نحوه نوشتن رپورتاژ پربازده و جذاب به چه صورت است؟
نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی در این مطلب شرح داده شده است و به شما به عنوان نویسنده تازه کار کمک می کند اطلاعات دقیقی در این زمینه به دست آورید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
تاثیر رپورتاژ بر سئو به حدی زیاد است که بنیانگذار گوگل، ایده گوگل را با بک لینک شروع کرد. لری پیج درخواب دید که اعتبار مطالب سایتها را میتوان با بک لینک ها سنجید و این شروع ایده موتور جستجوی گوگل بود. هر چند امروزه گوگل بسیار هوشمندانه به بررسی بک لینک ها می پردازد ولی هنوز بهترین راه برای گرفتن بک لینک های دائمی طبیعی، درج آگهی رپورتاژ می باشد.
مقدمه
نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی چگونه است؟ اگر به تازگی قصد فعالیت در زمینه تولید محتوا و نگارش رپورتاژ آگهی را دارید می توانید ادامه این مطلب را جهت کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید. در انتهای همین مطلب، پیشنهاد ویژه ای برای شما داریم.
رپورتاژ آگهی، بهترین شکل تبلیغات بومی
اگر نگارش رپورتاژ آگهی توسط شرکت های تبلیغاتی بومی انجام شود، کل ساختار آن مطابق با یک چارچوب و اصول از پیش تعیین شده تنظیم خواهد شد. از این رو محتواهای تبلیغاتی که توسط آن شرکت تولید می شوند، مطابق با اصول و قوانین روزنامه نگاری و سبک نگارشِ گزارشهای خبری خواهند بود.
داشتن چارچوب و تعیین قالبی مشخص برای نگارش متون تبلیغاتی مانند رپورتاژ کمک می کند تا کلیه کسب و کارها بتوانند طبق یک الگو، برای رقابت با یکدیگر تلاش کنند. همچنین این چارچوب ها باعث می شود در نگاه نخست فقط اهداف تبلیغاتی متن نباشد که مورد توجه مخاطب واقع می شود. نگارش هر متن رپورتاژ برای خود قواعدی دارد.
این قواعد باعث می شوند مخاطب احساس کند در حال خواندن یک مقاله عادی است و نه یک متن تبلیغاتی! از آنجایی که بازاریابان ِامروزی می خواهند توجه تعداد بیشتری از مردم را نسبت به یک محصول یا یک خدمت خاص جلب کنند، تنها رپورتاژ آگهی است که توانسته است به عنوان یک استراتژی برنده و موفق در بین سایر روش های تبلیغاتی عمل کند.
یکی از عواملی که روی افزایش موفقیت رپورتاژ آگهی تاثیر گذاشته است ارائه محتوای باکیفیت و کاربردی به مخاطب است؛ نه بیشتر و نه کمتر. این توضیح می تواند بهترین پاسخ برای سوالات «رپورتاژ آگهی چیست؟» و «چرا رپورتاژ آگهی هنوز به حیات خود ادامه میدهد؟» باشد.
دستورالعملهای تهیه رپورتاژ آگهی
همانطور که می دانید نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی تا حدی زیادی به داشتن درک صحیح از این استراتژی تبلیغاتی مربوط می شود. رپورتاژ های آگهی و یا رپورتاژ های تبلیغاتی، آگهی هایی به شمار می آیند که داخل یک وب سایت و گاهی هم داخل مجلات و روزنامه ها منتشر می شوند.
در این نوع مقالات معمولا یک تبلیغ به شیوه بازاریابی درونگرا نهفته است ولی ساختار آنها شبیه یک سرمقاله می باشد. شما باید بعد از آشنا شدن با نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی به عنوان یک نویسنده متعهد شوید که طوری متن را بنویسید که مخاطب از ابتدا تا نیمه انتهایی متن متوجه تبلیغاتی بودنِ آن نشود. طبیعی بودنِ مقاله و لحن نگارش ِ آن بسیار حائز اهمیت است.
در بهترین حالت ممکن، خواننده می تواند بعد از خواندن ِمتن رپورتاژ احساس کند که اطلاعاتِ جدیدی به دست آورده است. در نتیجه پس از به پایان رسیدنِ آن احساس خوبی خواهد داشت. البته بسیاری از متن های رپورتاژ بدون جملات تبلیغاتی (در انتها) نگارش و تولید می شوند. این نوع رپورتاژ ها نزد مخاطبان محبوبیت بیشتری دارند.
نحوه نوشتن رپورتاژ تا حد بسیار زیادی وابسته به رسانه ای است که قرار است متن ِنوشته شده توسط شما در آن منتشر شود. به عنوان مثال اگر قرار است متن رپورتاژتان روی یک وب سایت خبری منتشر شود باید لحن و شیوه داستان پردازی خود را متفاوت از حالتی انتخاب کنید که قرار است متن رپورتاژ تان داخل یک مجله چاپ شود. شایان ذکر است که هر رسانه ای تعدادی قانون و دستورالعمل به خصوص دارد که شما به عنوان نویسنده ملزم به رعایت ِآنها هستید.
دیدگاه گوگل در مورد رپورتاژ آگهی
بسیاری از بازاریاب ها و دیجیتال مارکترها دستورالعمل های وب مستر گوگل را به عنوان قوانین ارزشمند و رسمی برای نگارش و تولید رپورتاژ آگهی در نظر می گیرند. شما هم به عنوان نویسنده، باید معیار هایی که توسط گوگل تعیین شده اند را در نظر بگیرید و متنی تبلیغاتی بنویسید که در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل قرار بگیرد.
در وهله اول، برای یادگیری نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی و اصول رپورتاژ نویسی باید بدانید که پست مهمان متفاوت از رپورتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری می باشد. پست های مهمان معمولا توسط وبلاگ نویسان نوشته می شوند و هدفی جز تبادل لینک ندارند. هدف از تولید و نگارش ِآنها ایجاد لینک است. بدین شکل می توان یک وب سایت را از نظر لینک های خارجی تقویت کرد.
اگر بیش از حد به سراغ روش نوشتن پست مهمان بروید، ممکن است از طرف گوگل جریمه شوید. در روش تولید رپورتاژ آگهی خبری از جریمه شدن نیست؛ البته باید دقت داشته باشید که در این روش هم می بایست قوانین گوگل را رعایت کنید تا مشمول جریمه نشوید و به فعالیت های عادی و معمول تان ادامه دهید.
ما در مقالهی چک لیست رپورتاژ آگهی به اصول و قوانین گوگل که باید موقع نگارش رپورتاژ آگهی رعایت شوند، اشاره کرده ایم. این قوانین با استناد به استاندارد های گوگل تعیین شده اند.
رپورتاژ آگهی در بازاریابی
یکی از مهمترین مقوله ها در مورد نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی این است که ما تلاش می کنیم به واسطه متن ِخوب و بک لینک های حساب شده به سئوی خارجی وب سایت کمک کنیم. برخی از بازاریاب ها فکر می کنند که لینک های no follow کارکردی برای سئوی خارجی وب سایت ندارند و این تنها لینک های follow هستند که روی سئوی سایت تاثیر می گذارند.
البته این طرز فکر کاملا درست نیست. درست است که لینک های no follow به صورت مستقیم به افزایش میزان دیده شدن ِیک وب سایت کمک نمی کنند، اما به صورت غیر مستقیم توجه مشتریان و کاربران ِبیشتری را به سمت خود جلب می کنند.
رپورتاژ های آگهی برای تثبیت برند ها، آشنا کردن مخاطبان با محصولات یا اطلاع رسانی در مورد راه اندازی یک شرکت جدید مناسب هستند. یک تولید کننده یا نویسنده رپورتاژ می تواند با ترکیب کردنِ آنها با سایر استراتژی های بازاریابی آنلاین(دیجیتال مارکتینگ)، محصولات/ خدمات را در هر زمینه ای به طرز ماهرانه ای به فروش برساند.
5 نکته برای تهیه یک رپورتاژ آگهی خوب
اگر نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی را به خوبی بدانید و به درستی از آن استفاده کنید، می توانید از آن در کنار mix marketing استفاده کنید. سپس به شرکت ها/ سازمان ها اجازه دهید تا بهتر بتوانند خدمات خود را به مشتریان شان عرضه کنند. یک رپورتاژ آگهی به شرطی ساختار خوبی خواهد داشت که قوانین زیر در آن رعایت شود.
-
موضوع متن باید مرتبط با حوزه فعالیت رسانه ای باشد که رپورتاژ روی آن انتشار می یابد. آشنایی با انواع سبک رپورتاژ به شما کمک می کند تا بتوانید بهترین نوع رپورتاژ را پیش از نگارش، انتخاب کنید.
-
رپورتاژ باید حاوی اطلاعاتی مفید برای مخاطب باشد.
-
کیفیت متن باید بسیار بالا باشد تا بتواند توجه مخاطب را به سمت خود جلب کند.
-
در محتوای رپورتاژ برای جذاب تر شدن باید از تصاویر ویدئو های مرتبط استفاده شود.
-
محتوا باید به جای تبلیغاتی بودن، حالت گزارشدهی داشته باشد.
هزینه رپورتاژ آگهی
بسیاری از مطالب منتشر شده در وبلاگ رایا مارکتینگ با محوریت آموزش رپورتاژ آگهی منتشر شده اند. اگر اطلاعات ناقصی در این زمینه دارید می توانید با مراجعه به سایر مطالب وبلاگ ما، دانش خود را در مورد رپورتاژ آگهی افزایش دهید. همچنین پیشنهاد می کنیم سری به صفحه هزینه سفارش تولید محتوا برای رپورتاژ آگهی در سایت ما بزنید تا بدانید نرخ تولید رپورتاژ آگهی را طبق چه معیار هایی تعیین می کنیم.
کلام پایانی
اگر علاقه مند به فعالیت دورکاری یا فریلنسری هستید، می توانید سری به صفحه استخدام غیر حضوری نویسنده رپورتاژ آگهی در رایا مارکتینگ بزنید. در این صفحه اطلاعات لازم درج شده است. شما می توانید در صورت لزوم با کارشناسان ِما تماس حاصل کنید و در مورد نحوه همکاری با رایا مارکتینگ و دریافت دستمزدتان، اطلاعات بیشتری کسب کنید.
برای سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید