رپورتاژ آگهی چیست و نکاتی که باید در مورد آن بدانید
رپورتاژ آگهی چیست و باید چگونه آن را نوشت؟ چرا رپورتاژ آگهی مهم است؟ در این مطلب، به پاسخ این دست سوالات ِابتدایی در مورد رپورتاژ آگهی پرداختهایم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
تاثیر رپورتاژ بر سئو به حدی زیاد است که بنیانگذار گوگل، ایده گوگل را با بک لینک شروع کرد. لری پیج درخواب دید که اعتبار مطالب سایتها را میتوان با بک لینک ها سنجید و این شروع ایده موتور جستجوی گوگل بود. هر چند امروزه گوگل بسیار هوشمندانه به بررسی بک لینک ها می پردازد ولی هنوز بهترین راه برای گرفتن بک لینک های دائمی طبیعی، درج آگهی رپورتاژ می باشد.
مقدمه
رپورتاژ آگهی چیست؟ رپورتاژ آگهی محتوایی است که روی یک وب سایت خبری یا یک وب سایت میزبان که اتفاقا پرطرفدار و محبوب است، منتشر می شود. انتشار چنین محتوایی مستلزم پرداخت هزینه از طرف مدیر یک کسب و کار یا اسپانسر تبلیغاتی به وب سایت میزبان است.
نحوه نگارش، طراحی و پیاده سازی رپورتاژ آگهی با سایر محتواهای موجود در وب متفاوت است.شما می توانید آن را در قالب داستان، اخبار، مقاله ای مفید یا یک ستون از یک مجله بنویسید. تنوع ساختار و شیوه نگارش رپورتاژ آگهی آن را به محتوایی جذاب برای مخاطبان تبدیل کرده است. شما می توانید برای تولید رپورتاژ آگهی به شکل های مختلف عمل کنید؛ مثلا آن را در قالب یک گزارش خبری بنویسید. این گزارش می تواند حالت سیاسی یا تجاری داشته باشد.
وقتی اقدام به تولید رپورتاژ آگهی می کنید، باید هدف اصلی تان یافتن مشتریان یا مصرف کنندگان جدید باشد که به محصول/ خدمات یا اهداف کسب و کارتان بها می دهند. اما اگر بخواهید محتوای متنی رپورتاژ را به صورت سیاسی منتشر کنید، هدفتان باید تغییر یا اصلاح دیدگاه مخاطبان نسبت به یک موضوع باشد. در ادامه این مطلب بیشتر در مورد ماهیت، اصول رپورتاژ نویسی و چیستی ِآن با شما صحبت خواهیم کرد. پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.
تخصصهای ضروری که در نوشتن رپورتاژ آگهی باید بدانید
اهمیت رپورتاژ آگهی چیست؟ رپورتاژ آگهی و تولید آن برای صاحبان مشاغل یا کسب و کارها به شدت ضروری و مهم است. این کسب و کارها باید کلیه راه های ممکن و مفید را برای پیدا کردن مشتریان جدید و فرصت های نو در بازار در کنار رقابت کردن با کسب و کارهای مشابه امتحان کنند. یکی از این راه ها تولید و انتشار رپورتاژ آگهی است.
رسالت رپورتاژ آگهی چیست؟ رپورتاژ آگهی، یکی از بهترین و موثر ترین روش ها برای تبلیغات، دیجیتال مارکتینگ، برند سازی، گسترش صدای برند، و ... می باشد. رپورتاژ آگهی به جای انتشار در مجلات و روزنامه ها (به سبک گذشته) در وب سایت ها و در فضای اینترنت منتشر می شود. به همین علت تعداد مخاطبان بیشتری به آن دسترسی خواهند داشت.
در گذشته امکان دسترسی به برخی از محتواها مانند رپورتاژ آگهی ها محدود بود، زیرا هر شخصی در خانه اش مجله نداشت. از آنجایی که خریدن روزنامه و خواندن ِآن تنها برای عده خاصی از مردم جذابیت داشت، برای همین بسیاری از مشتریان از آوازه و ماهیت یک برند یا یک کسب و کار آگاه نمی شدند. اما خوشبختانه چنین شرایطی در حال حاضر وجود ندارد.
بسیاری از افراد با دیدن یک محصول که به صورت غیر مستقیم به آنها معرفی می شود، اعتماد بیشتری به آن پیدا می کنند تا اینکه محصول مورد نظر با جملات اغراق آمیز و پیچیده به آنها ارائه شود. اگر در متن رپورتاژ داستان پُر کشش و جذابی قرار داده شود، مردم با اشتیاق بیشتری آن را دنبال می کنند. یک گزارش تبلیغاتی حاوی یک داستان با ایده ای نو، با استقبال عموم افراد جامعه مواجه خواهد شد.
تولید محتوای رپورتاژ آگهی
شناختِ انواع سبک رپورتاژ آگهی و تولیدِ آنها به شما کمک می کنند کلیه مخاطبان هدف را با سلیقه های گوناگون به سمت کسب و کار/ برند مورد نظر جذب کنید. تولید محتوا رپورتاژ آگهی با اتکا به قوانین و اصول سئو به شما کمک می کند تا از طریق بک لینک هایی که داخل ِآن قرار میدهید، رتبه برخی صفحات وب سایت مد نظرتان را افزایش دهید.
اهمیت لینک دهی در رپورتاژ آگهی چیست؟ در اصل تولید رپورتاژ آگهی با کمک بک لینک هایی که داخل آن قرار می دهید، می تواند هم برای مدیر کسب و کار و هم برای صاحب سایت مفید باشد. در کل، گوگل به لینک ها اهمیت فراوانی می دهد.
اگر یک مطلب حاوی تعداد لینک های کاربردی باشد، گوگل آن را با احتمال بیشتری در صَدر ِنتایج جستجو نشان خواهد داد. دلیل اینکه موتور جستجوی گوگل نسبت به بک لینک ها اهمیت ویژه ای می دهد، ارائه دسترسی هرچه بیشتر و بهتر ِکاربر به صفحات مختلف و Navigation هرچه بهتر است.
چگونه میتوانیم از رپورتاژ آگهی بیشترین نتیجه را بگیریم؟
با یادگیری و آموزش رپورتاژ آگهی، هر نویسندهی نوپایی می تواند به درآمد زایی برسد. رپورتاژ آگهی برای سه گروه از افراد سود دارد. گروه اول مدیران کسب و کارها، چرا که می توانند محصولات و خدمات شان را به تعداد مخاطبان بیشتری معرفی کنند. گروه دوم مدیران سایت ها هستند که به درآمد زایی می رسند؛ در هر صورت انتشار رپورتاژ در وب سایت های محبوب و پربازدید هزینه دارد.
گروه سوم، نویسندگان رپورتاژ آگهی هستند. آنها می توانند با تولید رپورتاژ آگهی روزانه برای کسب و کارها، درآمد فعال داشته باشند. لینک بیلدینگ و نگارش رپورتاژ آگهی قوی یکی از موارد ضروری در مرحله انتشار رپورتاژ خبری به شمار می آید. برای اینکه بیشترین نتیجه ممکن را از یک رپورتاژ آگهی بگیریم باید به سئو کردن و لینک دهی در متن رپورتاژ توجه ویژه ای به نشان دهیم.
از آنجایی که گوگل نسبت به لینک دهی بسیار حساس است، باید از درج لینک اسپم و غیر کاربردی خودداری کرد. درج لینک اسپم روی متن رپورتاژ تاثیر منفی می گذارد و می تواند منجر به جریمه شدن ِسایت شود. هرچه متن بهتر بنویسید و آن را با لینک های مناسب و کاربردی پُر کنید، احتمال اینکه آن را در ابتدای نتایج جستجو مشاهده کنید، بیشتر خواهد بود.
تاثیر رپورتاژ آگهی بر سئو
هدف از انتشار رپورتاژ آگهی چیست؟ اینکه آن را در وب سایت های پربازدید و پر طرفدار منتشر کنیم تا توسط تعداد مخاطبین بیشتری دیده شود. رپورتاژ آگهی اغلب در قالب متن منتشر می شود و می توان داخل آن لینک های متنوعی را درج کرد. اینکه چه لینکی را می توانید در رپورتاژتان منتشر کنید، به هدف تولید و انتشار ِرپورتاژ تان بستگی دارد.
سئو یک وب سایت، دو نوع دارد: داخلی و خارجی. سئوی داخلی به تکنیک هایی خلاصه می شوند که در داخل وب سایت انجام می شوند و باعث می شوند رتبه آن افزایش پیدا کند. سئوی خارجی شامل مجموعه فعالیت هایی است که بیرون از وب سایت انجام میشوند، مثل بک لینک گرفتن از سایر وب سایت ها.
سئوی خارجی کمک می کند که سایت شما از نظر گوگل مفید و قابل اعتماد در نظر گرفته شود. رپورتاژ آگهی روی سئوی خارجی وب سایت اثر می گذارد. شما می توانید با درج بک لینک (از 3 الی 5 مورد) در متن رپورتاژ این سیگنال را برای موتور های جستجو ارسال کنید که محتوای سایت تان ارزش خوانده شدن/ دیده شدن را دارد.
نحوه نوشتن متن رپورتاژ آگهی برای بهترین نتایج
اهمیت نگارش رپورتاژ آگهی چیست؟ در اینجا نکات کوچکی وجود دارند که به شما کمک می کنند متن رپورتاژ آگهی مناسبی بنویسید. این لیست را شبیه یک چک لیست رپورتاژ آگهی در نظر بگیرید.
-
کوتاه ننویسید.
-
به دنبال موضوع جذاب و غیر تکراری باشید.
-
پرسونای مخاطبان هدف را به دقت مطالعه کرده و با توجه به آن رپورتاژ بنویسید.
-
تیتر مناسب بنویسید و برای آن وقت اختصاص دهید.
-
پاراگراف اول و اهمیت آن را دست کم نگیرید (لید).
-
از تبلیغ کردنِ مستقیم محصول و خدمات پرهیز کنید.
-
متن خود را به استاندارد های یک مقاله اصیل نزدیک کنید.
-
فضای خالی بین متن را با تصاویر تزئینی و نمودار های غیر کاربردی پُر نکنید.
نتیجه گیری
اگر دوست دارید که رپورتاژ نویس شوید، حتما صفحه استخدام غیر حضوری نویسنده رپورتاژ آگهی در رایا مارکتینگ را بررسی کنید. بیشتر از صدها نویسنده به صورت روزمره با ما همکاری می کنند و از این طریق به کسب درآمد فعال رسیده اند. برای سفارش تولید محتوا رپورتاژ آگهی به منوی خدمات رایا مارکتینگ مراجعه کنید.
برای سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید