تاثیر بالا بردن سئو سایت بر افزایش ورودی از گوگل و کاهش bounce rate
استفاده از تکنیکهای متنوع برای بالا بردن سئوی وب سایت به طور حتم تعداد بازدیدکنندگان وب سایت از طریق موتورهای جستجو مانند گوگل را افزایش خواهد داد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
افزایش ورودی گوگل یکی از اهداف مهم بالا بردن سئوی وب سایت است. گوگل برای قراردادن وب سایت در صفحات نتایج جستجو سیستم امتیازدهی خاصی دارد. معیارهای آن بسیار متنوع است و دهها نوع ربات برای ایندکس کردن صفحات وب ساخته شدهاند. ایندکس (Index) تکنیک ویژهای است که از طریق آن صفحات وب توسط موتورهای جستجو بررسی شده و نتایج آن در یک پایگاه داده ذخیره و بازیابی میشوند.
به این ترتیب سایر کاربران بر مبنای کلماتی که جستجو میکنند، میتوانند محتوای مرتبط و مدنظر خود را در کوتاهترین زمان پیدا کنند. هرچقدر تکنیکهای بیشتری در بهینه سازی وب سایت به کار رفته باشد، موتورهای جستجو صفحات آن را در موقعیت بهتری قرار میدهند. به این ترتیب بازدیدکنندگان بیشتری از طریق صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) محتوای وب سایت را مشاهده خواهند کرد.
بالا بردن سئو سایت موجب میشود تا موتورهای جستجو به وب سایت اعتماد کرده و آن را در صفحه اول نتایج قرار دهند. بنابراین تعداد بازدید کنندگانی که از طریق گوگل وارد صفحات وب سایت میشوند، بیشتر خواهد شد. به این موضوع به اصطلاح افزایش ورودی گوگل میگویند. ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) و سرچ کنسول (Search Console) ترافیک کاربران را نمایش میدهند.
با استفاده از اینگونه ابزارها میتوان فاکتورهای موثر بر جذب مخاطب را تجزیه و تحلیل کرد. هنگام راهاندازی کمپینهای تبلیغاتی، ارزیابی وب سایت با این ابزارها از هدر رفتن وقت و هزینه جلوگیری خواهد کرد. به طور کلی برخی مزایای افزایش ورودی گوگل عبارت است از: افزایش تعداد کاربران، کسب درآمد بیشتر به وسیله جذب بازدیدکننده، امکان تجزیه و تحلیل استراتژیهای بازاریابی، بالا رفتن اعتبار سایت در موتورهای جستجو.
نکات مهم برای بالا بردن سئوی سایت و افزایش ورودی گوگل
راهکارهای سئو برای افزایش ورودی گوگل اهمیت زیادی دارند و در نهایت منجر به افزایش کاربران و یا مشتریان وب سایت خواهند شد. یکی از بزرگترین مسائل بهینه سازی وب سایت، استمرار فعالیتها و ایجاد پستهای جدید است.
برای افزایش ورودی گوگل باید محتوای وب سایت به طور منظم به روز شود. با عادتکردن بازدیدکنندگان به محتوای جدید وب سایت، تعداد کاربران به طور پیوسته افزایش می یابد. در صورتی که به مرور زمان تولید محتوای جدید و خلاقانه کاهش یابد، مطمئنا تعداد بازدیدکنندگان هم کمتر میشود. علاوه بر این، بکارگیری تکنیکهای فنی سئو مانند سرعت بارگذاری محتوا و بهبود تجربه کاربری بسیار مهم است.
ساختار URL میتواند در بهینه سازی وب سایت و افزایش ورودی گوگل موثر باشد. به عنوان مثال اگر در URL وب سایت از کلمات کلیدی و نسبتا ساده استفاده کنند، کاربران آن را راحت تر به خاطر میسپارند. بهتر است آدرس صفحات وب سایت از یک الگو پیروی کنند. آدرس صفحات، هرچه تعداد اسلشها (/) کمتری داشته باشد، ورودی بیشتری از گوگل دریافت خواهد کرد.
تمامی تکنیکهای مربوط به سئوی داخلی، خارجی و فنی میتوانند از طریق بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو، ترافیک ورودی از گوگل را بیشتر کنند. فقط با به کار بردن دو یا سه مورد از روشهای بهینه سازی وب سایت نمیتوان انتظار داشت که ورودی گوگل روند افزایشی خود را حفظ کند. بنابراین توجه به تمامی جوانب سئوی وب سایت ضروری است.
دلایل کاهش ورودی گوگل
پایین بودن سرعت بارگذاری صفحات، محتوای نامناسب و غیر مرتبط، مشکلات فنی وب سایت، تغییر سلیقه مخاطبان، عدم به روزرسانی محتوا، نداشتن تبلیغات موثر و جریمه شدن توسط ربات موتورهای جستجو از جمله دلایلی هستند که ممکن است موجب کاهش ورودی گوگل شوند. علاوه بر این، وب سایتها در صفحه نتایج گوگل مطالبی را به عنوان توضیحات مینویسند که به آنها توضیحات متا گفته میشود. سئوکاران در نوشتن این توضیحات باید دقت نمایند زیرا متای نامناسب ورودی گوگل را کاهش خواهد داد.
در صورتی که سئوکاران از تکنیکهای کلاه سیاه برای بالا بردن سئو استفاده کنند، مطمئنا وب سایت توسط موتورهای جستجو جریمه خواهد شد. در این حالت حتی ممکن است که صفحات وب به طور کامل از نتایج موتورهای جستجو (SERP) حذف شوند. گوگل و سایر موتورهای جستجو الگوریتمهای خود را به روز میکنند. این موضوع میتواند جایگاه وب سایت و تعداد بازدیدکنندگان را تغییر دهد. بنابراین بهتر است سئوکاران به طور منظم درباره جدیدترین روشهای موتورهای جستجو برای رتبه بندی صفحات وب تحقیق کنند.
نرخ پرش (bounce rate) چیست؟
نرخ پرش (bounce rate) یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین موضوعاتی است که برای رتبه بندی وب سایت در نتایج صفحات موتورهای جستجو و بالا بردن سئو مطرح میشود. نرخ پرش نشاندهنده نسبت بین تعداد بازدیدکنندگان و کسانی است که پس از باز کردن وب سایت بلافاصله از آن خارج شدهاند. به عبارت دیگر برای محاسبه نرخ پرش، تعداد کل بازدیدکنندگان یک صفحه را نسبت به تعداد کل ورودیهای وب سایت در نظر میگیرند.
موتورهای جستجو افرادی را که بیش از 15 ثانیه محتوای یک صفحه را مطالعه کردهاند، به عنوان بازدیدکننده میشناسند. اگرچه هیچ دستورالعمل دقیقی وجود ندارد که نشان دهد نرخ پرش با یک عدد خاص میتواند تعداد مشتریان یا کاربران وب سایت را به اندازه مشخصی افزایش دهد. با این حال بر اساس آمارهای گوگل مشخص شده است که نرخ پرش مناسب برای فروشگاهها باید از 10 تا 35 درصد باشد. همچنین وبلاگها و صفحات رسانههای اجتماعی معمولا دارای نرخ پرش 40 تا 60 درصدی هستند.
هرچه میزان نرخ پرش کمتر باشد، امکان رسیدن به اهداف وب سایت افزایش مییابد. به عبارتی پایین بودن نرخ پرش به معنای این است که تعداد کمتری از بازدیدکنندگان بلافاصله از وب سایت خارج شدهاند و کاربران توانستهاند محتوای مرتبط با جستجوی خود را مشاهده کنند. با استفاده از ابزار گوگل آنالیتیکس میتوان نرخ پرش صفحات وب سایت را مشاهده کرد. تکنیکهای زیادی برای کاهش نرخ پرش وجود دارد. برای مثال به کاربردن لینکهای داخلی در صفحات وب موجب میشود تا بازدیدکنندگان بر روی آنها کلیک کنند و در نتیجه مدت زمان بیشتری را برای مطالعه محتواهای وب سایت صرف خواهند کرد.
نکات مهم برای کاهش نرخ پرش (bounce rate)
پستهای منظم و جدید علاوه بر این که موجب افزایش ترافیک وب سایت و بالا بردن سئو میشوند، نرخ پرش را نیز کاهش میدهند. به کارگیری تکنیکهای سئو و کاهش نرخ پرش نه تنها ترافیک بازدیدکنندگان را بالا میبرد بلکه محبوبیت وب سایت را نیز افزایش خواهد داد. سرعت بارگذاری محتوا بر رتبه بندی وب سایت در صفحات نتایج جستجو و تجربه کاربری تاثیر میگذارد. در صورتی که محتوای وب سایت به سرعت و بدون وقفه نمایش داده شود، نرخ پرش کمتر خواهد شد.
مدت زمانی که وب سایت به اقدامات کاربران مانند کلیک بر روی آیکونها و لینکها پاسخ میدهد نباید بیش از یک دهم ثانیه تاخیر داشته باشد. مقایسه میزان نرخ پرش با میانگین زمان بارگذاری صفحات وب سایت نشان میدهد که سئوی فنی نیز مانند سایر روشهای بهینه سازی وب سایت از اهمیت ویژهای برخوردار است. بهینه سازی تصاویر با استفاده از افزونههای وردپرس از جمله راهکارها برای افزایش سرعت بارگذاری صفحات میباشد.
یکی دیگر از مواردی که بر نرخ پرش موثر است، ویژگی مخاطب است.
محتوای وب سایت باید با ترجیحات و علایق مخاطبان مطابقت داشته باشد. اگر محتوا ساده، خوانا و با رعایت دستور زبان فارسی نوشته شده باشد، مخاطب میتواند آن را درک کند و به طور حتم آن را به طور کامل مطالعه خواهد کرد. خلاقیت در طراحی صفحه فرود نیز میتواند بازدیدکننده را به خواندن ادامه مطالب وب سایت ترغیب نماید. علاوه بر این اگر وبمسترها، بخش پشتیبانی آنلاین را در صفحه اول قرار دهند، بازدیدکنندگان میتوانند با کارشناسان ارتباط برقرار کرده و مدت زمان بیشتری را در وب سایت خواهند ماند.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید