هر آنچه که باید درباره فریلنسینگ بدانید
فریلنسینگ به این معنا است که فرد به صورت آزاد برای خود کار میکند و پروژه های مختلف را انجام میدهد. در حقیقت کارفرما و کارگر خود فرد است.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
فریلنسینگ همان کار کردن بدون کارفرما بوده که طی دهههای اخیر شکلگرفته است. به طور کلی اگر بخواهیم کار فریلنسینگ را برای شما باز کنیم میتوان گفت که یک شخص بدون این که به کسب و کاری تعهد داشته باشد میتواند فعالیت تخصصی خود را برای مجموعههای مختلف آغاز کند.
شایان به ذکر است بدانید پروژههایی که توسط فریلنسرها انجام میشود میتواند با توجه به کارهایی که در بازار وجود دارد، تغییر کند. شاید سؤالی که اکنون برایتان ایجاد شود این باشد که چرا امروزه اشخاصی که به صورت فریلنسری کار میکنند افزایش پیدا کرده است؟
در جواب باید گفت که با ظهور اینترنت و راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی، فعالیت اشخاصی که کار فریلنسینگ نیز انجام میدهند، افزایش پیدا کرده است. شاید برای شما عزیزان جالب باشد بدانید که امروزه این حوزه از شغل دارای بازاری بسیار گرمی است، به طور که این حوزه از شغل با اصطلاح Freelancer Economy (اقتصاد فریلنسر) نیز شناخته شده است!
درباره کار فریلنسینگ یا همان آزادکاری بیشتر بدانید
امروزه اشخاصی که به صورت فریلنسری فعالیت دارند ترجیح میدهند که به صورت تنها و انفرادی فعالیت داشته باشند، دلیل این امر هم شامل چند مورد میشود که به شرح ذیل است.
-
تنهایی کار کردن اشخاص فریلنسری به دلیل این است که در کارهای خود بیشتر آزادی عمل دارند.
-
میتوانند در هر حوزهای که علاقهمند هستند، فعالیت کنند.
-
اگر یک شخصی که کار فریلنسری انجام میدهد به تنهایی فعالیت خود را انجام دهد و برای کار خود تیم نداشته باشد کل درآمد حاصل از کار برای خودش خواهد شد.
-
این دسته از افراد که در این حوزه کاری فعالیت دارند رئیس خود هستند. به این صورت که در هر زمان از روز که بخواهند میتوانند شروع به کار کنند و هر وقت که نخواهند میتوانند به استراحت بپردازند.
نکته: بسیاری از اشخاصی که در این حوزه فعالیت دارند در منزل به کار خود مشغول هستند و تنها تعداد محدودی از این اشخاص برای خود یک دفتر خصوصی در بیرون از فضای خانه به پا کردهاند.
محبوبترین شغلهای دنیای فریلنسری کدام است؟
همان طور که اشاره کردیم فریلنسینگ با توسعه تکنولوژی و عرصه اینترنت شکلگرفته است. پس طبیعی است که این اشخاص تنها با اتصال به یک اینترنت و استفاده از یک سیستم یا گوشی موبایل به این کار مشغول باشند.
لازم است بدانید که تعداد مردهایی که در این حوزه کاری فعالیت دارند، خیلی بیشتر از خانمها است. در این قسمت مقاله قصد داریم چند مورد از کار فریلنسینگ را برای شما نام ببریم. به طور کلی این کارها عبارتاند از:
-
مترجمی
-
طراحی
-
نویسندگی، تولید محتوا و تبلیغات
-
نویسنده
-
مشاوران کسب و کار
-
متخصص بازاریابی
-
ویرایشگر
-
توسعهدهنده وبسایت
-
دستیار مجازی
-
توسعهدهنده نرمافزار.
مزایای کار فریلنسینگ چیست؟
کار فریلنسینگ دارای مزایای خاص و منحصر به فرد بسیار زیادی است. بهگونهای که اگر هر کدام از ما از مزایای آن اطلاع داشته باشیم، دوست داریم که به صورت فریلنسری فعالیت داشته باشیم. اگر بخواهیم تنها برخی از مزایای این حوزه را برای شما عزیزان ذکر کنیم به شرح ذیل است.
-
همانطور که اشاره کردیم شما برای خودتان کار میکنید و هیچ رئیس و مدیری بالاسر شما نیست.
-
انجام نوع کار و تعداد کارها در کار فریلنسینگ به عهده خودتان است. بدین صورت که در هر کاری که تخصص و علاقه دارید میتوانید فعالیت کنید.
-
ساعت کاری شما نامحدود است. به صورت دقیقتر میتوان گفت که هر ساعتی از شبانهروز که بخواهید میتوانید شروع به انجام کارهایتان کنید.
-
باید بیان کرد که افرادی که فریلنسینگ انجام می دهند، زمان و وقت آزاد بیشتری دارند. دلیل این امر هم این است به جای اینکه وقتشان را در ترافیک و شلوغیهای شهر بگذرانند، میتوانند بهراحتی در خانه تنها با یک سیستم و اینترنت کار خود را انجام دهند.
نکات مهم درباره کار فریلنسینگ که باید بدانید
اگر در حوزه کاری فریلنسینگ فعالیت دارید یا دوست دارید در این حوزه فعالیت خود را آغاز کنید، باید یکسری نکات را بدانید. حتماً به این نکات توجه کنید.
-
برای کار خود برنامهریزی دقیق داشته باشید
یکی از نکات مهم که باید در کار فریلنسینگ به آن توجه داشته باشید "برنامهریزی" است. اگر برای کارهایتان برنامهریزی دقیق و منظم داشته باشید و این نکته را رعایت کنید هرگز کارهایتان با مسائل دیگر مختل نخواهد شد.
مهمترین امر برای فعالیت در این حوزه برنامهریزی است. دلیل این موضوع هم میتوان این مورد دانست به دلیل اینکه شما در خانه کار میکنید، اگر برنامهریزی مشخص و دقیقی نداشته باشید باعث میشود که مسائل کاری شما با مسائل غیر کاری ترکیب شود. در نهایت نتوانید پروژه خود را سر وقت تحویل دهید.
-
ایجاد کردن فضای کاری مناسب
برای انجام کاری فریلنسری در خانه باید مانند یک محیط اداری یک مکانی را برای کار کردن در نظر بگیرید. داشتن محیطی راحت و امن به شما کمک میکند که بتوانید کار خود را با آرامش کامل انجام دهید. توصیه ما به شما عزیزان این است که در محیط کاری خودتان از گلدان استفاده کنید. استفاده کردن از گلدان میتواند انرژی بسیار زیادی در زمان کار کردن به شما دهد.
-
بررسی کردن هزینهها
بهترین راه برای داشتن یک آرامش خاطر از لحاظ مالی این است که همیشه حساب درآمد و هزینههای خود را داشته باشید. توصیه ما به شما عزیزان این است که همیشه هزینههای کاری فریلنسری را از بقیه هزینههایتان جداسازی کنید.
-
استراحت دادن به خود
از آن جاییکه کار شما در محیط خانه است و ممکن است از صبح تا شب پای سیستم در حال کار کردن باشید. ممکن است که گذر زمان را متوجه نشوید، پس بهترین راهکار برای این مورد این است که در طول هفته چند ساعت به خودتان استراحت دهید. توجه داشته باشید که رعایت این نکته میتواند بهتنهایی بازدهی کارتان را نیز بیشتر کند.
معایب کار کردن بهصورت فریلنسری چیست؟
کار فریلنسینگ در کنار مزایای عالی و کارآمدی که دارد یکسری معایب را نیز به همراه خود دارد. اگر بخواهیم این معایب را برای شما عزیزان بازگو کنیم میتوان به موارد ذیل اشاره کرد. همانطور که اشاره کردیم در حوزه فریلنسینگ، شما رئیسی ندارید و خودتان بهتنهایی رئیس خود هستید.
این مورد میتواند بهتنهایی یک مزیت برای کار فریلنسری محسوب شود. همچنین باید بدانید ا که خودتان نه تنها رئیس هستید بلکه باید حسابدار، کارمند، بازاریاب و غیره نیز باشید. این مورد میتواند به شما فشار کاری زیادی را وارد کند؛ زیرا باید بهتنهایی تمامی بار این مشاغل را به دوش بکشید.
کسانی که در این حوزه کاری فعالیت دارند همیشه در منزل کار میکنند. همین مورد سبب میشود که گاهی اوقات کارهای شما با کارهای منزل و حتی تایم استراحت شما تداخل داشته باشد. سپس همه چیز با هم ترکیب شود. پس اگر در این حوزه فعالیت دارید باید با یک برنامهریزی و مدیریت قوی داشته باشید تا تمامی این موارد را تحت کنترل خود قرار دهید.
جمع بندی
تلاش کردیم تا در مورد فریلنسینگ با شما صحبت کنیم. لازم است بدانید که اگر قصد دارید وارد این حوزه کاری شوید ولی شخصی پرحرف و اجتماعی هستید و علاقهمند به کارهای گروهی، این کار بههیچوجه مناسب شما نیست. این شغل در کنار آزادی هایی که به همراه دارد، استرس های خاص خود را دارد.
عدم کار کردن شما به معنای عدم وجود دریافتی هست. به همین علت برای کسب درآمد همیشه باید کار کنید. البته در کار فریلنسینگ نبود کارفرما یک موهبت محسوب می شود و شما در انجام امور آزادی عمل خواهید داشت.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید