بررسی پلتفرم های انتشار پادکست
انتشار پادکست باید چگونه و از طریق کدام پلتفرم انجام شود؟ چرا پادکست تولید کنیم؟ به این سوالات و سایر سوالات مشابه در این مطلب پرداختهایم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
انتشار پادکست ها مربوط به امروز و دیروز نیست. تولید و انتشار پادکست ها حداقل از سال 2012 تا به امروز به صورت صعودی رشد تدریجی داشته است. برخی از مردم (چه در جایگاه شنونده پادکست و چه در جایگاه تولید کننده پادکست) دیر یا زود، به قطار تولید، شنیدن و استفاده از پادکست ها پیوسته اند. دلیل عمده مردم برای گوش دادن به پادکست ها یا تولید آنها بسیار ساده است!
آنها می توانند در مورد هر موضوعی که دوست دارند پادکست بسازند یا به پادکستی گوش دهند که موضوعِ مورد علاقهی آنها را پوشش می دهد. پادکست ها درگیر محدودیت و باید و نبایدها نیستند. البته، قوانین خاصی برای ساخت پادکست ها وجود دارند که باید آنها را رعایت کرد تا بتوان نظر عمدهی مخاطبان را جلب نمود. اما، محدودیت موضوعی و نحوهی ارائه پادکست تان را خودتان می توانید انتخاب کنید.
-
در صورتی که تمایل دارید با تولید محتوای خوب به کسب و کار خود رونق ببخشید می توانید با ثبت سفارش تولید محتوا در رایا مارکتینگ، هزینه تولید محتوا را برای خود کاهش دهید.
چرا پادکست گوش کنیم؟
پادکست ها، برای پُر کردن وقت ِآزاد شما مناسبند؛ آن هم نه فقط برای سرگرمی! شما می توانید از پادکست ها چیزهای تازه یاد بگیرید. به بیان دیگر پادکست ها برای پُر کردن زمان آزاد شما مناسبند. چون کمک می کنند به جای وقت تلف کردن، چیزهای تازه کشف کنید. با توجه به نوع ِپادکستی که گوش می دهید و موضوعاتی که به آنها علاقه دارید، دست تان برای انتخاب یک یا چند پادکست باز است.
دلیل اینکه محدودیتی برای انتخاب پادکست ندارید، این است که امروزه افراد مختلف و کسب و کارهای گوناگون به تولید پادکست روی آورده اند که موجب شده است تنوع پادکست ها بی حد و حصر باشد. پادکست ها معمولا شنوندگان را به یکجا نشینی و انجام یک عمل محدود نمی کنند.
مزیت گوش دادن به پادکست (که ممکن است هر جایی آن را بخوانید یا بشنوید) این است که آن را می توان موقع انجام کارهای مختلف مانند تمیز کردن خانه، رانندگی، ورزش کردن و غیره گوش داد. برای کسانی که علاقه مند به شنیدن رادیو، تماشای تلویزیون و ... نیستند، گوش دادن به پادکست تفریح و تمرین خوبی است.
پادکست ها عموما محتوای تبلیغاتی ندارند و به همین خاطر محبوبِ دل های مخاطبان هستند. اگر هم تبلیغی در یک پادکست باشد در حد یک الی دو دقیقه از کل پادکست است و چندان به چشمِ مخاطب نمی آید. به همین خاطر، بسیاری از کسب و کارها با تولید پادکست و جای دادن ِ تبلیغات کوتاه شان در آن، تلاش می کنند تا هم به مخاطبان اطلاعات جدید منتقل کنند و هم میزان آگاهی از برند خود را افزایش دهند.
تفاوت پادکست و سایر محتواهای صوتی
در حالی که سایر محتواهای صوتی مانند برنامه های رادیویی، مقاله های صوتی، کتاب های صوتی و غیره، با افت و خیز قابل توجهی از نظر میزان محبوبیت روبرو هستند و هر لحظه احتمالِ سقوط و سپرده شدنشان به دست فراموشی وجود دارد، پادکست ها همچنان بر قله های صعود و رشد روزمره قرار دارند. پادکست ها مانند شعله های آتشی شده اند که هر روز زمین ها و سرزمین های بیشتری را در می نوردند و خود را به آرامی در میان زندگی افراد ِمختلف جای می دهند.
افکت پادکست ها، تنوع نرم افزار های ادیت پادکست، پلتفرم های انتشار پادکست ها، قالب های مختلف پادکست و غیره، باعث شده اند تا این نوع محتوا با استقبال خوبی مواجه شود. طبق تحقیقات منتشر شده در Edison طی ده سال ِگذشته، تعداد شنوندگان پادکست ها دوبرابر شده است. در اصل تعداد آنها از 22 میلیون نفر به 55 میلیون رسیده است.
آیا می توانید این تعداد مخاطب به چه معناست؟ آیا می دانید که مدیرانِ کسب و کارها با این تعداد مخاطب می توانند تا چه میزان شانس این را داشته باشند تا آگاهی از برند ِخود را افزایش دهند؟ رسانه های امروزی دائم سعی دارند محتواها را به مرور، قطره چکانی و با سرعت بسیار کمی به مخاطب ارائه کنند.
مثلا به عنوان مثال برنامه های رادیویی در زمان مشخص پخش می شوند و شنوندگان با از دست دادنِ زمان ِپخش آنها دیگر نمی توانند به محتوای آن دسترسی داشته باشند. همچنین برنامه های رادیویی متنوع نیستند. این در حالی است که پادکست ها را می توان هر زمان که خواستید بشنوید و تنوع ِآنها به حدی بالاست که موقعِ انتخابِ آنها می توانید کمی تحقیق کنید و ببینید محتوای کدامیک ارزشمند بوده و کدام یک محتوای معمولی و عادی دارد.
تفاوت رادیو و پادکست
انتشار پادکست و انتشار برنامه های رادیویی با هم متفاوت هستند. برنامه های رادیویی را می توانید به صورت زنده و از طریق امواج ِرادیویی و از طریق یک دستگاه که تحت عنوان رادیو شناخته می شود دریافت کنید. همانطور که توضیح داده شد، برای اینکه یک برنامهی رادیویی خاص را از دست ندهید حتما در یک زمان مشخص رادیو را روشن کنید و به آن گوش دهید.
در صورتی که در مورد پادکست ها چنین قانونی وجود ندارد. محتوای برنامه های رادیویی معمولا مرتبط با رویداد های خبری و رویدادهای روز است. کمتر برنامه ای وجود دارد که از قبل ضبط شده باشد و در رادیو پخش شود. اما پادکست ها برنامه های از قبل ضبط شده هستند.
در برخی از اپلیکیشن های پخش پادکست، قابلیت پخش پادکست های زنده (live) وجود دارد اما اغلب پادکست ها از قبل ضبط شده هستند. شما می توانید هر زمان که وقت و فرصت داشتید به یک فایل پادکست گوش دهید. پادکستر ها دستشان برای انتخاب موضوع جهت تولید پادکست باز است. در صورتی که اغلب برنامه های رادیویی تا چند سال متمادی یک روال مشخص دارند و مدیران ِتولید ِاین برنامه ها، ساختارِ آنها را تغییر نمی دهند تا مخاطبان ِخود را از دست ندهند.
در یک کلام، برنامه های رادیویی را می توان مثل نوار کاست های قدیمی دانست که عقب و جلو کردنشان سخت است. اما پادکست ها را می توان به فایل های دیجیتالی موسیقی روی یک کامپیوتر تشبیه کرد. این فایل ها را به راحتی می توان جابجا کرد. همچنین در صورتی که از شنیدن ِیک اپیزود پادکست لذت نمی برید، می توانید به سراغ پادکست دیگری بروید.
بررسی پلتفرم های آپلود پادکست
بهترین پلتفرم انتشار پادکست کدام است؟ آیا چیزی تحت عنوان بهترین میزبان پادکست داریم؟ اگر تجربه ای در به اشتراک گذاری فایل های پادکست خود داشته باشید به خوبی می دانید که چنین پرسشی پاسخ مثبت دارد. ولی برای اطمینان بیشتر، شما می توانید با انتشار پادکست خود روی این پلتفرم ها از تجربه ای لذت بخش بهره مند شوید.
-
Anchor: به هر پادکستری، از مبتدی گرفته تا حرفه ای پیشنهاد می کنیم که از این سرویس برای آپلود و انتشار پادکست خود استفاده کند.
-
Rss.com: اگر به دنبال پلتفرمی در دسترس جهت انتشار پادکست خود و آپلود اپیزود های جدید تان می گردید، آر اس اس بهترین انتخاب ممکن است. رابط کاربری سادهی آن باعث می شود که کار کردن با آن چندان سخت و زمانبر نباشد.
-
Transistor: یکی از مدرن ترین پلتفرم ها برای انتشار پادکست به حساب می آید.
کلام آخر
بسیاری از پادکستر ها به جز انتشار پادکست خود روی یک میزبان و در دسترس قرار دادن ِاپیزود های جدیدشان، به کسب درآمد از طریق تولید پادکست برای کسب و کارها مشغول هستند. به عنوان مثال بسیاری از آنها با ثبت نام و شروع همکاری با رایا مارکتینگ، از لحظه استخدام شدن تا به امروز بی وقفه در حال کسب درآمد از این راه هستند.
اگر قصد دارید پادکستری حرفه ای شوید، باید کسب تجربه در زمینه های مختلف را در دستور کار خود قرار دهید. برای این منظور پیشنهاد میکنیم حتما به صفحهی استخدام گویندگی رایا مارکتینگ مراجعه کنید. شرایط و قوانین را بخوانید و فُرم را پُر کنید. سپس منتظر تماس کارشناسان ما بمانید تا در ادامه مراحل استخدام شما را راهنمایی کنند.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید