نکاتی در رابطه با سئو فنی و وضعیت ایندکس سایت
در این مقاله راجع به سئو فنی سخن گفتیم و وضعیت ایندکس سایت را نیز در ابعاد مختلف بررسی کردیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
سئو فنی چیست و به چه کار می آید؟
سئو فنی مبحث امروز ماست. در مقاله سئو کار به صورت مختصر و کوتاه تعریفی از سئو فنی دادیم. در ادامه به بحث و بررسی اموری که شامل این نوع سئو می شود به صورت مفصل تر و با جزئیات بیشتری خواهیم پرداخت. سئو فنی بخشی از کار یک سئو کار متخصص است که در تعریف آن چنین آمده است: سئو فنی در واقع بخش جدایی ناپذیری از سئو و کار سئو کار متخصص می باشد.
سئو فنی یا به اصطلاح فرنگی ها، تکنیکال سئو (Technical SEO) به بهینه ساختن و بهبود ساختار، ساختمان و چینش سایت مربوط است. تخصص در این نوع از سئو، مدیران را مطمئن می کند که ربات های گوگل به سهولت قادر هستند صفحه آن ها را در فضای مجازی ایندکس گردانند. در این قدم، ما با مشکلات و دغدغه ها و مسائل فنی سایت مواجه هستیم و باید به حل این مشکلات بپردازیم.
از جمله این امور می توان به نقشه سایت یا به قول غربی ها سایت مپ، سرعت سایت یا همان سایت اسپید، چینش و ساختمان پیوندهای یگانه، اسکیما و .... که تماما به بهبود هر چه بیشتر بازدید سایت به وسیله گوگل کمک می کنند، اشاره کرد. در صورتی که چینش و ساختمان اصلی صفحه شما در فضای اینترنت آنگونه که باید، شایسته، مناسب و پربازدید نباشد، ربات های مرورگرهای مختلف از جمله گوگل در ایندکس داده ها، اطلاعات و محتوای سایت شما با مشکلات بسیار زیادی رو به رو می شوند.
این مشکلات در ادامه کار ممکن است باعث کم بازدید شدن و پایین آمدن سئو سایت شما گردد و با این اشتباه شما قطعا مدیر پروژه خود را ناراضی کرده و پروژه شما با شکست مواجه می گردد. در ادامه به تعریف اصطلاح ایندکس خواهیم پرداخت.
ایندکس چیست؟
در تعریف ایندکس که بخش مهمی از حوزه سئو حرفه ای است، باید گفت ایندکس ها، بانک داده ها می باشند که از رابطه ای با مکانیزم های گوناگون برای ذخیره کردن و بازیابی داده ها بهره می جویند. این مکانیزم ها باید تا حد بسیار زیادی دارای سرعت باشند تا بتوان به واسطه آنها در کمترین مدت ممکن، داده ها را در داخل دیسک گنجاند و امکان جستجو با سرعت بالا را نیز در دیسک مقدور ساخت و به واسطه آنها داده های مورد نظر سریع و به آسانی یافت و لود شوند.
اینکه تمامی داده ها و اطلاعات موجود در یک شبکه دارای اهمیت یکسان نیست، امری آشکار و بدیهی است. برای نمونه، وابسته به موضوع سایت میزان اهمیت اطلاعات متغیر است. در یک سایت آشپزی اطلاعاتی که در مورد ماشین سازی است، دارای اهمیت چندانی به نظر نمی رسد. برخی اطلاعات تعداد دفعات استفاده بالایی دارند و برخی دیگر کاربرد کمتری دارند.
پس در نتیجه اگر بتوانیم راه و شیوه ای را پیدا کنیم که اطلاعات دارای اهمیت بیشتر و زودتر لود شوند و اطلاعات دارای اهمیت کمتر و دیرتر لود شوند، هم کار را برای مخاطب سایت آسان تر و لذتبخش تر کرده ایم، هم از سوی دیگر مشتری و سفارش دهنده سایت را راضی نگه داشته و سئو سایت را بالا برده ایم. از جمله مواردی که می تواند سرعت دسترسی به اطلاعات را تنظیم کند همان ایندکسینگ است. در ادامه انواع آن را بررسی خواهیم کرد:
ایندکس nonclustered و مزایا و معایب آن
به طور کلی ایندکس گذاری به دو دسته زیر تقسیم می شود:
-
Non-clustered
در شیوه non-clustered، سیستم مدیریت کننده پایگاه داده ها که مخفف آن DBMS است، درختی از جنس ستون ایندکس ها خلق می کند که در اصطلاح به آن B-Tree می گویند. اطلاعات مربوط به جداول در یک فضای heap نگهداری می شوند. درخت b-tree که تماما مرتبط با ایندکس ها است، به نحوی خلق شده که هر برگ از درخت بی تری، ارتباطی مستقیم به فضای heap در داخل خود دارند. این یعنی در برگ های درخت بی داده های اصلی ما ذخیره نگردیده اند.
این برگ ها، فقط اشاره ای به سوی مکان ذخیره داده های اصلی را در داخل خود جای داده اند. بگذارید با یک مثال ساده این گزاره ها را شفاف تر کنیم. به طور کلی اگر فرض کنیم با فهرست یک کتاب خاص مواجه هستیم ایندکس ها مانند شماره صفحات برای بخش های کتاب هستند که تنها آدرس را در اختیار مخاطب کتاب قرار می دهند.
معایب شیوه non-clustered
این گونه از ایندکس گذاری از منظر زمانبر بودن نسبت به شیوه دیگر ایندکس گذاری شیوه ای پرکارتر است. از جانب دیگر، پیچیدگی های شکل گرفته به واسطه خلق بی تری، کمی کار را دشوار می کند و انجام دادن اینگونه از ایندکسینگ نیازمند فردی با تجربه در حوزه طراحی سایت و سئو کاری مجرب است.
مزایای شیوه non-clustered
از نکات مثبت قابل ذکر این روش، آن است که می شود تعداد بسیار زیادی ایندکس nonclustered را در جدولی خلق و ایجاد کرد و از آن به خوبی بهره برد. همچنین روش مورد نظر در جستجو هایی که تعداد آن در صفحات مجازی کم است کاربرد شگفتی آفرین و خارق العاده ای دارد.
-
Clustered
در این روش شیوه، فرایند کار قدری با شیوه قبل متفاوت است. در درخت B-tree تشکیل شده (که پیش از این با آن آشنا شدیم)، در بخشی که مربوط به برگ های درخت است، داده های مستقیم ایندکس جای می گیرند. این بار برگ های درخت بی تری، صرفا یک اشاره گر به داده اصلی سایت ما نیستند. بلکه خود این برگ ها داده های اصلی را در خود جای داده اند.
بهترین و ملموس ترین مثال برای شفاف کردن اینگونه ایندکس، مثال دفترچه تلفن است. وقتی دفترچه تلفن را باز می کنیم و صفحه مربوط به فرد را مشاهده می کنیم، این بار با آدرس صفحه و فقط اشاره به آن مواجه نمی شویم. بلکه با خود تلفن فرد مواجه می شویم و در فضای واقعی انگار به صورت مستقیم و بدون اشاره به منبع اصلی اطلاعات و داده ها دست یافته ایم.
معایب شیوه Clustered
از جمله عیب های شیوه Clustered آن است که در این روش در یک جدول، تنها می شود یک بار از این نوع شیوه ایندکس کردن بهره برد. افزون بر این، این نوع ایندکس برای ستون هایی که هر روز به روز رسانی می شوند و دستخوش تغییر می گردند نیز چندان مناسب به نظر نمی رسد. زیرا با هر بار تغییر دادن اطلاعات مجبوریم دوباره درخت ایندکس را ایجاد کنیم و این امر نیز به نوبه خود زمان بر است.
مزایای شیوه Clustered
این شیوه به خاطر آنکه داده ها و اطلاعات در B-tree ذخیره گردیده است، در جستجو هایی که زمان خاصی دارد، بسیار سودمند است. برای نمونه آنگاه که شما در کوئری خود از کلمه between برای یک ستون بهره می برید و نیت کرده اید یک بازه مشخص و معین را جستجو کنید، این روش بسیار عالی است و به درستی گره گشای کار شما خواهد بود.
همچنین در زمان هایی که تمایل داریم ستون هایی با مقدار بزرگتر یا کوچکتر از یک مقدار را مورد جستجو قرار دهیم، این نوع ایندکس گذاری کاربرد خواهد داشت و از مزایای آن، پاسخ دهی در حالتی است که تعداد رکورد های نتیجه جستجو زیاد است و رکورد ها تکراری نیستند. در این مقاله راجع به سئو فنی و ایندکس سخن گفتیم. امیدواریم که از موضوعات مطرح شده، استفاده کافی را برده باشید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید