آشنایی با ربات های گوگل
ربات های گوگل یا همان خزنده ها تمام محتوای موجود در وب را بررسی می کنند تا در مورد رتبه های که صفحات وب گرفته اند تصمیم گیری کنند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
منظور از ربات های گوگل چیست؟
ربات های گوگل سالهاست که به کمک موتور جستجوی Google برای بررسی سایت های مختلف و نمره دهی به آنها، آمده اند. معمولا گوگل به واسطه داشتن ربات های قدرتمند، توانسته خود را به عنوان بهترین، محبوب ترین و پربازدید ترین موتور جستجو در دنیا معرفی کند.
این ربات ها هر چه قدرتمند تر باشند، هوش مصنوعی گوگل نیز قوی تر می شود. بدین ترتیب به منظور افزایش قدرت موتور جستجوی گوگل، این ربات ها باید هر روز قوی تر از دیروز عمل نمایند. ربات های گوگل به طور شبانه روزی در حال فعالیت هستند و هیچ وقت این ربات ها خسته نمی شوند.
هر بار که فردی در موتور جستجوی گوگل به دنبال سرچ کردن در مورد موضوع مد نظر خود میباشد، همه ربات ها با هم همکاری میکنند تا بهترین نتیجه را برای کاربر نمایش دهند.
البته با توجه به ماشینی بودن و برنامه نویسی شدن این ربات ها، گاهی اوقات نیز اشتباهاتی از سوی ای ربات ها رخ میدهد، البته شرکت گوگل سعی کرده این مشکلات را در سال های اخیر به حداقل میزان ممکن برساند و تا حدود زیادی نیز در این امر موفق عمل کرده است.
فهرست مطالب:
شناخت بهتر ربات های گوگل
ربات های گوگل به طور روزانه سایت های مختلف را بررسی میکنند تا بتوانند اطلاعات جدید که بر روی سایت ها بارگذاری شده را ایندکس کرده و تغییرات لازم را در رتبه بندی سایت بر اساس این تغییرات انجام دهند.
بدین ترتیب وظیفه بسیار مهم و سنگینی بر عهده این ربات ها بوده و نیاز است همه افرادی که در زمینه طراحی سایت، سئو، تولید محتوا، کسب و کار آنلاین و... فعالیت دارند، با این ربات ها آشنایی کامل داشته باشند. آشنایی با این ربات ها میتواند کار را برای همه افرادی که به آنها اشاره شد، راحت تر نماید.
ربات های گوگل با اصول و قواعدی که برای آنها تعریف شده، سایت های مختلف را بررسی میکنند. معمولا برای اینکه بتوان جایگاه سایت خود را بهبود بخشید، باید بتوان دستوراتی را که این ربات ها موظف به بررسی آنها میباشند را انجام داد.
به مجموعه کارهایی که باید انجام شود تا این ربات ها نمره بهتری به سایت ما بدهند و بتوان جایگاه سایت را ارتقاء بخشید، سئو یا SEO میگویند. شرکت رایامارکتینگ در زمینه تولید محتوا و سئو سایت تخصص بالایی داشته، زیرا متخصصان این شرکت با انواع ربات های گوگل آشنایی کامل دارند. برای مشاهده هزینه تولید محتوا و هزینه سئو کافیست کلیک کنید.
بررسی عملکردهای ربات و مرورگر گوگل
ربات های گوگل ابزارهای مهمی هستند که برای رتبه بندی عادلانه به گوگل کمک زیادی می کنند. شناخت انواع ربات گوگل به کارشناسانی که در زمینه سئو فعالیت می کنند کمک خواهد کرد تا درک مناسبی از عملکرد گوگل به دست آورند. این مسئله که گوگل چگونه قادر است صفحات گوناگون را در اینترنت بررسی کند پرسشی است که برای بیشتر افراد به وجود می آید. ربات گوگل مهمترین عملکردی که بر عهده دارد بررسی صفحات گوناگون در اینترنت می باشد. انواع ربات گوگل برای خزش در سایت ها از اطلاعات داده ای استفاده خواهند کرد. ربات ها از این اطلاعات بهره برداری می نمایند تا تشخیص دهند باید به چه سمتی حرکت کنند.
گوگل چند ربات دارد؟
ربات های گوگل بسیار زیاد هستند و شاید نیاز به تحقیقات زیادی داشته باشیم تا بتوانیم اطلاعات جامع و کاملی را در مورد همه این ربات ها جمع کنیم.
در این مطلب همه سعی و تلاش ما ای بوده تا بتوانیم مجموعه کاملی در مورد انواع ربات های گوگل جمع آوری کنیم تا هر فردی نیاز به کسب اطلاعات در مورد یک یا چند ربات داشته باشد، بتواند با مراجعه به این مطلب نیاز خود را برآورده کرده و نیاز به تحقیقات گسترده نداشته باشد.
اگر بخواهیم به تعداد ربات های گوگل از ابتدا تا اکنون اشاره کنیم، میتوان گفت که بیش از 20 الگوریتم توسط گوگل طراحی و معرفی شده است.
ربات های گوگل چه نقشی را بر عهده دارند؟
همه افرادی که در طول روز به سایت گوگل مراجعه میکنند، انتظار دارند بهترین نتیجه را در قبال سرچ یا جستجوی خود دریافت نمایند. حال باید ببینیم که گوگل چگونه تصمیم میگیرد که کدام سایت ها را در صفحه نخست قرار دهد تا کاربر با آنها روبرو شود. هر کدام از ربات های گوگل برنامه خاصی داشته که آن را الگوریتم می نامند.
این ربات ها طبق الگوریتم مشخص شده عمل میکنند، در واقع این الگوریتم ها یا برنامه ریزی که بر روی ربات ها انجام میشود، وظایف ربات را مشخص میکند. در ادامه به طور مفصل انواع الگوریتم هایی که برای ربات های گوگل تعریف شده را معرفی میکنیم تا همه افراد با آنها به طور کامل آشنا شوند.
معرفی الگوریتم های گوگل
ربات های گوگل تعیین کننده اصلی در رتبه سئو سایت شما هستند. آن ها پیوندهای داخلی و خارجی را چک می کنند، بر مطالب جدید نظارت می کنند و تبلیغات شما را زیر ذره بین دارند. هر چند که ربات های گوگل هوشمندانه طراحی شده اند اما دست آخر باید بگوییم که آن ها طراحی دست انسان ها هستند و ممکن است اشتباه کنند. این ربات های گوگل بر مبنای الگوریتم های گوگل عمل می کنند. الگوریتم هایی که هر روز آپدیت می شوند و از قابی جدید به سایت شما نگاه می کنند. از تست ربات گوگل گرفته تا الگوریتم هایی که سازگاری با موبایل را چک می کنند. در این بخش تعدادی از مهمترین الگوریتم های گوگل را معرفی خواهیم کرد.
الگوریتم Helpful Content
الگوریتم Helpful Content یکی از الگوریتم های گوگل است که هدف آن تولید محتوای با کیفیت توسط سایت ها است. اگر محتوای سایت شما طبق شاخص های این الگوریتم نباشد، رتبه سایت افول خواهد کرد.
الگوریتم Spambrain
این یکی از ربات های گوگل است که از تکنیک های قدرتمندی مانند ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی گوگل استفاده می کند تا سایت های مشکوک به استفاده از سئو کلاه سیاه را شناسایی کند.
الگوریتم Sandbox
این الگوریتم طی 3 تا 6 ماه عملکرد سایت های تازه تاسیس را زیر ذره بین قرار می دهد تا از پیشرفت مداوم آن ها اطمینان حاصل کند.
الگوریتم کافئین
به واسطه این الگوریتم گوگل، ایندکس شدن محتواهای قدیمی تر سایت سرعت می یابد. این موضوع منجر به بهبود نتایج گوگل و ارتقای رتبه سئو می شود.
الگوریتم Google Knowledge Graph
این یکی از الگوریتم های گوگل است که به واسطه آن گوگل می تواند بین داده های دنیای واقعی ارتباط برقرار کند. پشت این الگوریتم یک پایگاه داده بسیار قوی و غنی وجود دارد که به کارایی هر چه بهتر موتور جستجوی گوگل کمک کرده است.
الگوریتم ماه عسل
به واسطه این الگوریتم، جدیدترین صفحات یک وب سایت ایندکس می شوند. بعد از گذشت چند روز از ایندکس شدن صفحات جدید، رتبه سایت مورد بررسی قرار می گیرد تا مشخص شود صفحه جدید چه تاثیری در رتبه سایت اعمال کرده است.
الگوریتم فانتوم
طبق این الگوریتم، معیار اصلی رتبه بندی سایت تجربه کاربران خواهد بود. بنابراین حتی اگر محتوای ارزنده ای ارائه دهید اما تجربه کاربری سایت شما مطلوب نباشد، از دید فانتوم رتبه خوبی نخواهید گرفت.
ربات های گوگل تمام محتوای صفحه شما را بررسی می کنند و به اصطلاح در تمام صفحات می خزند تا تصمیم گیری درستی در مورد صفحات ایندکس شده اتخاذ کنند. دقت داشته باشید که رتبه بندی توسط الگوریتم های گوگل صورت می پذیرد و ربات های گوگل صرفا در مورد این رتبه تصمیم گیری می کنند.
الگوریتم پاندا
یکی از ربات های گوگل که میتوان گفت از سایر خزنده های گوگل قدمت بیشتری دارد، الگوریتم پاندا است. این الگوریتم طوری طراحی شده که توانایی مطالعه همه صفحات وبسایت های مختلف در کل دنیا را دارد. تا به اینجای کار متوجه شدیم که برنامه ریزی ای ربات برای بررسی وضعیت محتوای یک سایت میباشد.
بدین ترتیب افرادی که در زمینه تولید محتوا فعالیت دارند، بیش از سایر افراد باید این الگوریتم را بشناسند. حال باید به این موضوع اشاره شود که الگوریتم پاندا چه نکاتی را مورد بررسی قرار میدهد.
اولین چیزی که الگوریتم پاندا مورد بررسی قرار میدهد، طول محتوا است. شاید اغلب افراد ندانند منظور از طول محتوا چیست. در اینجا منظور تعداد کلمات یک محتوا بوده، معمولا هر چه تعداد کلمات یک محتوا بیشتر باشد، از نظر الگوریتم پاندا بهتر است.
البته این موضوع را نمیتوان به منزله تولید محتوای بی کیفیت دانست، زیرا علاوه بر طول محتوا، کیفیت محتوا نیز توسط پاندا و سایر ربات های گوگل مورد بررسی قرار میگیرد.
علاوه بر تعداد کلمات و کیفیت محتوا، مرتبط بودن محتوا با فعالیت وبسایت نیز مورد بررسی قرار خواهند گرفت. بدین ترتیب سایت هایی که در حوزه ای مشخص فعالیت دارند، بهتر است محتواهایی به روز و با کیفیت را بر اساس جدیدترین فناوری های حوزه کاری خود تولید نمایند، بدین ترتیب هم در بین مخاطبین و هم از نظر گوگل به عنوان یک سایت معتبر شناخته میشوند.
الگوریتم پنگوئن
یکی دیگر از ربات های گوگل که هم بسیار معروف بوده و هم نقش بسیار زیادی در تعیین رتبه سایت های مختلف دارد، پنگوئن است. الگوریتم پنگوئن برای شناسایی لینک های نامعتبر طراحی شده است.
بدین ترتیب چنانچه از یک سایت با کلمات غیر مرتبط و یا از سایت هایی نامعتبر و نامربوط لینک داده و یا دریافت شود، الگوریتم پنگوئن وارد میدان میشود و سایت های متخلف را جریمه میکند. در سال های قبل، جریمه برای کل سایت در نظر گرفته میشد که جریمه ای بسیار سنگین به شمار میرفت. در سال های اخیر گوگل کمی جریمه را سبک تر کرده و تنها صفحه مورد نظر را جریمه میکند.
الگوریتم مرغ مگس خوار
مرغ مگس خوار یکی از ربات های گوگل بوده که نقش بسیار زیادی بر روی افزایش کیفیت نمایش سایت های مد نظر کاربران داشته است. این الگوریتم مفهوم کلمات سرچ شده را درک میکند و این توانایی را دارد که کلمات مترادف موضوع سرچ شده را نیز درک کند.
بدین ترتیب زمانی که یک کلمه یا عبارت سرچ میشود، گوگل علاوه بر آن کلمات، هم خانواده های آن عبارت را مد نظر قرار میدهد تا بتواند کاربر را به مسیر مد نظر هدایت نماید. الگوریتم مرغ مگس خوار باعث شده تا کیفیت محتوا به چگالی کلمه کلیدی ارجحیت یابد، بدین ترتیب بهتر است در تولید محتوا، به جای تکرار زیاد کلمه کلیدی از همه کلماتی که به نوعی مربوط به موضوعمد نظر میباشند، استفاده شود.
الگوریتم کبوتر
کبوتر یکی از ربات های گوگل به شمار میرود که میتواند بر اساس موقعیت جغرافیایی فرد، نتایج مناسب را به وی ارائه نماید. برای مثال ممکن است شما قصد داشته باشید نزدیک ترین رستوران، هتل، بیمارستان و... را پیدا کنید. گوگل با استفاده از کبوتر خود میتواند به بهترین شکل ممکن این کار را برای شما انجام دهد. با دانستن این موضوع، متوجه میشویم که در هنگام مسافرت، میتوان از گوگل استفاده بسیار زیادی داشت.
الگوریتم رقص گوگل
گوگل دنس را میتوان یکی دیگر از ربات های گوگل برشمرد. این الگوریتم را اغلب افراد به خوبی نمیشناسند، زیرا اطلاعات زیادی از آن در اختیار نبوده و رفتاری غیر قابل پیش بینی دارد. معمولا فاکتورهایی که برای الگوریتم رقص گوگل مهم بوده، شامل میزان CTR و همچنین مدت زمانی که کاربر در سایت صرف کرده، میباشند.
بدین ترتیب اگر یک محتوای با کیفیت تولید شود که بتواند نرخ کلیک بالایی داشته باشد و کاربران برای آن وقت صرف کنند، گوگل دنس خیلی سریعتر از چیزی که فکرش را بکنید، سایت شما را به صفحه اول گوگل میبرد. نکته مهمی که وجود دارد این است که ممکن است برعکس این موضوع را نیز شاهد باشیم. بدین ترتیب باید توجه بیشتری به تولید محتوا شود تا بتوان جایگاه بهتری در نتایج گوگل پیدا کرد.
الگوریتم Freshness
الگوریتم Freshness فعالیت خود را از سال 2005 آغاز کرده و یکی از الگوریتم هایی به شمار میرود که نقش بسیار موثری بر روی جذابیت نتایج گوگل دارد. این الگوریتم بر اساس تاریخ انتشار محتوا، آنها را دسته بندی می کند و معمولا سایت هایی را برای کاربر نمایش میدهد که به روز و آپدیت باشند. بدین ترتیب اگر در گوگل رئیس جمهور آمریکا سرچ شود، قطعا رئیس جمهور فعلی آمریکا را مشاهده میکنید.
الگوریتم BERT
الگوریتم BERT را میتوان یکی از برجسته ترین ربات های گوگل در سال های اخیر دانست. الگوریتم BERT این توانایی را دارد که زبان محاوره را به بهتری شکل ممکن درک میکند. حال اگر فردی به زبان محاوره در گوگل چیزی را سرچ کند، نتایج بسیار دقیقی را مشاهده خواهد کرد و شاهد سایت هایی ا مرتبط با موضوع نخواهد بود. بدین ترتیب با طراحی الگوریتم BERT، هر فردی میتواند با زبان عامیانه و روزمره خود نیز سوال مد نظر را از گوگل بپرسد.
الگوریتم E A T
الگوریتم E A T یکی از ربات های گوگل به شمار میرود که میتواند کیفیت محتوای تولید شده را از جهات مختلف بررسی کند. بدین ترتیب همه تمرکز الگوریتم E A T بر روی شخص تولید کننده محتوا است و عملکرد وی را مورد بررسی قرار میدهد. تخصص، اقدار و قابل اطمینان بودن فاکتورهایی هستند که توسط الگوریتم E A T مورد بررسی قرار میگیرند.
الگوریتم EMD
الگوریتم Exact Match Domain یکی از ربات های گوگل به شمار میرود که بررسی میکند تا سایت ها از سئو کلاه سیاه استفاده نکنند. این الگوریتم سایت هایی که از کلمه کلیدی در دامین خود استفاده کرده اما محتوای باکیفیتی بر روی سایت خود قرار نمیدهند را جریمه میکند. بدین ترتیب بهتر است همیشه اطلاعات به روز در حوزه کاری خود را بر روی سایت منتشر کرده تا این الگوریتم در آینده گریبان گیر سایت نشود.
الگوریتم PayDay Loan
الگوریتم PayDay Loan را میتوان مسئول بخش فرهنگی گوگل دانست. این الگوریتم به بررسی محتوای سایت های مختلف میپردازد و کمک میکند تا سایت هایی که از کلمات کلیدی مستهجن برای رسیدن به صفحه اول گوگل استفاده مینمایند را جریمه کند. برخی از سایت ها از کلماتی مانند قمار، شرط بندی و... برای بهبود سئو سایت خود استفاده میکنند. الگوریتم PayDay Loan این سایت ها را سریع شناسایی کرده و جریمه سنگین میکند.
الگوریتم گورخر یا ZEBRA
گورخر یکی دیگر از حیوانات سیاه و سفید موجود در جنگل های گوگل محسوب میشود. گورخر تمرکز خود را روی کیفیت سایت های فروشگاهی قرار داده است. هدف اصلی گوگل از ارائه گورخر، افزایش رضایت کاربران از خرید اینترنتی است.
الگوریتم گورخر بررسی میکند که آیا سایت های فروشگاهی امکان نظر دهی به مشتریان خود میدهند و آیا این نظرات برای سایر کاربران قابل مشاهده میباشند. فراهم کردن بستر برای خرید آسان یکی دیگر از مواردی است که الگوریتم گورخر آن را بررسی میکند. وجود صفحه ای با عنوان سوالات متداول از دیگر مواردی است که از نظر الگوریتم گورخر برای سایت های فروشگاهی ضروری است.
الگوریتم موبایل فرندلی
الگوریتم موبایل فرندلی از آوریل سال 2015 فعالیت خود را آغاز کرده است. با توجه به اینکه استفاده از موبایل افزایش شدیدی داشته واین افزایش هنوز هم شیب صعودی دارد، گوگل متوجه شد که حجم سرچ از طریق موبایل بیشتر از محیط دسکتاپ شده و نیاز است سایت ها خود را برای نمایش در موبایل، تبلت و سایر دستگاه های هوشمند آماده کنند.
الگوریتم موبایل فرندلی بررسی میکند که آیا یک سایت ریسپانسیو است یا خیر، سایت هایی که ریسپانسیو هستند، مطابق با اندازه موبایل یا تبلت تغییراتی دارند تا کاربران مجور به اسکرول به سمت چپ و راست نشوند. سایت هایی که خود را برای استفاده در موبایل و تبلت آماده نکرده اند، قطعا مورد خشم گوگل قرار گرفته یا در آینده قرار میگیرند.
الگوریتم رنک برین RankBrain
رنک برین RankBrain یکی از ربات های گوگل بوده که نقش بسزایی در رتبه بندی سایت ها دارد. تمرکز اصلی رنک برین بر روی تجربه کاربری سایت ها میباشد. معمولا سایت هایی که نتوانند تجربه کاربری مناسبی را برای کاربران خود فراهم نمایند، توسط الگوریتم رنک برین جریمه میشوند.
رنک برین کیفیت محتوا را نیز مورد بررسی قرار میدهد، زیرا کیفیت محتوا برای گوگل از ارزش بسیار بالایی برخوردار میباشد. سایت هایی که تجربه کاربری بهتری داشته باشند و محتوای با کیفیت تری داشته باشند، کاربر را برای مدت زمان بیشتری جذب میکنند.
بدین ترتیب یکی از ملاک های بسیار مهم که توسط الگوریتم رنک برین مورد بررسی قرار میگیرد، همین موضوع است. بدین ترتیب اگر کاربران زمان زیادی را در سایت صرف کنند، رنک برین به سایت امتیاز بیشتری میدهد و اگر به محض کلیک و ورود به سایت، کاربر از سایت خارج شود، رنک برین سایت را جریمه میکند.
الگوریتم فرد FERD
قطعا سایت هایی که تبلیغات زیاد دارند تا به حال موجب آزار و اذیت شما نیز شده اند، گوگل نیز متوجه این موضوع شده و الگوریتم فرد را طراحی کرده است. بدین ترتیب سایت هایی که محتوای کمو بی کیفیت دارد، اما در عوض تبلیغات زیاد دارند، توسط الگوریتم شناسایی میشوند.
جریمه چنین سایت هایی باعث افزایش سطح رضایت کاربران شده و گوگل نیز متوجه شده کارش را درست انجام داده است. در این مطلب تنها به چند نمونه از مهمترین ربات های گوگل اشاره شده و میتوان به الگوریتم هایی مانند کافئین، موش کور، YMYL، HILLTOP و... نیز اشاره کرد.
هر کدام از این الگوریتم ها در اصل یک نوع برنامه خاص بوده که برای ربات های گوگل طراحی شده تا طبق دستورالعمل های مشخص، سایت های مختلف را مورد بررسی قرار دهند.
بیشتر بخوانید:
تولید کننده محتوای سوپرسل چیست و به چه کاری می آید؟
نحوه ایندکس وب سایتهای بزرگ توسط ربات های گوگل
ربات های گوگل با استفاده کردن از انواع کرالر یا خزنده به ایندکس کردن سایت های بزرگ می پردازند. هر یک از صفحاتی که در سایت ها طراحی می شوند برای اینکه در معرض نمایش قرار بگیرند به ایندکس شدن نیاز دارند. اگر گوگل سایت را ایندکس نکند سایت شما در نتایج جستجو مشاهده نخواهد شد. برای مشاهده ایندکس شدن هر یک از سایت های بزرگ در گوگل ابتدا باید به دنبال موتور جستجو باشید. نام سایت را باید بعد از عبارت سایت در گوگل سرچ نمایید. تعداد صفحات ایندکس شده وب سایت بر اساس عددی که شما در نتایج جستجو مشاهده می کنید، نشان داده خواهد شد. جهت بررسی کردن ایندکس انواع سایت های بزرگ در گوگل باید از ساختار مشخص شده ای استفاده نمایید. در نتایج به دست آمده مشاهده می نمایید که آیا ایندکس صفحه به درستی انجام گشته یا نه.
اگر پس از وارد کردن آدرس مد نظر با خطا مواجه شدید باید بدانید که گوگل صفحه را ایندکس نکرده است. برای ایندکس کردن سایت های بزرگ در گوگل روش مهمی وجود دارد. با استفاده از ابزار سرچ گوگل می توانید سایتها را ایندکس کنید. ابزارهای زیادی مانند اینسپکشن به شما کمک می کنند تا سایت خودتان را به گوگل معرفی نمایید. زمانی که می خواهید آدرس سایت را ایندکس کنید باید از این ابزار استفاده نمایید.
نقش ربات های گوگل در رتبه بندی سایتها
ربات های گوگل به طور مستقیم در رتبه بندی سایت ها نقش مهمی بر عهده ندارند. ربات هایی که در گوگل هستند به الگوریتم های دیگر کمک می کنند تا رتبه بندی سایت ها انجام شود. موضوع محتوا توسط ربات گوگل مورد بررسی قرار می گیرد. این مسئله که وب سایت ایندکس شده است را ربات گوگل بررسی می کند و اطلاعات دریافتی به الگوریتم های گوگل انتقال می یابد. به طور کلی باید بدانید که برای رتبه بندی سایت ها نیاز است انواع ربات گوگل را بشناسید. با شناخت هر یک از ربات های مخصوص گوگل می توانید محتواهای خود را برای رتبه بندی بهتر آماده سازی کنید.
بودجه خزش Googlebot چیست؟
یکی از مهمترین مباحثی که زمان آشنایی با انواع ربات های گوگل باید آن را بشناسید، بودجه خزش است. به طور کلی بودجه خزش به انواع صفحاتی می گویند که برای ایندکس نمودن در بازه زمانی مشخص شده ای مورد استفاده قرار خواهند گرفت. به طور کلی اگر گوگل قادر نباشد صفحات وب سایت ها را ایندکس کند به آن صفحات رتبه ای نمی دهند. اگر تعداد صفحات وب سایت شما از بودجه خزش بیشتر باشد تعدادی از صفحات وب سایت ایندکس نمی گردد.
چگونه دستیار گوگل را فعال کنیم؟
یکی از سوالات اصلی کاربران این است که چطور دستیار گوگل را فعال کنیم؟ دستیار گوگل کمک بزرگی به تسریع روند جستجو در اینترنت می کند. شما می توانید به جای تایپ کردن در فیلد جستجو، به شکل صوتی جستجوی خود را انجام دهید. هوش مصنوعی گوگل قادر است کلمات شما را تفسیر کند و نتایج جستجو را در کسری از ثانیه به شما نمایش دهد. بهینه سازی سایت برای استفاده از دستیار گوگل و جستجوی صوتی منجر به افزایش ترافیک و بهبود رتبه سئو می شود. کافیست تمرکز خود را روی کلمات کلیدی پر جستجو بگذارید. برای فعال سازی دستیار گوگل کافیست وارد گوگل کروم شوید و روی علامت میکروفون کلیک کنید. همزمان با فشردن علامت میکروفون بگویید Ok Google یا Hey Google تا دستیار گوگل فعال شود. اکنون می توانید جستجوی خود را به صورت صوتی انجام دهید.
هوش مصنوعی گوگل بارد چیست؟
هوش مصنوعی گوگل بارد را می توان یکی از قوی ترین ربات های گوگل دانست که رقیب گردن کلفتی برای چت جی پی تی محسوب می شود. شما می توانید هر نوع سوالی را از هوش مصنوعی گوگل بارد بپرسید و انتظار جواب هایی کاملا دقیق را داشته باشید. این سیستم هوش مصنوعی از تکنیک ماشین لرنینگ و پردازش زبان طبیعی استفاده می کند و جدیدترین داده ها را از دل اینترنت استخراج می نماید و در اختیار کاربر قرار می دهد. از تفاوت های عمده هوش مصنوعی گوگل بارد و چت جی پی تی این است که هوش مصنوعی گوگل بارد از موضوعات جدید روز اطلاع و آگاهی کامل دارد. در حالی که داده های چت جی پی تی چندان جدید نیست. به کمک این هوش مصنوعی می توان تولید محتوا کرد و کمک ویژه ای به ارتقای رتبه سایت نمود.
سوالات متداول
-
یکی از موانعی که برای ورود به بسیاری از سایت ها با آن روبرو می شویم، تست ربات گوگل است. تست ربات گوگل برای این است که گوگل مطمئن شود شما قصد کلاهبرداری یا هک کردن سایت را ندارید. با استفاده از تست ربات گوگل می توان جلوی هرزنامه ها را گرفت.
-
ربات های گوگل شامل انواع مختلفی از بات ها مانند Googlebot desktop، Googlebot mobile، Googlebot video، Googlebot images و Googlebot News می شوند. هر کدام از این بات ها وظیفه ایندکس کردن و بررسی محتواهای مختلف را دارند.
-
الگوریتم Hilltop قدیمی ترین الگوریتم گوگل است که در سال 2004 معرفی شد و وظیفه آن شناسایی صفحات معتبر بود.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید