5 نوع بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا: بیزینس پلنهای بسیار سودآور برای اینترنت اشیا
بیزینس پلن یکی از بهترین نوشته هایی می باشد که با استفاده از آن می توانید برنامه ریزی کسب و کارتان را به درستی انجام دهید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
امروزه اینترنت در اکثر مدلهای کسب و کار نقش بسیار مهمی ایفا میکند. اما برای آن دسته از افرادی که میخواهند بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا را تهیه کنند، فضای اینترنت برای آنها بسیار جالبتر است. با وجود روشهای محاسباتی گسترده، سیستمهای ابداع شده و رشد جهشی شیوه یادگیری ماشینی، استارتاپهای اینترنت اشیا میتوانند از بین بیزینس پلنهای متنوع، مناسبترین مدل را برای کسب و کار خود انتخاب کنند یا مدلهایی را متناسب با کسب و کار خود طراحی کنند.
بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا کمک می کند تا مخاطبان هدف به نیازهای خود دسترسی داشته باشند. در حوزه اینترنت اشیا، روی خروجی ها تمرکز زیادی دارند. در بیشتر کسب و کارها مشتریان به جای خرید محصولات ملموس مایل هستند به صورت اینترنتی آنها را تهیه کنند. مسئولیت کیفیت محصولات بر عهده تولید کننده می باشد. مشتری می تواند با استفاده از محصولات ارائه شده به دنبال نتیجه نهایی بگردد. مدلهای کسب و کار استارتاپ حوزه اینترنت اشیا متفاوت هستند. برخی از مدل ها مبتنی بر خروجی می باشند و برخی از آنها مبتنی بر پلتفرم خواهند بود.
مدل داده محور، مدل فروش ابزارها، مدل مبتنی بر خدمات و ... به عنوان دیگر مدل ها شناخته می شوند. در دیجیتال مارکتینگ هر یک از ایده های استارتاپ حوزه اینترنت اشیا دارای استاندارد مشخص شده ای هستند و سودآور می باشند. با تولید محتوای قوی بدون شک در کمترین بازه زمانی ایده های استارتاپ حوزه اینترنت اشیا قدرت بیشتری پیدا می کنند. اگر شما به عنوان نویسنده بدانید سئو چیست بدون شک در کمترین بازه زمانی ایده های استارتاپ حوزه اینترنت اشیا را افزایش خواهید داد.
بیزینس پلن چیست؟
بیزینس پلن یکی از انواع نوشته هایی است که نشان می دهد برنامه های شما چیست. در این ایده شما می توانید متوجه شوید که چگونه و با استفاده از چه روشی می توانید به هدف خود دسترسی داشته باشید. این طرح کمک می کند تا مدیران و کارمندان برای انجام دادن وظیفه شان بهترین راهکار را دنبال کنند. کارمندان و مدیران در راه رسیدن به اهدافشان می توانند سرمایه گذاران بالقوه را جذب کنند و از آنها کمک بگیرند. به طور کلی این سند یکی از انواع سندهای مکتوب به شمار می رود که آینده کسب و کار شما را نشان می دهد.
در این سند کارمندان از مشاغل جدید چشم انداز خاصی خواهند داشت. به طور کلی باید بگوییم که این سند طرح کسب و کار شما را برای رسیدن به اهدافتان نشان می دهد. زمان سفارش تولید محتوا باید طرح سند را ارزیابی کنید. مشکلات احتمالی که امکان دارد در تجارتتان با آنها روبرو گردید در این سند ارزیابی می شوند. در سند مورد نظر شما می توانید متوجه شوید که یک کسب و کار نوپا چطور اهداف خود را تعریف می کند و دستیابی به آنها را چگونه انجام خواهد داد
بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا چیست؟
یک بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا دقیقاً به مفاهیم اینترنت اشیا (قابلیت ارتباط از راه دور، چیپهای تعبیه شده، پردازش داده ها و سایر موارد) برای نشان دادن تواناییهای یک کسب و کار متکی است. تمام مدلهای کسب و کار اینترنت اشیا باید طبق 2 نکته اصلی زیر طراحی شوند:
-
خلق و ارائه ارزش برای یک گروه مخاطب هدف خاص
-
استفاده از ویژگی خاص و منحصر به فرد اینترنت اشیا
در تمام مدلهای کسب و کار تلاش میشود تا ارزشی برای مخاطبان هدف ایجاد و ارائه شود. اما عامل اصلی که باعث میشود یک بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا منحصر به فرد باشد این است که میزان حفظ رابطه با کاربر نهایی در آن مشخص میشود.تصور کنید که یک مشتری اشتراک یک ساله یک سرویس موسیقی را انتخاب میکند. در این مثال یک شرکت با مدل کسب و کار اینترنت اشیا میتواند کنترل و تسلط بیشتری بر دادههای مشتریان خود داشته باشد.
این نوع شرکتها فقط با ارائه یک رابط کاربری زیبا برای کاربران نهایی همراه با تعدادی از آهنگها برای انتخاب مشتریان خود، میتوانند موفق شوند. از طرف دیگر، اکثر بیزینس پلنهای استارتاپ حوزه اینترنت اشیا برای کمک به کارآفرینانی طراحی میشوند که میخواهند هم در زمینه سختافزار و هم در زمینه نرمافزار نوآوریهایی را ارائه دهند و قصد دارند دنیای کنونی را به آینده متصور خود نزدیکتر کنند.
-
اولین بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا: مدل مبتنی بر خروجی یا نتیجه
در این بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا بر روی برخی از خروجیها یا نتایج برای ارائه به کاربر تمرکز میشود. در این کسب و کارها، مشتری به جای خرید یک محصول ملموس و فیزیکی، بابت تجربه حاصل از استفاده کوتاه مدت یک محصول، مبلغی را پرداخت میکند. به طور کلی مسئولیت مالکیت، نگهداری و مدیریت کیفیت محصول بر عهده تولید کننده است. مشتری فقط به دنبال نتیجه استفاده از محصول ارائه شده توسط کسب و کار است.
مدل مبتنی بر نتیجه، برای کسب و کارهای چون حوزه حمل و نقل بسیار کاربردی است. به عنوان مثالZipcar یک شرکت آمریکایی در زمینه به اشتراک گذاری خودرو است که در سال 2000 تأسیس شد. این شرکت فقط به کمک تغییر و تحولات در حوزه اینترنت اشیا به محبوبیت دست یافت و افراد زیادی را به خود جذب کرد.
-
دومین مدل کسب و کار استارتاپ در حوزهIOT: مدل مبتنی بر پلتفرم
سابقه استفاده از مدلهای مبتنی بر پلتفرم چندان زیاد نیست. این بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا موجب ایجاد بازاری ایمن و مدیریت شده میشود، به طوری که در آن تولیدکنندگان و مصرف کنندگان میتوانند باهم به راحتی تعامل داشته باشند و معامله کنند. پلتفرمها در یک مدل کسب و کار کارآمد اینترنت اشیا باید دارای دو ویژگی اساسی باشند:
-
یکپارچگی
-
قابلیت تبادل و استفاده از اطلاعات در سیستمها و نرم افزارهای کامپیوتری
یک نمونه معروف از یک بیزینس پلن مبتنی بر پلتفرم، الکسای آمازون است. در گذشته نه چندان دور آمازون توانست با بخش سرویس وب خود (AWS) موفقیت زیادی کسب کند.
-
سومین بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا: مدل داده محور
اینترنت اشیا اطلاعات را در زمان واقعی جمع آوری میکند و به همین دلیل فناوری بسیار ارزشمندی محسوب میشود. وقتی شما سیستمی برای دریافت داده ها به منظور شناسایی پویایی بازار داشته باشید، میتوانید مشتریان خود را با نگاهی جدید و متفاوت درک کنید. این شناخت برای کسب و کارهایی که تمام فعالیتها را خودشان انجام میدهند بسیار مفید و کاربردی است.
شرکتهای مرتبط با شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک از طریق جمعآوری دادهها و طبقه بندی آنها به چشم اندازی دست یافتند و از این طریق برند خود را به طور مؤثر معرفی کردند. این دادهها از منابعی کسب میشوند که موجب تقویت اکثر فعالیتهای بازاریابی دیجیتال میشوند. آنها به تیمهای تبلیغات به منظور افزایش فروش، فروخته میشوند. با اینکه فیسبوک و گوگل تسلط کاملی در حوزه رقابت کلان داده ها دارند.
اما همچنان این داده ها برای بقای سایر شرکتها در این نوع مدل کسب و کار مؤثر هستند. شرکتهای آب و برق حاضر هستند برای جمع آوری داده های مربوط به مصرف انرژی هزاران مشترک خود که از دستگاههای تولید انرژی استفاده میکنند، هزینه پرداخت کنند. همچنین شرکتهای بیمه بابت جمع آوری داده های مربوط به برنامه های نظارت بر عادات رانندگی افراد، پول پرداخت میکنند. یکی از مواردی مهمی که باید در اجرای این نوع کسب و کارها به آن توجه کنید، حفظ حریم خصوصی افراد است.
-
چهارمین مدل کسب و کار استارتاپ در حوزه IOT: مدل فروش ابزارها
ممکن است این بیزینس پلن استارتاپ حوزه اینترنت اشیا در مقایسه با سایر بیزینس پلنها کمی قدیمی باشد. اما فروش ابزارهای واقعی IoT در استقرار زیرساختهای قابل اعتماد نقش اساسی دارد. شرکتهای آنلاینی مانند Tindie موجب سهولت خرید سختافزارها برای کاربران خود از طریق سفارش از دفتر یا منزل آنها شده اند. این شرکت به کاربران خود امکان میدهد تا خودشان سخت افزارها را تا زمان یافتن یک راه حل مناسب نصب کنند.
ابزارهایی مانند نسخههای اصلاحشده Raspberry Pi، آنتنها، دستگاههای کنترل و سایر بردهای کوچک، همگی شیوه هایی عالی برای جذب افراد علاقمند به سخت افزار هستند.n با اینکه این بازار تا حدی رقابتی است، اما به دلیل اینکه همیشه تقاضا برای ابزارهای جدیدی وجود دارد، فعالیت در آن سودآور خواهد بود. اگر شما بتوانید حوزه مناسبی را پیدا کنید، قطعاً میتوانید به سرعت فروش خود را افزایش دهید.
-
پنجمین مدل کسب و کار استارتاپ حوزه اینترنت اشیا: مدل مبتنی بر خدمات
اینترنت اشیا در بخش خدمات ارائه دهنده طیف وسیعی از امکانات است. شما با بیزینس پلن مبتنی بر خدمات، میتوانید خدمات درست و به موقع را به مشتریان هدف خود ارائه دهید. ممکن است کسب و کار اصلی شما «خدمات» نباشد. اما با این مدل کسب و کار به راحتی میتوانید یک خدمت خاص و منحصر به فرد را برای مشتریان خود ارائه دهید. یک نکته مهم برای موفقیت در این مدل سازگاری با نیازهای مشتریان و قوانین مرتبط است.
اکثر شرکتها تقریباً 4 درصد از درآمد سالانه خود را برای رعایت قوانین صرف میکنند. بر اساس یک نظرسنجی یک موسسه در حوزه اخبار مالی، پیش بینی میشود این مبلغ در سال 2022 افزایش خواهد یافت. برخی از شرکتها اظهار کردند از فناوری IoT برای ارائه خدمات ارزانتر بررسی کیفیت در حوزه های امنیت، قوانین و اقتصاد استفاده کرده اند. اخیراً شرکت Anitian با مشارکت شرکت Azure مایکروسافت تلاش کرد تا بهترین خدمات اتوماسیون را طبق محدودیتهای موجود ارائه دهد.
با این اقدام دو شرکت، کاربران میتوانند بارکاری (workload) خود را به شرکت Azure بسپارند و طبق چارچوبهای امنیتی و توافق شده انتظار دارند آن را پوشش دهند.به طور کلی اینترنت اشیا موجب قدرتمند شدن سیستمهای داخلی یک کسب و کار میشود. به عنوان مثال، هنگامیکه ابزارها به تنهایی امکان جمع آوری، ارسال و ذخیره داده ها را داشته باشند، فعالیتهای مرتبط با نظارت و کنترل کسب و کارها به طور کارآمدتر انجام خواهد شد.
چگونه بیزینس پلن بنویسیم؟
برای نوشتن بیزینس پلن باید موضوعات اصلی را به طور کامل پوشش دهید. هر یک از این موضوعات تعریف مشخص شده ای دارند. این مسئله که ابتدا خلاصه مدیریتی را ارزیابی کنید بسیار مهم است. خلاصه مدیریتی به بررسی کسب و کارهای پیش بینی نشده می گویند. این بخش در ابتدای برنامه شما ارائه می گردد. بسیاری از افراد این خلاصه را در قسمت پایانی گزارش نویسی آماده خواهند کرد. فرصت یکی دیگر از بخش های نوشتن سند کسب و کار شناخته می شود. بخش فرصت به پرسش های زیادی پاسخ می دهد. شما در این بخش می توانید متوجه شوید که چه چیزی را می فروشید و چگونه با فروش آن نیاز و مشکل بازار را برطرف خواهید کرد.
اجرا یکی دیگر از بخش های بیزینس پلن می باشد. در این بخش شما متوجه میشوید که چگونه از فرصت تولید محتوا استفاده می کنید و می توانید آن را به کسب و کار تغییر دهید. این بخش برنامه های بازاریابی، معیارهای موفقیت و ... را در بر خواهد گرفت. خلاصه ای از شرکت، سیستم مدیریتی، برنامه مالی ضمیمه و ... به عنوان دیگر نکاتی هستند که جهت نوشتن این سند باید به آنها اهمیت دهیم. هر یک از بخش ها باید طبق عناصر مشخص شده ای نوشته شوند و اطلاعات زیادی را به مخاطبین ارائه دهند.
اجزای بیزینس پلن
اجزای بیزینس پلن متفاوت هستند و هر یک از آنها دارای ویژگی های گوناگون می باشند. خلاصه اجرایی یکی از مهم ترین اجزای این سند شناخته می شود. محصولات و خدمات به عنوان یکی دیگر از اجزای این سند هستند. در این بخش شرکت می تواند محصولات و خدمات گوناگونی را که ارائه می دهد معرفی کند. تجزیه و تحلیل بازار به عنوان یکی دیگر از اجزای این سند شناخته می شود. این بخش مشخص می کند که رقیب چه فردی است و چگونه در صنعت می تواند نقش داشته باشد.
استراتژی بازاریابی، برنامه ریزی مالی، بودجه و ... به عنوان دیگر اجزای این سند شناخته می شوند. هر یک از شرکت ها با در نظر گرفتن بودجه ای که دارند هزینه ها را بررسی خواهند کرد. برای جذب هر یک از طرفین که برنامه تجاری را بررسی می کنند شرکت باید برنامه ریزی و پیش بینی های خود را ارائه دهد. در زمینه استراتژی بازاریابی، چگونگی دستیابی به مصرف کننده ارزیابی خواهد شد.
فرق بیزینس مدل و بیزینس پلن
در بیزینس پلن که یک سند جامع است تمامی ارزش های عملیاتی شرکت پوشش داده خواهند شد. هر یک از عواملی که مربوط به تجزیه و تحلیل بازار هستند در این سند ارائه می گردند. بیزینس مدل سطح بالایی دارد و به چگونگی ارائه ایجاد و همچنین جذب ارزش شرکت ها توجه می کند
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید