت این است که بتواند صفحه ی وبسایت را به گونه این نظم دهی و طراحی کند، که موجب جذب مخاطب به آن سایت و افزایش ترافیک مشاهدات گردد. در واقع بحث طراحی سایت، در سئو سایت نیز دارای اهمیت فراوانی است.
یکی از مهم ترین وظایف شخصی که مسئولیت طراحی سایت را بر عهده می گیرد، شنونده بودن و درک درست از خواسته ی مشتری است. معمولا طراحان سایت برای خود یک چک لیست طراحی سایت آماده می کنند که به واسطه ی آن می توانند نیاز های مشتری را بررسی کنند. همچنین در صورت کشف نیاز های جدید، این موارد را به چک لیست خود اضافه کنند. این مرحله از اهمیت زیادی برخوردار است. طراح سایت باید به صورت اختصاصی، زمان مناسبی را برای تعامل با کارفرما اختصاص دهد.
به علاوه در فرآیند طراحی سایت، باید به خلاقیت اهمیت ویژه ای داد. در واقع علاوه بر مهارت و تسلط بر علم طراحی سایت، باید مهارت های خلاقانه ای نیز برای انجام این کار داشت. برنامه ریزی دقیق، انجام آزمایشات پس از طراحی کامل سایت، رعایت اصول اخلاق کاری و... از دیگر مواردی هستند که یک شخص باید در زمان انجام این کار، رعایت کند.
انواع روش های طراحی سایت
در پاسخ به این سوال که چطور طراح سایت شویم، باید بدانید که طراحی سایت به دو شیوه انجام می شود. طراحی سایت با برنامه نویسی و طراحی سایت بدون برنامه نویسی. در ادامه به تفاوت این دو خواهیم پرداخت:
۱- طراحی سایت با برنامه نویسی:
برای طراحی سایت با برنامه نویسی، از زبان برنامه نویسی HTML استفاده می شود. در واقع این زبان، نخستین زبان برنامه نویسی برای طراحی وبسایت است. در ادامه ی پیشرفت ها، زبان CSS نیز به میان آمد تا به وسیله ی آن نحوه ی طراحی و مسئولیت های بصری، به گونه ی آسان تری صورت بگیرد. همچنین مجموعه هایی مانند Bootstrap نیز ساخته شدند تا ابزار های پیشرفته تری را برای طراحان سایت فراهم کنند.
۲- طراحی سایت بدون برنامه نویسی:
برای اینکه بدانیم، بدون برنامه نویسی چطور طراح سایت شویم، روش های مختلفی وجود دارد. یکی از این روش ها، طراحی یک صفحه با وردپرس است. استفاده از سیستم وردپرس رایگان است. تمامی قسمت های مورد نظر خود را نیز به وسیله ی این روش می توانید پیاده سازی کند. همچنین شما می توانید برای طراحی سایت از نرم افزار های مناسب این کار نیز استفاده کنید. چند مورد از این نرم افزار ها عبارتند از: Webnode، IM Creator، site 123 و...
مراحل یادگیری طراحی سایت
حال که با وظایف یک طراح سایت و هویت طراحی سایت آشنا شدیم، روش هایی را برای اینکه چطور طراح سایت شویم، به شما پیشنهاد می کنیم. اما چگونه طراحی وب را شروع کنیم؟ شما به عنوان یک طراح سایت باید دو حوزه ی تئوری و عملی طراحی سایت را به خوبی فرا گیرید. روش های مختلفی نیز برای یادگیری وجود دارد. از تماشای دوره های آموزشی آنلاین گرفته تا شرکت در کلاس های حضوری طراحی سایت. به علاوه می توانید هم به صورت خود آموز و هم به صورت آکادمیک، به یادگیری این تخصص بپردازید.
یادگیری تئوری:
یادگیری مفاهیم تئوری طراحی سایت، امری بسیار ضروری است. در واقع شما بدون داشتن اطلاعات از مبانی و مفاهیم طراحی سایت نمی توانید یک طراح وبسایت شوید. حتی اگر نحوه ی کد نویسی یا کار با وردپرس را بلد باشید! بنابراین اگر قصد یادگیری طراحی وبسایت را دارید، یادگیری مفاهیم HTML و CSS و یادگیری زبان های برنامه نویسی سمت سرور و سمت کاربر را شروع کنید. به هر اندازه که می توانید مفاهیم مختلف را جستجو کنید و درباره ی آن ها اطلاعات کسب کنید.
یادگیری عملی:
پس از یادگیری اصول و مبانی تئوری طراحی سایت، وقت تمرین و عمل کردن است. بهترین برنامه برای تمرینات عملی، برنامه ی Php storm است. با این برنامه چندین سایت کامل طراحی کنید تا به خوبی با فضای کار عملی در این حوزه آشنا شوید. همچنین کار با Inspect Element و تحلیل وبسایت های مختلف، به رشد عملی شما کمک شایسته ای می کند. گزینه ی کمک کننده ی بعدی این است که یک وبسایت را در میان صفحات وب انتخاب کنید. سپس تلاش کنید تا صفحه ای مشابه آن بسازید. این کار به شما کمک می کند تا به خوبی بتوانید توقعات موجود را شناسایی و بر اساس آن وبسایت مورد نظر را طراحی نمایید.
نکاتی که یک طراح سایت موفق باید بداند
تا اینجا به معرفی راهکار هایی پرداختیم که به این سوال که چطور طراح سایت شویم، پاسخ می دادند. حال باید چند نکته ی مهم و ضروری را مرور کنیم. شما باید بدانید که علاوه بر داشتن مهارت های سخت که باعث افزایش تخصص شما می شوند، باید مهارت های نرم خود را نیز افزایش دهید. حوزه ی طراحی سایت، در عین انفرادی بودن، نیازمند کار تیمی قوی در شما است. به خصوص اگر در یک شرکت و یا تیم حرفه ای کار می کنید. اما حتی اگر به صورت فریلنسر هم مشغول به کار هستید، باید بدانید که بین شما و مشتری یک تعامل و یک کار گروهی برقرار است.
علاوه بر این، مهم ترین بخش در طراحی سایت، خلق تجربه ی کاربری موثر است. با اینکه کلیات مهم است، اما شما باید به جزئیات نیز توجه ویژه ای داشته باشید. جزئیات کوچک می توانند در خلق یک تجربه ی بزرگ موثر باشند. بنابراین تا حد امکان از سلیقه و خلاقیت خود برای بهبود جزئیات صفحه بهره بگیرید. اصول UI/UX و به کار گیری درست آن ها، شما را به خوبی در این حوزه یاری می کند. نتیجتا می توانید به یک طراح سایت حرفه ای، با اشراف به شاخه های مختلف مرتبط با طراحی سایت، تبدیل شوید.
کلام آخر
پس از یادگیری مهارت طراحی سایت و فراگیری وظایف یک طراح، شما می توانید به عنوان یک طراح سایت یا وب دیزاینر (Web Designer) در یک تیم و یا به صورت فریلنسر، مشغول به کار شوید. در همین راستا، شرکت رایا مارکتینگ با افتخار از عزیزانی که مایل به همکاری در این حوزه هستند، دعوت به همکاری می نماید. در این خصوص می توانید به بخش استخدام طراح سایت رفته و پس از تکمیل فرم استخدام و تایید آن توسط همکاران ما در بخش کارگزینی سازمان، به جمع طراحان سایت شرکت رایا مارکتینگ بپیوندید. امیدواریم مطالب موجود در مقاله ی "چطور طراح سایت شویم؟" مورد توجه شما عزیزان واقع گردیده باشد.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید