چطور سایت ویکی خود را طراحی کنیم؟
یکی از بزرگترین و موفق ترین نمونه های یک سایت ویکی، ویکیپدیا است که محتوای آن توسط داوطلبان سراسر جهان حمایت می شود.ویکی پدیا توسط داوطلبان ویرایش می شود.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
یکی از بزرگترین و موفق ترین نمونه های یک سایت ویکی (Wiki site)، ویکیپدیا است که محتوای آن توسط داوطلبان سراسر جهان حمایت می شود. همچنین ویکی پدیا توسط داوطلبان ویرایش و نگهداری میشود و در عین حال همه افراد می توانند در تولید آن مشارکت کنند.
ویکی پدیا یکی از ۱۰ وبسایت معروف جهان است که هر ماه صدها میلیون خواننده از آن بازدید می کنند و میلیون ها مقاله در بیش از ۲۵۰ زبان در آن به انتشار می رسد.
از این رو ویکی (Wiki) یک ابزار عالی برای ارتباط و مشارکت با دیگران به حساب می آید. همچنین ویکی به تیم ها و سازمان ها کمک می کند محتوای خود را از چندین منبع تامین کرده و ایده ها و برنامه های خود را به اشتراک بگذارند. اگر شما نیز می خواهید فعالانه در این امر شرکت کنید و ویکی سایت شخصی و یا سازمانی خود را راهاندازی کنید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
(رایا مارکتینگ در زمینه تولید محتوا سئو شده با بیش از 100 نوع ایده تولید محتوا می تواند شما را در این زمینه یاری کند. )
نحوه راه اندازی سایت ویکی
گزینه های متعددی وجود دارد که به کمک آن می توانید سایت ویکی خود را راه اندازی کنید. در میان این گزینه می توانید از Windows SharePoint, MediaWiki و یا Wikia یکی را انتخاب کنید. استفاده از این پلتفرم های هاستینگ رایگان است و به شما اجازه می دهد سایت ویکی خود را از ابتدا ایجاد کنید.
برخی از انواع خدمات و سرویس های پولی مانند Same Page دارای قالب ها و ابزار هایی برای راه اندازی سایت ویکی هستند. از این ابزار می توانید برای ایجاد سایت ویکی و حفظ آن استفاده کنید. گزینه های دیگری نیز مانند TikiWiki وجود دارد که به شما امکان می دهد در اینترانت شرکت خود یک ویکی خصوصی راه اندازی کنید.
چه از سرویس های رایگان و یا پولی برای سرویس هاستینگ ویکی خود استفاده می کنید، همیشه در نظر داشته باشید که چرا به ویکی نیاز دارید، چه تعداد افرادی در پروژه دخیل خواهند بود و چه مدت زمانی را صرف راه اندازی و حفظ این سایت می کنید. علاوه بر آن سطح امنیتی مورد نیاز را نیز در نظر بگیرید.
مراحل راه اندازی سایت ویکی
راحت ترین و ساده ترین روش برای ایجاد یک سایت ویکی استفاده از گوگل سایتس (sites.google.com) است. شما برای این کار نیاز به دانش فنی ندارید. علاوه بر آن گوگل سایتس دارای رابط کارپسند است که به کمک آن می توانید یک سایت ویکی با کاربری آسان و جذاب ایجاد کنید. برای این کار مراحل زیر را را انجام دهید:
مطالعه مقاله نحوه ایجاد ویکی بدون دانش فنی با استفاده از گوگل سایتس را به شما پیشنهاد می کنیم.
1- یک اکانت در گوگل ایجاد کنید.
2- به گوگل سایتس بروید.
3- بر روی علامت + در گوشه پایین سمت راست کلیک کنید.
4- یک قالب چیدمان برای سایت خود انتخاب کنید.
5- یک نام که دربردارنده هدف شما است انتخاب کنید و آن را در باکس گوشه سمت چپ بالا که دارای برچسب“Untitled Site” است تایپ کنید.
6- شما می توانید آن را به صورت عمومی و یا با تیم کاری خود به اشتراک بگذارید. برای این کار به آیکون “Share With Others” در منوی سمت راست بالا رفته و بر روی آن کلیک کنید.
7- تعیین کنید چه کسی میتواند به ویکی دسترسی داشته باشد. سپس بر اساس گزینه خود، تغییرات را اعمال کنید و دسترسی را به دو صورت“can view” و یا“can edit” صادر کنید.
8- اگر افراد خاصی را مد نظر دارید گزینهDraft را انتخاب کنید و بر روی change کلیک کنید.
9- با انتخاب گزینه “Anyone with the link” افرادی که قصد دارید لینک با آنها به اشتراک گذاشته شود می توانند به سایت ویکی دسترسی داشته باشند.
10- تم ویکی خود را شخصی سازی کنید.
11- بر روی منوی “Color and Font" کلیک کنید و عنوان، پس زمینه، رنگ فونت و تصویر را انتخاب کنید.
12- بر روی آیکون پیش نمایش Preview, کلیک کنید تا پیش از انتشار سایت خود را ملاحظه کنید.
13- گوگل به شما امکان می دهد تا اسناد گوگل مانند سخنرانی (presentation)، اسپرید شیت (spreadsheet) و یا آلبوم عکس را از طریق تب Insert وارد کنید.
14- زمانی که از تغییرات خود اطمینان حاصل کردید، بر روی گزینه انتشار Publishکلیک کنید.
تجربه خود را از ایجاد سایت ویکی با ما به اشتراک بگذارید.
منبع:
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید