آموزش روش های تبلیغ در کانال های تبلیغاتی
ما در این مقاله روش های تبلیغ در کانال های تبلیغاتی مختلف را بررسی کرده به مزایا و معایب هر یک از آن ها پرداختیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
کانال های تبلیغاتی راه رسیدن شما به سود مد نظرتان را هموار می سازند. دنیای ما مملو از برندهای بزرگ و کوچکی است که خدمات و کالاهای مختلفی را عرضه می کنند. بسیاری از آن ها بر روی ارائه یک کالا یا خدمات مشترک و جلب توجه گروه محدودی از مشتریان، با یکدیگر به رقابت می پردازند. در این مصاف، برندی که صدایش بلندتر، پیامش ماندگارتر و محصولش با کیفیت تر است، ماندگار خواهد بود. برندها برای آنکه بتوانند نظر مشتریان را جلب کنند و آگاهی عمومی نسبت به برند را افزایش دهند، راه های مختلفی را امتحان می کنند. این بدان سبب است که جامعه مخاطب، در آن سوی این رابطه، باهوش است و خیلی سریع می تواند روش های جدید تبلیغات را تشخیص دهد. در چنین شرایطی، اثر تبلیغات از بین خواهد رفت. از آنجایی که تبلیغات شریان حیاتی یک برند محسوب می شود، ما تصمیم گرفته ایم این مقاله را به آموزش روش های تبلیغ در کانال های تبلیغاتی اختصاص دهیم.
در این ارتباط خوب است مقاله مقایسه کسب درآمد از تلگرام و اینستاگرام را مطالعه نمایید.
منظور از کانال های تبلیغاتی چیست؟
با شنیدن عبارت "تبلیغات" چه چیزی در ذهن شما نقش می بندد؟ تبلیغ های تلویزیونی؟ بیلبوردهایی که در سطح شهر می بینیم؟ بنرهای بزرگی که به در و دیوار مراکز خرید آویزان کرده اند؟ یا برچسب های کوچکی که به در خانه ها در سطح شهر می چسبانند؟ تبلیغات شکل های متفاوتی دارد. آنها در هر جایی که جمعیت زیادی از آدم ها رفت و آمد داشته باشند، ظاهر می گردند و به مرور زمان نیز، پوست می اندازند. مثلا در گذشته ممکن بود تبلیغ یک شامپو و یا پودر ماشین لباسشویی را در زیر نویس سریال محبوب تلویزیون ببینم، اما حالا آن را در کنار عبارتی همچون "بهترین محصولی که در عمرم استفاده کردم" در دستان یک بلاگر یا اینفلوئنسر در اینستاگرام مشاهده کنیم. کانال های تبلیغاتی روش های مختلفی هستند که برند ها می توانند با کمک آن ها، هویت، خدمات و کالاهای خود را به مخاطبانشان معرفی کنند.
کانال های تبلیغاتی از نظر ساختار، امکانات و میزان تاثیرگذاری، با یکدیگر تفاوت های قابل توجهی دارند. به عنوان مثال، تبلیغ در شبکه های تلویزیونی و تبلیغ در ایمیل را در نظر بگیرید. جامعه مخاطب این دو روش تبلیغات، میزان اثرگذاری آن ها و نوع تبلیغی که باید در نظر بگیرید (متن محور بودن یا تصویر محور بودن) با یکدیگر بسیار تفاوت دارد. برای روشن تر شدن این موضوع، در ادامه این مقاله روش های تبلیغ در کانال های تبلیغاتی مختلف و مزایا و معایب آن ها را مرور خواهیم کرد.
کانال های ویدوئی: یوتیوب و تلویزیون
اولین تبلیغ ویدویی در سال 1941 در آمریکا پخش شد و از آن زمان تا به امروز، رسانه یکی از کانال های تبلیغاتی موثر محسوب می شود. تبلیغات ویدیویی در پلتفرم های مختلفی همچون تلویزیون و youtube منتشر می شوند و یکی از روش های موثر در استراتژی های بازاریابی هستند. این بدان سبب است که تبلیغات ویدیویی ترکیبی از صدا و تصویر اند و می توانند در اندک زمانی، کاربر را درگیر کنند.
کانال های صوتی تبلیغات
هزینه بالا و نیاز به افراد متخصص برای تولید این نوع از تبلیغات، روی دیگر سکه است. تولید تبلیغات ویدیویی یک نوع سرمایه گذاری پر ریسک، به ویژه برای کسب و کارهای نوپا و استارتاپ ها محسوب می شود. برای خلق چنین تبلیغی، شما به یک تیم کامل از افراد متخصص در زمینه تصویربرداری، ایده پردازی، صدا برداری، کارگردانی و گرافیست ها نیاز خواهید داشت. در صورتی که هر یک از این افراد کار خود را به صورت حرفه ای انجام ندهند و یا در تخمین بازدید و سود عاید از این روش تبلیغ، اشتباه کرده باشید، ممکن است ضمن ضررهای مالی هنگفت، شهرت برند خود را نیز دچار لطمه های جبران ناپذیری کنید.
کانال های صوتی: رادیو ها و پادکست ها
به پادکست ها فکر کنید؛ بیشتر افراد به هنگام رانندگی، پیاده روی، ورزش، تمیز کردن خانه و یا در زمان استراحت خود به پادکست گوش میدهند. آمار نشان می دهد چیز یدر حدود 95 درصد از بزرگسالان در ماشین های خود به رادیو گوش می دهند و بالغ بر 99 درصد از بزرگسالان ساعتی از روز خود را به گوش دادن رادیو در خانه اختصاص می دهند. علاوه بر آن، با پیدایش رادیوهای تلویزیونی و پادکست ها، حالا کانال های صوتی می توانند به مخاطبان بیشتری دسترسی داشته باشند. به همین دلیل است که تبلیغات صوتی یکی از محبوب ترین و موثر ترین کانال های تبلیغاتی در جهان شناخته می شود. این دسته از تبلیغات، به نسبت تبلیغات ویدیویی، ارزان قیمت تر هستند و می توانند سود قابل توجهی را عاید برند ها کنند.
اگر دوست دارید بر روی کانال های تبلیغاتی صوتی سرمایه گذاری کنید، مهمترین چالش پیش روی شما عدم تمرکز مخاطب است. مردم معمولا به هنگام گوش دادن به رادیو و پادکست مشغول کار دیگری هستند و در نتیجه بر روی آنچه که می شنوند چندان تمرکز ندارند. بنابراین بهتر است تبلیغات صوتی را جامع، مختصر و ساده طراحی کنید تا پیام مورد نظرتان به خوبی در ذهن مخاطب نقش ببندد.
کانال های تبلیغاتی در شبکه های مجازی:
نقش پررنگ شبکه های مجازی در زندگی ما غیر قابل انکار است و به همین دلیل این بستر به یکی از کانال های تبلیغات بسیار موثر و پرطرفدار تبدیل شده است. تبلیغ در فضای مجازی، شکل های متفاوتی دارد: تبلیغ های متنی، ویدیویی، صوتی، گرافیک ها و غیره. تبلیغات در فضای مجازی، مانند مجلات تخصصی و بروشورها، هدفمند هستند. آن ها می توانند در اندک زمانی برند شما را به گروه بزرگی از مخاطبان معرفی کنند و با تبدیل کردن آن ها به فالور های ارزشمند، مشتریانی وفادار خلق کنند. تبلیغات در فضای مجازی ارزان است و هر کسی می تواند از عهده طراحی یک کمپین تبلیغاتی هدفمند و موثر بر بیاید. به بیان دیگر، برند های کوچک تر و محلی می توانند با اندکی سرمایه گذاری، تبلیغی موثر و در نتیجه سودی بیشتر را کسب کنند.
شبکه های مجازی نه تنها می توانند پیام برند شما را به گوش گروه بزرگی از افراد برسانند، بلکه در عین حال می توانند حجم زیادی از اطلاعات در خصوص جامعه مخاطب تان را در اختیارتان قرار دهند. این اطلاعات می توانند به طراحی کمپین های تبلیغاتی و بازاریابی هدفمند تر و موفق تر کمک کنند.
بزرگترین عیب شبکه های مجازی به عنوان یکی از کانالهای تبلیغاتی رایج در جهان، در دسترس بودن آن است. این بدان معناست که تبلیغات بی شماری در این پلتفرم وجود دارد و هر ایده جدیدی خیلی زود، نخ نما می شود. به بیان دیگر، برای موفقیت در فضای مجازی، شما به ایدههای بکر نیاز دارید و باید با این واقعیت کنار بیایید که خیلی زود، ایده شما قدرت خود را از دست خواهد داد. در میان هیاهوی برندها و کسب و کارهایی که خدمات و کالاهای مشابهی با شما ارائه می دهند، باید تبلیغی خلق کنید که در ذهن کاربر ماندگار باشند و صدای شما را رساتر از همیشه به گوش مخاطبانتان برساند.
کلام آخر...
ما در این مقاله تلاش کردیم کانال های تبلیغاتی مختلف و روش های تبلیغ در آن ها را به صورت خلاصه بررسی کنیم. در کنار این امر مزایا و معایب هر یک از روش های تبلیغ را مرور کردیم. نکته ای که باید در انتهای این مقاله متذکر شویم این است که هر یک از روش های فوق الذکر، امکانات منحصر به فردی را ارائه می کنند و میزان تاثیرگذاری آن ها متفاوت است. بنابراین، برای آنکه بتوانید از کانال های تبلیغاتی موجود نهایت استفاده را ببرید، بهتر است در استراتژی های تبلیغاتی خود چندین کانال را به طور همزمان هدف قرار دهید. با این کار، می توانید در مدت زمان اندک، نتیجه دلخواه خود را کسب کنید!
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید