چطور مدیر مارکتینگ شویم؟ شرایط کار مدیریت مارکتینگ، مسئولیت ها و مهارتهای لازم
جایگاه مدیریت مارکتینگ نقش کلیدی رشد و توسعه کسب و کار دارد. بیشتر سازمان ها برای ارتقای برند خود به یک مدیر توانمند بازاریابی نیاز پیدا خواهند کرد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مدیریت مارکتینگ یکی از حساس ترین جایگاه هایی است که در سازمان وجود دارد. مهارت های مدیر بازاریابی، به او کمک می کنند تا هر روز کسب و کار و برند را در مرحله خوبی قرار دهند. شناخت مسیر شغل مدیر بازاریابی، ممکن است برای هر کسی کار ساده ای نباشد، به همین دلیل در این مطلب یک دید کلی از شناسایی این مسیر در اختیارتان قرار می دهیم.
مدیریت مارکتینگ
مدیریت مارکتینگ، برعهده فردی است که بتواند به بهترین شکل فعالیت های بازاریابی را پیش ببرد. مسئولیت های مدیریت مارکتینگ امکان دارند به چندین مسئولیت تقسیم شوند، یا اینکه فقط در ارتقای فروش و برند یک محصول خلاصه شوند. کسی که در جایگاه مدیر بازاریابی قرار می گیرد، باید بتواند رابطه خوبی را با اعضای تیم خود برقرار کند. مسئول بخش بازاریابی هر چقدر که به تیم خود نزدیک تر باشد، اعضای تیم مارکتینگ هم سعی می کنند رضایت او را جلب کنند.
حوزه مدیریت بازاریابی، تمرکز بالایی را می طلبد، همچنین یک مدیر مارکتینگ خوب باید وجدان کاری بالایی داشته باشد و بسیار ریزبین با اهداف سازمان رفتار کند. برای مدیر تیم بازاریابی معمولا مدت زمان خاصی تعیین می شود، او باید بتواند در این مدت زمان محدود به تمام اهداف مجموعه دست یابد.
مسئولیت های مدیریت مارکتینگ، طیف وسیعی از فعالیت های مختلف را دربرمیگیرند. این مسئولیت ها می توانند در تیم بازاریابی خلاصه شوند، یا اینکه جامع تر گردند و با بخش های مختلف کسب و کار در ارتباط باشند. وظایفی که به آنها اشاره می کنیم، می توانند بخشی از مسئولیت های مدیریت مارکتینگ باشند:
• بررسی بودجه و هزینه های برگزار کردن کمپین
• گرفتن تاییدیه از بخش مالی
• همکاری با دیگر آژانس های دیجیتال مارکتینگ
• توانایی مذاکره و قانع کردن دیگر کسب و کارها برای همکاری با سازمان
• تنظیم کردن قراردادهای مهم فروش و تبلیغات
• بررسی و آنالیز عملکرد فرایندهای تبلیغات دیجیتال
• تحلیل تاثیر بازاریابی سنتی مثل نصب تابلو تبلیغاتی
شرایط کار مدیر دیجیتال مارکتینگ
شرایط کار مدیر دیجیتال مارکتینگ می تواند در هر موسسه تفاوت های خاص خود را داشته باشد؛ اما مدیران بازاریابی معمولا در هر شرکتی وظایف ثابتی دارند. در کنار وظایف ثابت مدیران مارکتینگ، امکان دارد با توجه به ماهیت برند، مسئولیت های دیگری هم به وظایف مدیر مارکتینگ اضافه شوند.
• تهیه و سفارش تولید محتوا برای کمپین های تبلیغاتی
• ایجاد هماهنگی لازم بین شاخه های مارکتینگ
• مدیریت بودجه اختصاص داده شده به بخش بازاریابی
• بررسی فرصت های جدید برای رشد کسب و کار
• برقرار کردن ارتباط مناسب با رسانه های مختلف
• تدوین استراتژی های بازاریابی شبکه های اجتماعی
• بررسی وضعیت کمپین های تبلیغات آنلاین
• پیدا کردن نقاط ضعف کمپین های اجرا شده
• بررسی روند سئو و بهینه سازی وب سایت
• مدیریت کردن کارکنان بخش بازاریابی
• برطرف کردن مشکلات قسمت پشتیبانی و خدمات مشتریان
• درک کردن روش های جدید بازاریابی دیجیتال برای افزایش فروش و آگاهی از محصولات
• تحت آموزش مداوم قرار دادن اعضای تیم بازاریابی
• بررسی و آنالیز کامنت ها و فیدبک های مشتریان برای تدوین استراتژی های آینده
• تهیه گزارش از میزان تاثیر فعالیت ها و کمپین های بازاریابی روی کسب و کار
پیشنهاد میکنیم مقاله مدیریت دیجیتال مارکتینگ و آشنایی با مهارتهای کلیدی آن را مطالعه نمایید.
چگونه جایگاه مدیر تیم مارکتینگ را کسب کنیم؟
جایگاه مدیریت مارکتینگ، ممکن است هدف بسیاری از کارشناسان دیجیتال مارکتینگ باشد. این حوزه کاری با اینکه سختی های خود را دارد، اما در ساخت برندینگ شخصی و موقعیت درآمدی تاثیر فوق العاده ای دارد. زمانی که مسئولیت مدیریت بازاریابی یک مجموعه را به عهده می گیرید، دید دیگر کسب و کارها به شما تنها به عنوان یک کارشناس بازاریابی نخواهد بود و قطعا موقعیت های بهتری هم به سراغتان خواهند آمد.
دانستن مسیر شغل مدیر بازاریابی، می تواند تا حدودی در رسیدن به جایگاه مدیر مارکتینگ مفید باشد. برای رسیدن به جایگاه مدیریت مارکتینگ، باید قدم هایی که در این مسیر برمی دارید را بشناسید. اینکه از کجا شروع کنید و از چه منابعی برای رشد حوزه کاری خودتان کمک بگیرید، مباحثی هستند که با تحقیق و کمک گرفتن از افراد با تجربه به دست می آیند.
آیا در جایگاه مدیریت مارکتینگ می توانید مفید باشید؟
قبل از شروع هر کاری باید بدانید که آن شغل را دوست دارید یا خیر؛ زیرا در صورتی که به کارتان علاقه نداشته باشید، جز فرسایش کاری چیزی برایتان باقی نمی ماند. جایگاه مدیریت مارکتینگ هم از این قضیه مستثنی نیست، شما برای این موقعیت کاری زمان و صبوری زیادی را باید هزینه کنید تا به شرایط خوبی برسید. اگر تصور شما از تبدیل شدن به مدیر بازاریابی، تنها رسیدن به درآمد بیشتر است، بهتر است اهدافتان را دوباره بررسی کنید.
تست های شخصیت شناسی طراحی شده اند تا به شما کمک کنند که بفهمید، آیا برای جایگاه مدیریت بازاریابی مناسب هستید یا خیر. نه فقط شغل مدیر مارکتینگ، بلکه قبل از استخدام در هر جایگاه شغلی، باید بررسی کنید که چقدر مناسب آن کار هستید.
مدرک مناسب برای شروع کار مدیر بازاریابی
کسانی که در حوزه مدیریت مارکتینگ فعالیت می کنند، بیشتر دارای مدارک کارشناسی در رشته هایی مثل: تبلیغات، بازاریابی، مدیریت بازرگانی و روابط عمومی هستند. موردی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، این است که معمولا مدیران دیجیتال مارکتینگ با گذراندن چندین سال تخصص و تجربه به این جایگاه می رسند. غالبا کسانی که مدیر بازاریابی هستند، پیش تر از این در جایگاه کارشناس دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کردند و حتی مدرک مرتبطی هم نداشتند.
در بعضی از شرکت ها، شاید داشتن مدرک کارشناسی یکی از شرایط استخدام آن ها باشد؛ اما در واقع تخصص و تجربه کاری مدیر تیم بازاریابی است که حرف آخر را می زنند. قطعا اگر کارفرمای یک شرکت باشید، سراغ فردی می روید که سال ها در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت کرده است تا کسی که فقط مدرک دارد.
حتما از دوره های کارآموزی و بازاریابی آنلاین استفاده کنید
دوره های بازاریابی دیجیتال به شما کمک می کنند که رشدتان سریع تر انجام شود. در کنار دوره های بازاریابی، حتما دوره ای را به عنوان کارآموز بگذرانید تا با فضای کار بیشتر آشنا شوید. دوره های کارآموزی این قابلیت را دارند که ارتباط شما را با کارفرما بهتر کنند، همینطور فرصتی را در اختیارتان قرار می دهند که توانایی های خودتان را بیشتر نشان دهید.
استخدام مدیر مارکتینگ
مدیریت مارکتینگ جایگاهی است که معمولا تقاضای زیادی برای آن می شود. مدیر مارکتینگ می تواند در هر صنفی فعالیت کند و کسب و کار را رشد دهد، این اصناف می تواند محصول محور باشند یا اینکه خدمات خاصی را ارائه بدهند.
ایده ها و مهارت های مدیر بازاریابی، به او کمک می کنند تا وارد هر برندی شود، همینطور فروش محصولات و خدمات را بالا ببرد و برندینگ سازمان را تقویت کند. شرکت هایی مثل آژانس های دیجیتال مارکتینگ و مجموعه هایی که محصولات خاصی را ارائه می دهند، می توانند فضای خوبی را برای فعالیت یک مدیر بازاریابی ایجاد کنند.
فردی که در جایگاه مدیریت مارکتینگ قرار می گیرد، جدا از مدارک و تحصیلات خود، مهارت هایی در زمینه گرافیک و ارائه محتوای جذاب نیز دارد. مهارت های مدیر بازاریابی تنها در اجرای کمپین ها سودآور خلاصه نمی شود، بلکه یک مدیر بازاریابی در تمام مواردی که به دیجیتال مارکتینگ ربط دارند، تخصص کافی را دارد. بخشی از این مهارت های به شرح زیر هستند:
• آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی
• تسلط بر زبان های برنامه نویسی و طراحی سایت
• توانایی ارتباط با مشتریان و تیم های خارج از مجموعه
• تخصص کافی در زمینه ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
• داشتن چشم اندازهای مختلف برای موفقیت کسب و کار
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید