آموزش، مراحل و مزایای ثبت نام در سایت های فریلنسری
ثبت نام در سایت های فریلنسری نیازمند مقدمات ساده ای است. شما کافی است که یک ایمیل و شماره تلفن همراه داشته باشید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
ثبت نام در سایتهای فریلنسری در صورتی که قصد فعالیت به صورت فریلنسر دارید، اهمیت بسیار زیادی دارد. لازم است نسبت به مراحل آن آگاهی کافی داشته باشید. در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی بسیاری از افراد به اینترنت، کسب و کارهای فریلنسری رشد چشمگیری پیدا کرده است.
در این میان، اولین سایت فریلنسر خارجی که از طرفداران زیادی برخوردار است، سایت Freelancer.com است. این سایت را به عنوان بهترین سایت برای ارائه خدمات به فریلنسرها و کارفرمایان به منظور کسب درآمد به شمار میآورند. در این مبحث قصد داریم به آموزش مراحل ثبت نام در این سایت اشاره کنیم. ما را همراهی نمایید.
مراحل ثبت نام در سایتهای فریلنسری
پیش از آنکه آغاز به ثبت نام در سایتها به عنوان آزادکار کردید، لازم است بدانید ثبت نام در سایت Freelancer و کسب درآمد از آن هیچ گونه محدودیتی ندارد و کاملا رایگان است. اما با توجه به تحریمهای بینالمللی برای ایران، فرآیند ثبت نام شما دچار اختلال خواهد شد و باید از فیلترشکن استفاده کنید. در ادامه به مراحل ثبت نام اشاره میکنیم:
-
گام اول؛ آغاز ثبت نام
ابتدا به سایت فریلنسر به آدرس Freelancer.com مراجعه کرده و از طریق گزینه Sign up اقدام کنید.
-
گام دوم؛ ساختن اکانت برای آزادکاری
ثبت نام کردن در سایت Freelancer کاملا رایگان بوده و می توانید با کمک حساب کاربری Facebook، ایمیل و رمز انتخابی، اقدام به ایجاد حساب کنید. به همین منظور ابتدا ایمیل و رمز موردنظر خود را در قسمتهای مشخص شده بنویسید.
سپس با تیکدار کردن پذیرش قوانین عضویت در سایت Freelancer، روی گزینه Join Freelancer کلیک کنید. قوانینی که برای ثبت نام در سایت Freelancer وجود دارد، همچون دیگر سایتهایی است که در زمینه فریلنسری فعالیت میکنند. قوانین ثبت نام، در حقیقت نقش قرارداد فریلنسری بین فریلنسر و کارفرما و سایت را بر عهده دارد.
-
گام سوم؛ انتخاب کردن نام کاربری برای عضویت به عنوان آزادکار
در این مرحله از ثبت نام به عنوان آزادکار، باید نام کاربری برای پروفایل خود انتخاب کنید. این نام باید با یک حرف انگلیسی آغاز شده و دارای حداکثر 16 کاراکتر باشد که ترکیبی از حروف الفبا و اعداد هستند. لازم است اشاره کنیم که نام کاربری قابل تغییر نیست و در هنگام انتخاب آن باید توجه کنید.
-
گام چهارم؛ انتخاب کردن نوع اکانت آزادکاری
در این بخش از ثبت نام در سایت Freelancer شما باید مشخص کنید تمایل دارید چه نوع اکانت فریلنسر را ایجاد کنید. به این معنا که اکانت فریلنسر شما به منظور استخدام شدن است و یا قصد واگذاری پروژهها به دیگران را دارید. فریلنسرها باید اقدام به انتخاب گزینه I Want to Work را کرده و کارفرمایان گزینه I Want to hire را برگزینند.
-
گام پنجم؛ اتمام ساخت اکانت سایت فریلنسر
چنانچه در این مرحله با عبارت Signup Success مواجه شدید، به این معنا است که ثبت نام در سایت های فریلنسری و ایجاد حساب کاربری شما با موفقیت صورت گرفته است.
-
گام ششم؛ انتخاب شغل موردنظر خود به عنوان آزادکار
پس از اینکه توانستید ثبت نام در سایت Freelancer را با موفقیت انجام دهید، باید شغل خود را انتخاب کنید. در قسمت جستجو با وارد کردن مهارتهای شغلی خود، تمام ردههای شغلی گوناگون را مشاهده کرده و تخصص خود را انتخاب کنید. در این حساب کاربری حداکثر 20 مهارت به شما ارائه میکنند که شما میتوانید همه آنها را انتخاب کنید.
-
گام هفتم؛ تکمیل پروفایل اکانت فریلنسر
در این بخش از ثبت نام به عنوان آزادکار لازم است نسبت به تکمیل پروفایل خود اقدام کنید. در مرحله Linked accounts سوالی از شما پرسیده میشود مبنی بر اینکه قصد دارید برای همگام سازی اکانت سایت خود با لینکدین یا فیسبوک اقدام کنید؟ در صورتی که دارای اکانت لینکدین هستید، این کار میتواند شما را مورد اعتمادتر جلوه دهد.
اما چنانچه تمایلی به این کار نداشتید، گزینه Skip را بزنید و وارد مرحله بعد شوید. در ادامه پنجرهای برای شما به نمایش درمیآید که میتوانید جزئیات حساب کاربری خود را به ترتیب زیر وارد کنید:
1.کمی درباره خود بیان کنید
به همین منظور در کادر اول حدودا 10 کاراکتر یا یک خط درباره خود بنویسید. سپس در کادر دوم به صورت کامل در حدود 100 کاراکتر درباره مهارتها، تخصص و تجربههای کاری خود و علایق خود شرح دهید.
2. زبان و تاریخ تولد خود را وارد کنید
در این بخش از ثبت نام در سایتهای فریلنسری لازم است زبان یا زبانهایی که به آن مسلط هستید، ذکر کنید. در بخش دوم از این صفحه باید تاریخ تولد خود را وارد کرده و در صورتی که سن شما کمتر از 16 سال باشد، امکان عضویت و ورود ندارید.
3. محل زندگی خود را وارد کنید
در این مرحله باید به محل زندگی خود به عنوان آزادکار اشاره کنید. واضح است که نام کشور ایران در بین این لیست وجود ندارد. به این ترتیب توصیه میکنیم آدرس یکی از بستگان یا دوستان خود را وارد کنید. سپس به ایمیل خود وارد شده و صحت آدرس ایمیل خود را مورد بررسی قرار داده و تایید کنید. وارد ایمیل شوید و روی گزینه Verify your email address کلیک کنید. حال شما توانستید در این سایت ثبت نام کنید.
-
گام هشتم؛ اکانت وریفای شده سایت فریلنسر
به منظور وریفای اکانت فریلنسر باید به صفحه پرداخت وارد شوید و کارت اعتباری خود را ثبت کنید تا حساب شما وریفای گردد. پس از این که ثبت نام را برای دریافت پروژه از کارفرما انجام دادید، نیاز به اکانت وریفای شده سایت دارید. همچنین برای دریافت دستمزد نیز مرحله وریفای کاملا ضروری است.
-
گام نهم؛ نحوه کار در سایت فریلنسر
پس از ثبت نام در سایتهای فریلنسری باید به دنبال چگونگی کار در این سایت و انجام آن باشید. به همین منظور روی Browse کلیک کرده و در پنجرهای که باز میشود، گزینه Projects را انتخاب کنید تا بتوانید به پروژههای ثبت شده دسترسی داشته باشید.
مزایای ثبت نام در سایتهای فریلنسری
ثبت نام در سایتهای فریلنسری مزیتهایی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
-
با توجه به اینکه فریلنسرها دور کار هستند، برخی از افراد میتوانند آن را به عنوان شغل دوم خود انتخاب کنند.
-
فریلنسرها رئیس ندارند و برای خود کار میکنند. به این ترتیب هر زمان که وقت داشتند، پروژه قبول میکنند.
-
فریلنسری مکان و زمان نمیشناسد و فریلنسرها میتوانند در هر زمان که تمایل دارند و در هر مکانی کار کنند.
-
فریلنسری باعث کاهش برخی هزینهها از قبیل هزینههای رفت و آمد یا اجاره مکان برای دفتر کار میشود.
-
فریلنسرها در مقایسه با شغلهای ثابت، از وقت آزاد بیشتری برخوردار هستند.
-
فریلنسرها برای پذیرفتن پروژه، حق انتخاب کامل دارند. بنابراین میتوانند از میان پروژههای مختلف و کارفرمایان گوناگون، یکی از مناسبترین پروژهها را که با مهارت و تخصص آنها همخوانی دارد، انتخاب کنند.
-
در صورتی که فریلنسرها کار باکیفیت انجام داده و در زمان مقرر تحویل دهند، امتیاز مثبت میگیرند. این دسته از فریلنسرها هیچ زمانی بیکار نمیمانند و همواره درخواست انجام پروژه از سوی کارفرمایان دریافت میکنند.
-
درآمدی که فریلنسرها کسب میکنند، کاملا رقابتی بوده و حد و مرز نمیشناسد. بنابراین فریلنسرهایی که از تخصص بیشتری برخوردار هستند، میتوانند پروژههای بیشتری را بپذیرند. بنابراین با تحویل به موقع پروژهها، قادر به کسب درآمد بالا خواهند بود.
جمعبندی
در صورتی که به دنبال کسب درآمد در منزل و به صورت دورکار هستید، میتوانید با ثبت نام در سایتهای فریلنسری پروژههای متناسب با مهارت و تخصص خود را از کارفرم
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید