بررسی آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص
در این مقاله به شما آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص داده می شود. موتور جستجوگر گوگل دارای فیلترهای زیادی است که جستجوی بهینه را امکان پذیر می سازد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
وقتی چیزی را در حالت معمولی در گوگل جستجو می کنیم موتور جستجوگر گوگل نتایج را بر اساس الگوریتم های مد نظر خود به شما نمایش می دهد. لزوما چیزی که در صفحه اول جستجو نمایش داده می شود جدیدترین موضوع نیست. اگر بخواهید مثلاً از قیمت یک کالا در یک ماه اخیر اطلاعاتی کسب کنید یا جدیدترین خبر درباره یک موضوع در یک روز گذشته را جستجو کنید لازم است جستجو را با فیلتر خاصی انجام دهید.
در این مقاله به شما آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص داده می شود. موتور جستجوگر گوگل دارای فیلترهای مختلف و زیادی است که جستجوی بهینه را برای کاربر امکان پذیر می سازد. به کمک اعمال فیلترهای جستجوی دیگر لازم نیست صفحات متعددی را جستجو کنید تا نتیجه مورد نظر خود را پیدا کنید. فقط کافیست به این فیلترها آشنایی داشته باشید و با کمک آنها در کمترین زمان ممکن به نتیجه دلخواه خود دست یابید.
خوب است بدانید:
امروزه اغلب سایت های تخصصی بازاریابی، سفارش تولید محتوا را می پذیرند و به واسطه آن یک محتوای خوب و کاربر پسند به شما ارائه می دهند که افراد زیادی را به سمت خود جلب می نمایند. محتوا می تواند ترافیک یک وبسایت را افزایش دهد. به همین خاطر باعث افزایش میزان جذب مشتری خواهد شد.
روش اول: آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص
ابتدا کلمه کلیدی مد نظر خود را در گوگل(Google) سرچ کنید.
روی گزینه tools یا search tools کلیک کنید.
یک منوی جدید ظاهر شده که دو گزینه Any time و All results را دارد روی گزینه Any time کلیک کنید. (مشابه شکل زیر)
همان طور که می بینید گزینههای مختلفی پیش روی شما است. برای محدود کردن جستجو به یک ساعت گذشته با انتخاب گزینه past hour انجام میشود. برای محدود کردن جستجو به ۲۴ ساعت قبل یا در واقع یک روز گذشته کافیست گزینه past 24 hours را انتخاب کنید. برای محدود کردن جستجو به هفته اخیر گزینه past week را انتخاب کنید. برای محدود کردن جستجوی به یک ماه اخیر با گزینه past month انجام میشود.
برای محدود کردن جستجو به سال اخیر کافیست گزینه past year را برگزینید. اگر شما بخواهید جستجوی خود را از یک بازه زمانی مشخص مثلاً از 20/01/2016 تا 10/10/2020 محدود کنید کافیست در گزینه custom range مقادیر دلخواه خود را وارد کنید. (طبق شکل زیر) تا محدوده جستجو اعمال شود. در ادامه مقاله بررسی آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص با ما همراه باشید.
در صفحه custom range می توانید به کمک تقویم تاریخ های خود را انتخاب کنید یا اینکه مستقیماً در کادرهای from و to تاریخ را درج کنید. با کلیک بر روی دکمه GO جستجو شروع می شود. بعد از فیلتر کردن بر اساس یک بازه زمانی مشخص در صورتی که بخواهید فیلتر را بردارید کافیست گزینه Any time را اعمال کنید تا جستجوی معمولی انجام شود.
روش دوم: آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص
برای جستجو در یک تاریخ مشخص می توان در عبارتی که جستجو میکنید تاریخ را نیز قید کنیم و روش کار به این صورت است که در انتهای کلمه کلیدی عبارت های زیر را اضافه می کنیم و تاریخ بر روی جستجو اعمال میشود.
با قرار دادن عبارت before::YYYY نتایج جستجو قبل از سالی که ثبت شده است نمایش داده می شود.
با قرار دادن عبارت after::YYYY نتایج جستجو بعد از سالی که ثبت شده است نمایش داده می شود.
با قرار دادن عبارت before::YYYY/MM/DD نتایج جستجو قبل از تاریخ مورد نظر نمایش داده می شود.
با قرار دادن عبارت after::YYYY/MM/DD نتایج جستجو بعد از تاریخ مورد نظر نمایش داده می شود. در ادامه مقاله بررسی آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص با ما همراه باشید.
(YYYY معادل سال میلادی MMمعادل ماه میلادی و DD معادل روز میلادی است.)
میتوان به صورت ترکیبی از before و after استفاده کرد و به گوگل گفت از تاریخ فلان تاریخ فلان این عبارت را جستجو کن. (مطابق شکل زیر)
روش سوم: آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص
به کمک ابزار رایگان و فوق العاده کاربردی به اسم گوگل ترندز میتوان محدوده جستجو را بر اساس تاریخ اعمال نمود. برای کسانی که به صورت تخصصی در اینترنت فعالیت میکنند و در کارهای مارکتینگ فعال هستند جستجو بر اساس یک زمان خاص بسیار مفید و کاربردی است. در ادامه به شما اطلاعاتی در مورد گوگلترندز و نحوه استفاده از آن ارائه می نماییم.
گوگل ترندز چیست؟
به کمک این ابزار از ترندهای گوگل مطلع شده و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده های سئو کاربرد دارد و به کمک آن جستجوهای خاصی با کلمات کلیدی امکانپذیر است. واژه ترندز به معنی گرایش است. در سایت های انگلیسی زبان در بخشی با نام ترند تمایلات و گرایشات کاربران را ثبت می کنند و نمایش می دهند.
در واقع google trends علایق و تمایلات کاربران درباره یک موضوع مشخص در یک بازه زمانی مشخص که ترند بوده یا اولویت اول آنها بوده است را جستجو و آنالیز میکند. به کمک آن میتوان داده ها را بر اساس مواردی مانند موضوع، تاریخ منتشر شدن، نوع محصول و لوکیشن کاربران فیلتر کرد و این ابزار برای سئو و تجزیه و تحلیل سایت کاربرد دارد. در ادامه مقاله بررسی آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص با ما همراه باشید.
نحوه عملکرد گوگل ترندز
گوگل ترندز برای محتوایی که در آن جستجو شود نمودارهایی ارائه میدهد که به کمک آنها به راحتی مقایسه انجام میشود. بر اساس رتبه جستجو بین صفر تا 1۰۰ مقیاس بندی نمودارها انجام میشود. محور افقی نمودار زمان و محور عمودی نمودار محبوبیت است. برای جستجو کردن یک عبارت در گوگل ترندز میتوان 4 نوع فیلتر اعمال نمود.
مثلاً نوع جستجو چه باشد؟ تصویر، اخبار، محصول یا ویدئو؟ در چه کشوری یا شهر یا محدوده مکانی خاص جستجو صورت پذیرد؟ در چه زمانی مثلاً سال یا هفته یا ماه این جستجو انجام شود؟ در چه دسته بندی و موضوعی مثلا هنری، سرگرمی، تجاری و غیره جستجو انجام شود؟ در ادامه مقاله بررسی آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص با ما همراه باشید.
در گوگل ترندز پنج کلمه کلیدی را میتوان همزمان با هم مقایسه کرد و بهترین کلمه کلیدی را که محبوبیت بیشتری دارد انتخاب کرد.
اعمال محدودیت در بازه زمانی جستجو چه تاثیری دارد؟
اگر شما بخواهید یک گوشی بخرید و با جستجوی در گوگل بخواهید بدانید در دو سال اخیر کدام گوشی پرطرفدار بوده یا بیشتر فروش داشته است؛ به کمک این فیلتر بازه تاریخ می توانید اطلاعات کافی کسب کنید. یا اگر خبرنگاری بخواهد اطلاعاتی درباره یک موضوع که در سال اخیر مطرح بوده است را جستجو کند باید فیلتر تاریخ را اعمال نماید. برای سئو کاران بررسی و تجزیه و تحلیل سایت بر اساس تاریخ کمک میکند از نحوه رشد سایت آگاه شوند و میزان موفقیت مطالب سایت خود را در یک بازه زمانی مشخص رصد کنند.
آموزش بررسی فعالیت سایت های رقیب در بازه زمانی مشخص
یکی از کاربردهای جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص، استفاده از این روش برای بررسی فعالیتهای رقبا در یک بازهی زمانی به خصوص است. این معمولا بد نیست که رقابت را تا حدودی نادیده بگیرید. بررسی مداوم فعالیتهای طرف مقابل میتواند باعث حواسپرتی شود و تمرکز شما را از چیزهای مهمی مانند تلاش برای حفظ مشتریان، دور کند. هر چند تجزیه و تحلیل وب سایتهای رقیب میتواند به سرعت ایدههای مفیدی برای بازاریابی به شما بدهد.
ابزارهای بسیاری برای آنالیز فعالیتهای سایتها وجود دارد. جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص نیز یکی از این ابزارهای مفید و رایگان است.
اپراتورهای جستجوی گوگل
جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص ابزار ساده و در عین حال قدرتمندی برای تجزیه و تحلیل به شمار میرود اما این تنها ابزار مفید گوگل نیست. همانطور که گفته شد سرچ در گوگل فوت و فنهای خاصی دارد که بسیاری از افراد از آنها اطلاع ندارند. یکی از این روشها، استفاده از اپراتورهای جستجوی گوگل است. منظور از اپراتورهای جستجو، کاراکترهایی هستند که میتوانید آنها را به کلمات یا عبارات جستجوی خود اضافه کنید و آنها با تمرکز روی برخی کلمات کلیدی خاص و حذف برخی دیگر، به شما این امکان را میدهند که از گوگل موثرتر استفاده کنید. برخی از اپراتورهای جستجو شامل موارد زیر میشود:
- کلماتی مانند AND یا OR
- علائم نگارشی مانند علامت نقل قول
- نمادهایی مانند @ یا $
بسیاری از افراد سئوکار که مسئولیت بهینهسازی موتورهای جستجو برای سایتهای مختلف را بر عهده دارند، اغلب از اپراتورهای گوگل استفاده میکنند و احتمالاً بسیاری از اپراتورهای جستجوی پیشرفته را میشناسند.
آموزش حذف و اضافه کردن چند عبارت در نتایج جستجوی گوگل
تا به اینجا با جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص و همچنین اپراتورهای جستجوی گوگل آشنا شدیم. اضافه کردن برخی عباراتها یا کلمات خاص مانند AND و یا OR به چیزی که قصد داریم آن را سرچ کنیم کمک میکند تا نتایجی که نشان داده میشوند دقیقتر باشند. در واقع هدف گوگل از طراحی چنین ترفندهایی این است که تجربهی استفادهی کاربران خود از این موتور جستجو را بهبود بخشد. پس حذف برخی کلمات یا جملات و یا اضافه کردن برخی دیگر به عبارتی که قصد سرچ آن را داریم، میتواند سریعتر ما را به همان نتیجهی مد نظرمان از سرچ برساند.
آموزش دستور OR در سرچ گوگل
یکی از اپراتورهای پر کاربرد جستجوی گوگل استفاده از OR است. OR در فارسی به معنی «یا» است و برای ترکیب جستجوها بین دو کلمه قرار میگیرد. مثال: B2B یا (OR) B2C
نحوه عملکرد دستور Wildcard
بعد از جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص و بررسی اپراتورهای جستجو، حال سراغ یک دستور خاص میرویم. این دستور که Wildcard نام دارد، برای پیدا کردن یک سری نتیجهی خاص در حالتی که نمیتوانید املای صحیح کلمهی مورد نظر خود را به یاد بیاورید، استفاده میشود. برای مثال استفاده از *، ؟، یا []از جمله موارد استفاده از Wildcard به شما میرود.
دستور AROUND X
این دستور نیز مانند جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص یا سایر مواردی که در این مطلب به آنها اشاره شد، به هدف راحتی هر چه بیشتر فرآیند سرچ طراحی شده است. دستور AROUND X نیز مانند دستور Wildcard در بهینه سازی سرچ مفید است. هر چند از این دستور زیاد استفاده نمیشود اما کاربرد آن در پیدا کردن نزدیکترین عبارات به جمله یا کلمهای است که به جای x قرار میگیرد. استفاده از آن میتواند برای پیدا کردن جملات یا منابعی که کامل آنها را به خاطر نمیآورید، مفید باشد.
کاربرد نقل قول در سرچ گوگل
نقل قول احتمالا از جمله پرکاربردترین اپراتورهای جستجوی گوگل باشد. منظور از نقل قول استفاده از علامت “…” است. هر عبارتی که داخل علامت نقل قول قرار گیرد، گوگل نتایجی را نشان میدهد که شامل دقیقا همان جمله یا کلماتی مشابه آن باشند.
جمع بندی
در این مقاله به بررسی آموزش جستجوی گوگل در یک بازه زمانی مشخص پرداختیم و سه روش جستجو در گوگل بر اساس تاریخ را بررسی کردیم. با کمک فیلترهای تاریخ سرعت در رسیدن به نتیجه دلخواه بالا می رود. فیلترهای دیگری هم در گوگل وجود دارند که خیلی مفید و کاربردی هستند. گوگل ترندز نیز ابزاری تخصصی بود که به صورت خلاصه به آن اشاره شد.
با فهمیدن محبوبیت یک کلمه کلیدی در سال های اخیر میتوان در گوگل جایگاه خوبی کسب کرد و ترافیک سایت را بالا برد. برای کسانی که می خواهند یک کسب و کار را راه اندازی نمایند و بخواهند بدانند از بین دو نوع محصول در یک سال اخیر کدام فروش بهتری داشته و مخاطب در گوگل آن را سرچ کرده است با کمک گوگل ترندز این امکان را دارد که تا 5 کلمه کلیدی را همزمان درج و مقایسه کند. نمای شماتیک و نموداری کار را برای کاربران راحت نموده است. امیدوارم این مطلب مفید باشد.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید