طراح سایت کیست؟ شرح وظایف طراح سایت
در این مقاله به پاسخ این پرسش پرداخته ایم که طراح سایت کیست؟ طراح سایت وظیفه کدنویسی و طراحی بصری صفحات وب را برعهده دارد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
طراح سایت کیست؟ طراح سایت چه کارهایی انجام میدهد؟ برای این که طراح سایت شویم باید چه مراحلی را دنبال کنیم؟ این مقاله میتواند در حکم یک راهنما برای افرادی که مایلند به حوزه طراحی سایت ورود کنند عمل کند. پس در ادامه با ما همراه باشید.
طراح سایت به چه کسی گفته می شود؟
طراح سایت کیست؟ پیش از آن که به ادامه بحث بپردازیم لازم است بدانید طراح وب سایت و توسعه دهنده وب سایت (web designer و web developer ) دو زمینه کاری متفاوت را تشکیل میدهند طراح وب سایت عموما به بخش های ظاهری وب سایت میپردازد حال آن که توسعه دهنده وب سایت یا کدنویسی بخش های منطقی را بر عهده دارد و یا به عنوان فول استک باید به توسعه هر دو بخش بپردازد.
طراح سایت کیست؟ و چه کاری انجام میدهد؟ سایت یک فضای مبتنی بر وب است که با استفاده از اینترنت کار میکند. سایت ها یکی از ارکان کسب و کارها در جهان امروز هستند.
همانند فضاهای فیزیکی و بناهای سنتی، وب سایت ها هم نیازمند طراحی، پی ریزی و ساخت هستند. طراح سایت کسی است که وظیفه طراحی و کدنویسی صفحات مختلف یک وب سایت را برای بارگذاری بر بستر اینترنت برعهده دارد. طراحان وب سایت از صفر تا صد مراحل ایجاد وب سایت را بر عهده دارند. فرقی نمیکند که فرانت اند کار باشید یا بک اند کار در هر صورت شما به عنوان یک طراح وب سایت فعالیت میکنید.
البته در نظر داشته باشید که نزد افراد حرفه ای برای معرفی خود به عنوان یک طراح سایت باید فیلد کاری خود را مشخصا عنوان نمایید. اما در لفظ عامه نیازی به تفکیک نقش خود به عنوان یک طراح سایت نخواهید داشت.
بررسی بازار کار طراح سایت
پیشبینی میشود که در سال های آینده شغل طراحی وب سایت با رشد 23 درصدی مواجه باشد. این مسئله بیانگر این است که نرخ رشد طراحی سایت از سایر مشاغل بیشتر است.
برای طراح سایت شدن باید چه مهارت هایی داشت؟
طراح سایت کیست؟ برای آن که یک طراح موفق باشیم باید چه ویژگی هایی داشته باشیم؟ طراحی وب سایت یک علم به روز و کاملا تخصصی است. برای آن که یک طراح وب سایت موفق باشید علاوه بر دانش حرفه ای و تخصصی لازم است از ویژگی های شخصیتی همچون خلاقیت، صبر و توانایی حل مسئله برخوردار باشید.
زمینه های فعالیتی شما به عنوان یک طراح وب سایت میتواند بسیار گسترده باشد.
به همین دلیل اگر میخواهید به عنوان یک طراح وب سایت به فعالیت بپردازید بهتر است ابتدا بدانید کدام یک از زمینه های طراحی وب سایت با ویژگی های شخصیتی و علایق شما سازگارترند. طراحی وب سایت عموما سه بخش اساسی را شامل میشود. طراحی فرانت اند، طراحی بک اند و طراحی فول استک. در این میان برخی از افراد مدیریت وب سایت را بر عهده دارند که تحت عنوان وب مستر شناخته میشوند. وب مسترها را نیز با توجه به دانش و تخصصی که در زمینه طراحی وب سایت دارند میتوان یک طراح وب سایت دانست.
وظایف طراح سایت
طراح سایت کیست؟ چه وظایفی بر عهده دارد؟ طراح سایت علاوه بر ساخت وب سایت باید از عملکرد و کارایی آن نیز اطمینان حاصل نماید. علاوه بر این موارد یک طراح باید به جذابیت بصری و آسان بودن کار با وب سایت نیز توجه نماید. بسته به اینکه توسعه دهنده وب در کدام یک از فیلد های ذکر شده مشغول فعالیت است وظایف متفاوتی به او محول میشود.
وظیفه ایجاد ساختار سایت و کدنویسی هایی که به ارتباط با سرور و دیتابیس مربوط میشوند برعهده طراح بک اند است. طراحان بک اند باید از عملکرد درست کدهایی که طراحی میشوند نیز اطمینان حاصل نمایند. همچنین لازم است سطح دسترسی های متفاوت برای کاربران مختلف تعریف کرده و این سطح دسترسی ها را مدیریت نمایند.
تمرکز طراحان فرانت اند بر روی بخش های بصری وب سایت است. یعنی صفحاتی که کاربران میبینند و با آن ها ارتباط برقرار میکنند. گاه طراحی رابط کاربری نیز بر عهده طراحان فرانت اند است. طرح های فیزیکی هر صفحه و گرافیک های یک پارچه نیز توسط آن ها پیاده سازی میشود.
فول استک طراح سایت کیست؟ وظیفه طراحان فول استک کمی پیچیده تر است. چرا که هم طراحی بخش های بصری و هم طراحی بخش های منطقی بر عهده آنان است. وب مستران یا مدیران وب سایت نیز وظیفه بروز نگهداشتن سایت را برعهده دارند. همچنین باید از عملکرد درست پیوندها و برنامه های موجود در هر صفحه اطمینان حاصل کنند.
چگونه طراح سایت حرفه ای شویم؟ متاسفانه هیچ منبع واحدی برای طراحی سایت وجود ندارد، برای آن که در این شغل حرفه ای شوید لازم است پشتکار و تمرین را سر لوحه کار خود قرار دهید.
آشنایی با فرصت های شغلی Web designer
طراح سایت کیست؟ چطور از طراحی سایت به درآمد برسیم؟ به عنوان یک توسعه دهنده وب دست شما برای انتخاب اینکه چطور کسب درآمد کنید باز است. شما میتوانید به عنوان یک توسعه دهنده وب برای یک شرکت یا آژانس کار کنید و یا اینکه به صورت فریلنسری فعالیت کرده و پروژه هایی که توسط افراد مختلف برون سپاری میشوند را به انجام برسانید.
عموما در شرکت های بزرگ مسئولیت های مختلف بسته به توانایی های افراد میان آن ها تقسیم میشود. طراحی رابط کاربری و منوی ناوبری، بررسی کدها و کدنویسی های مربوط به html ، xml و جاوا اسکریپت، ادغام محتواهای چند رسانه ای موجود در سایت ها، تست عملکرد برنامه های موجود در سایت، عیب یابی مشکلات و بررسی عملکرد تجربه کاربری و همکاری با توسعه دهندگان و افراد ذینفع از جمله وظایفی است که برای یک طراح وب سایت در نظر گرفته میشود.
طراح سایت کیست؟ راه های درآمد طراح سایت چیست؟ به عنوان یک طراح سایت علاوه بر اینکه میتوانید از طریق کدنویسی کسب درآمد کنید میتوانید به آموزش علاقه مندان نیز بپردازید. تهیه ویدیوهای آموزشی یکی از راه هایی است که میتواند شما را به درآمد برساند. البته با توجه به رقابت زیادی که در این حوزه وجود دارد لازم است سطح کیفی و کمی آموزش ها بالا باشد. چگونه طراحی وب را شروع کنیم؟ برای شروع طراحی وب لازم است ابتدا زمینه مورد علاقه خود را یافته و سپس به ترتیب زبان های html و css را فرابگیرید. در مراحل بعدی باید به سراغ زبان های سطح بالاتر بروید.
مزایای شغل طراحی سایت
یکی از مواردی که لازم است در مقاله " طراح سایت کیست؟ شرح وظایف طراح سایت" به آن بپردازیم مزایای فعالیت به عنوان یک طراح سایت است. نخستین مزیت دامنه کاری گسترده است. در فعالیت به عنوان یک طراح سایت میتوانید زمینه های کاری متفاوتی را انتخاب و در آن ها فعالیت نمایید. همچنین امکان دورکاری در این شغل وجود دارد، به همین دلیل ساعات و روزهای کاری توسط خودتان تعیین میشوند و آزادی عمل بیشتری خواهید داشت.
علاوه بر این طراحی سایت شغلی است که امکان پیشرفت در آن وجود دارد و حقیقتا هیچ سقفی برای درآمد آن وجود ندارد. درآمد شما در این شغل نسبت مستقیمی با خلاقیت و مهارت تان دارد.
معایب شغل طراحی سایت
سرعت پیشرفت در جهان تکنولوژی بسیار بالاست. به همین دلیل به عنوان یک طراح سایت هرگز روند آموزش و یادگیری شما متوقف نخواهد شد. البته این مسئله بیشتر از آن که یک عیب برای این کار باشد یک چالش بزرگ است.
علاوه بر این مسائل بسیار زیادی وجود دارند که باید روزانه برای حل آن ها تلاش کنید. در صورتی که به حل مسئله علاقه ای نداشته باشید طراحی سایت و کدنویسی شغل مناسبی برای شما نخواهد بود.
محل کار طراح وب
به عنوان یک طراح وب سایت میتوانید در شرکت های بزرگ و کوچک شروع به کار نمایید. در صورتی که ایده جالبی دارید میتوانید استارتاپ خود را راه اندازی نموده و به درآمدهای بالاتری دست پیدا کنید. علاوه بر این امکان کار کردن در کشورهای دیگر برای شما فراهم خواهد بود. البته میتوانید به صورت فریلنسری با شرکت های خارجی نیز قرارداد ببندید و درآمد دلاری داشته باشید.
کلام آخر
شرکت رایا مارکتینگ امکان استخدام طراح سایت حرفه ای و مبتدی را فراهم کرده است. برای شروع فعالیت میتوانید از طریق فرم استخدام طراح سایت اقدام نمایید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
الان یه ساعته دارم سایت شما را مطالعه می کنم. واقعا مطالب خیلی خوبی نوشتید. همچنان که داشتم این مقاله شمار را مطالعه می کردم خواستم ازتون تشکر کنم بابت این همه زحمتی که کشیدیدو واقعا عالی بود. ممنون از این همه مطالب خوبی که منتشر کردید.