آموزش کار با سئو و بررسی دلایل جریمه گوگل
یکی از مباحث مهم آموزش کار با سئو، دلایل جریمه گوگل و برطرف کردن تخلفات است. محتوای خوب و لینکدهی مناسب باعث بالا رفتن رتبه وبسایت میشوند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
آموزش کار با سئو به علاقهمندان این امکان را میدهد تا همه تکنیکها و جنبههای خاص سئو را مورد بحث و بررسی قرار دهند. بهینهسازی موتور جستجو (SEO) فرایندی است که با هدف بهبود رتبه سایت در صفحات گوگل یا سایر موتورهای جستجو انجام میشود. در دهه 90 میلادی و با شروع فعالیت موتورهای جستجو، مفاهیم سئو شکل گرفتند.
امروزه رعایت اصول سئو به یک استراتژی مهم برای دستیابی به اهداف طراحی سایت یا وبلاگ، برندینگ و بازاریابی تبدیل شده است. بنابراین آموزش کار با سئو برای هر شخصی که وب سایت دارد امری ضروری است. اگرچه سئو به معنای بهینهسازی موتورهای جستجوی وب است اما با تسلط فعلی گوگل بر گوشیهای هوشمند و پشتیبانی آن از تمام سیستم عاملهای موجود میتوان از اصطلاح بهینهسازی گوگل استفاده کرد. البته باید توجه داشت که تمام نکات و تکنیکهای که در سئوی گوگل مورد استفاده قرار میگیرند برای بهینهسازی سایر موتورهای جستجو نیز کاربرد دارند.
بنابر آنچه گفته شد در مباحث آموزش کار با سئو بیشتر به موتور جستجوی گوگل توجه میشود و موضوعاتی مانند حذف وب سایت از موتور جستجوی گوگل، دلایل جریمه گوگل، الگوریتمهای آن و سایر موارد مرتبط بررسی میشوند. بدیهی است که رتبه بالا در گوگل میتواند باعث افزایش بازدیدکنندگان بالقوه صفحات وب سایت شود. در مقابل حذف وب سایت از موتور جستجو یا سایر جریمههای گوگل منجر به کاهش بازدیدکنندگان یا مشتریان خواهد شد. در این مقاله یکی از موضوعات مهم آموزش کار با سئو که بررسی دلایل جریمه گوگل میباشد به طور مفصل بیان شده است.
بررسی دلایل جریمه گوگل
جریمههای گوگل به دو دسته جریمه دستی و جریمههای الگوریتمی تقسیم میشوند. در حالت اسپم کش یا جریمه دستی (Manual penalties or SPAM action) سایت توسط ناظران گوگل مجازات میشود و یک ایمیل به مدیران وب سایت ارسال میشود. همچنین یک هشدار نیز در کنسول جستجوی گوگل ارسال خواهد شد. در جریمه الگوریتمی (Algorithmic penalties) به مدیر وب سایت ایمیل یا هشداری ارسال نمیشود و فقط با بررسی ترافیک سایت میتوان از آن مطلع شد.
جریمههای گوگل باعث میشوند که رتبه وب سایت کاهش زیادی پیدا کند و ترافیک سایت نیز کمتر خواهد شد. همچنین در مواردی نیز گوگل به عنوان جریمه کل سایت را از نتایج موتورهای جستجو حذف میکند. موارد زیادی وجود دارد که ممکن است از نظر گوگل تخلف محسوب شود. با این حال جریمه گوگل به هر دلیلی که باشد میتوان آن را برطرف کرد.
دلایل جریمه گوگل در سه بخش قرار میگیرند که عبارتند از: محتوای درون سایت، بک لینکهای خارج از سایت و مشکلات کد فنی. توجه به هریک از بخشها علاوه بر اینکه از حذف شدن یا سایر جریمههای گوگل پیشگیری میکند میتواند توجه کاربران اینترنت را به صفحات وب جلب نماید. گوگل از نقشه سایت برای بررسی محتوا و کدهای فنی آن استفاده میکند بنابراین بهتر است نقشه سایت همواره در دسترس و به روز باشد.
علاوه بر این هنگامی که افراد زیادی یک سایت را جستجو کنند و گوگل نتواند سایت را پیدا کند ترجیح میدهد آن سایت را از فهرست نتایج حذف نماید. یک استراتژی خوب برای ساخت وب سایت که به روز رسانیهای گوگل را در نظر بگیرد، شرایط مناسبی به منظور بهینهسازی وب سایت در موتورهای جستجو فراهم خواهد کرد. آموزش کار با سئو به صورت مستمر به مدیران وب سایت کمک میکند تا استراتژیهای مناسبی را برای به روز رسانیهای جدید گوگل طراحی نمایند.
بررسی الگوریتمهای گوگل و جریمه محتوای درون سایت
الگوریتمهای گوگل به گونهای طراحی شدهاند که متن بیکیفیت را تشخیص میدهند. سرقت ادبی، اشتباهات تایپی، تبلیغات زیاد، محتوای تکراری از جمله موضوعاتی هستند که توسط گوگل برای تعیین میزان کیفیت محتوای وب در نظر گرفته میشوند. اگر این موارد در محتوای سایتی مشاهده شود، آن وب سایت برای بررسی علامتگذاری خواهد شد.
از طریق (Copy Space) یا (Copy Gator) افراد میتوانند تکراری نبودن محتوا را مورد بررسی قرار دهند. بنابراین قبل حذف محتوا توسط گوگل، از این موضوع مطلع خواهند شد. اگر افراد محتوای تکراری در وب سایت خود پیدا کردند بهتر است یک تگ بدون فهرست به صفحه اضافه کنند تا گوگل از جریمه کردن وب سایت صرف نظر کند. همچنین برای جلوگیری از جریمه گوگل به دلیل سرقت ادبی میتوان از وب سایت (smallseotools.com) استفاده کرد و از منحصر به فرد بودن محتوا مطمئن شد.
مورد دیگری که الگوریتمهای گوگل تشخیص میدهند این است که اگر چندین کاربر بعد جستجوی یک عبارت در گوگل، بر روی سایتی کلیک کنند و در مدت زمان کوتاهی به صفحه نتایج گوگل باز گردند. بدین ترتیب آن صفحه وب سایت برای بازبینی توسط ناظران گوگل علامتگذاری میشود. به عبارت دیگر اگر کاربران وب سایت بدون هیچ تعاملی آن را ترک کنند نرخ پرش وب سایت بالا خواهد رفت.
برای اطلاع از نرخ پرش وب سایت میتوان از (Google Analytics) کمک گرفت. موتورهای جستجو قوانین جالبی در مورد چگالی کلمات کلیدی یک محتوا دارند. اگر در یک متن تراکم کلمات کلیدی بسیار زیاد باشد نشان دهنده محتوای ضعیف است و ممکن است گوگل آن وب سایت را جریمه کند. برچسب زیر عنوان اول به موتورهای جستجو برای تشخیص محتوای وب سایت کمک میکند اما استفاده بیش از حد از زیر عتوننهای اول و تکرار کلمات کلیدی به جریمه گوگل منجر خواهد شد.
بک لینکهای خارج از سایت
هدف گوگل این است که کاربران به محتوای منحصر به فرد و اطلاعات دقیق دسترسی داشته باشند. بنابراین به طور مداوم الگوریتمهایی را برای دستیابی به محتوای مرتبط با جستجو طراحی میکند. یکی از موضوعاتی که گوگل به آن بسیار اهمیت میدهد استفاده از بک لینک مناسب به سایتهای دیگر است. این موتور جستجو با وب سایتهای وابسته مخالف نیست اما تعداد بالای لینکدهی در وب سایت را غیر قابل قبول میداند.
گوگل تنها زمانی لینک متقابل را تایید میکند که محتوای سایتهای پیوند دهنده مشابه باشند. به عنوان مثال اگر محتوا سایتی در مورد لوازم خانگی است منطقی نیست که پیوندهایی را به سایت ورزشی بدهد. علاوه بر این گوگل خرید لینک، هدف قرار دادن انکر تکستهای خاص و ارسال نظر بیش از حد در وب سایت را اسپم در نظر میگیرد و ممکن است وب سایت متخلف را جریمه نماید.
لینکهای اجارهای نیز یکی از روشهای افزایش رتبه در گوگل هستند ولی میتوانند برعکس عمل کنند. در اغلب موارد سایتهایی که لینک اجاره میدهند بعد از ارسال لینک، با انجام یک یا چند تخلف باعث ارسال هشدار گوگل میشوند. بک لینک با وب سایتهایی به زبان دیگر هم از نظر گوگل غیرمنطقی است و برای آن جریمههایی در نظر گرفته است.
لینکهای سایت نباید همرنگ با پس زمینه یا مخفی باشند و میبایست به شکل قابل مشاهده برای کاربران نوشته شوند. بنابر آنچه گفته شد مدیران وب سایت باید علاوه بر تولید محتوای ایده آل و منحصر به فرد، به منطقی بودن لینکهای ورودی و خروجی نیز توجه ویژهای داشته باشند.
مشکلات کد فنی در صفحه
رباتهای گوگل محتوای سایتها را جستجو میکنند و کدهای آنها را مورد بررسی قرار میدهند. بسیاری از افراد این موضوع را در نظر نمیگیرند که کد وب سایت آنها میتواند دلیل جریمه گوگل باشد. استفاده از وب سایت (Seositecheckup.com) به منظور تجزیه و تحلیل کدهای محتوا یکی از روشهای مناسب برای اصلاح مشکلات وب سایت است. نکته دیگر این است که همه اشخاص به ویژه رقبا میتوانند وب سایت را به گوگل گزارش دهند.
در این صورت گزارش توسط گوگل بررسی میشود و اگر مشکل فنی پیدا کند، وب سایت جریمه خواهد شد. همچنین خطای 404 به معنای عدم دسترسی کاربران به محتوا است و در صورتی که برطرف نشود، وب سایت به سادگی توسط گوگل جریمه میشود. افراد در مورد برطرف کردن خطای وب سایت باید در نظر داشته باشند که این کار نباید به سرعت انجام شود و انواع خطاهای سایت باید در طول زمان اصلاح شوند.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید