سفارش طراحی و ساخت کاتالوگ در رایا مارکتینگ
در این محتوا قصد داریم تا درباره ی سفارش طراحی و ساخت کاتالوگ در رایا مارکتینگ با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی گرافیکی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی گرافیکی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
طراحی و ساخت کاتالوگ یکی از راه های پرطرفدار برای تبلیغات است. همه ی کسب و کارها در هر صورتی نیاز به یک کاتالوگ یا یک بروشور دارند. آن ها برای معرفی خود به مشتریانشان باید اطلاعاتی را در اختیارشان قرار دهند که این اطلاعات می توانند عواملی برای جذب افراد محسوب شوند.
کاتالوگ ها و بروشورها نقش انتقال دهنده ی اطلاعات را دارند؛ اما یک کاتالوگ و بروشور باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ آیا طراحی و ساخت کاتالوگ و بروشور کار آسانی است؟ یا آیا برای طراحی کاتالوگ شرکت و بروشور تجاری نیاز به مهارت خاصی می باشد؟
برای پیدا کردن پاسخ این سؤالات ما به شما مطالعه ی این مقاله را توصیه می کنیم؛ چون ما در این مقاله قصد داریم اطلاعات جامعی را درباره ی «خدمات طراحی کاتالوگ و بروشور» و همچنین «هزینه طراحی کاتالوگ و بروشور» در اختیارتان قرار دهیم؛ پس اگر مایل هستید درباره ی تولید محتوا به کمک بروشور و کاتالوگ اطلاعاتی کسب کنید با ما همراه شوید.
اندازه ی استاندارد کاتالوگ چقدر است؟
کاتالوگ ها را از نظر سایز و اندازه به چند دسته تقسیم می کنند. البته باید گفت که این سایز بندی ها مبنای مختلفی دارند که به ذکر آن ها می پردازیم.
1- اندازه ی وزیری
سایز وزیری یا اندازه ی وزیری در اصل به کاتالوگ های مستطیلی شکل می گویند.
2- اندازه ی خشتی
سایز خشتی یا اندازه ی خشتی در اصل به ابعاد مربعی شکل می گویند. همان طور که از اسم آن پیداست ابعاد این نوع کاتالوگ یکی است.
3- اندازه ی رحلی
برای سایز یا اندازه ی رحلی از سایز A4 استفاده می کنند. یا به صورت عمودی برگه های کاتالوگ را قرار می دهند و یا به صورت افقی برگه ها را در کاتالوگ دسته بندی می کنند.
4- اندازه ی رقعی
سایز یا اندازه ی رقعی در اصل قرار گیری برگه ها به اندازه کاغذ A5 می باشد. اول سایز رحلی و بعد سایز رقعی جزء پر طرفدار ترین سایزها هستند.
اما مناسب ترین یا حتی استانداردترین سایز برای طراحی و ساخت کاتالوگ ها، سایز A4 می باشد. سایز کاتالوگ ها از نظر چاپی هم به چند دسته تقسیم بندی می شود:
-
کاتالوگ مربعی
-
کاتالوگ مستطیلی عمودی
-
کاتالوگ مستطیلی افقی
-
کاتالوگ با اشکال خاص
چند نوع کاتالوگ وجود دارد؟
طراحی و ساخت کاتالوگ و بروشور ابعاد وسیعی دارد. شما می توانید در زمینه های مختلف تجاری، بازاریابی، آموزشی و گردشگری و یا حتی رفاهی از بروشورها استفاده کنید؛ اما برای اینکه یک نمای کلی از طراحی و ساخت کاتالوگ و بروشور داشته باشید، ما چند نمونه را به شما معرفی می کنیم.
-
طراحی و ساخت کاتالوگ آموزشی ( آموزش انواع استفاده از وسایل برقی، آموزش انواع حرفه یا کار و...)
-
طراحی و ساخت کاتالوگ محصولاتی همچون مبلمان و سرویس چوب
-
طراحی و ساخت کاتالوگ محصولات آرایشی و بهداشتی
-
طراحی کاتالوگ و بروشور لوازم ساختمانی و طرح های معماری
-
نمونه کار طراحی کاتالوگ و بروشور برای منوی رستوران ها
-
کاتالوگ آموزشی درباره ی مباحث بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ
این موارد تنها نمونه هایی از ساخت و طراحی کاتالوگ و بروشور محسوب می شوند که برای آشنایی بیشتر شما با انواع کاتالوگ و بروشور ذکر شده اند؛ ولی موارد دیگری هم برای دسته بندی انواع کاتالوگ در نظر گرفته می شوند که در قسمت بعدی به آن ها اشاره می کنیم.
انواع طراحی و ساخت کاتالوگ بر حسب ویژگی های آن
کاتالوگ ها غیر از نوعشان که از نظر ساختاری دسته بندی می شود، طبق ویژگی هایی نیز دسته بندی آن ها متفاوت است. در این قسمت قرار است کاتالوگ ها را از نظر ویژگی به شما معرفی کنیم.
1- کاتالوگ دیجیتالی
دنیای امروز دنیای تکنولوژی و عصر دیجیتال است. به دلیل استقبال زیاد افراد از فضای شبکه های اجتماعی و فضای سایت ها، کسب و کارها اقدام به طراحی و ساخت کاتالوگ های دیجیتالی کرده اند که بتوانند با استفاده از این کاتالوگ ها خودشان را در فضای وب سایت ها و وبلاگ ها و حتی فضای مجازی معرفی کنند. استفاده از کاتالوگ های دیجیتالی می تواند باعث کاهش هزینه های صاحبان کسب و کارها نیز بشود؛ چون دیگر نیاز به پرداخت هزینه های چاپ و خرید کاغذ نیست.
2- کاتالوگ سیمی
کاتالوگ های سیمی بیشتر مورد استفاده ی شرکت های بزرگ و هولدینگ قرار می گیرند؛ زیرا این نوع کاتالوگ ها را برای معرفی محصولات زیاد به کار می گیرند. معمولا شرکت هایی که قصد دارند کاتالوگ آن ها بیشتر از 15 صفحه باشد و اطلاعات جامع و کاملی را در برداشته باشد از این کاتالوگ ها استفاده می کنند.
3- کاتالوگ لت دار
یکی از کاتالوگ های پر کاربرد در انواع سمینارها و نمایشگاه ها، کاتالوگ های لت دار هستند. این کاتالوگ ها معمولاً بین 3 الی 6 لت را شامل می شوند. کاتالوگ هایی که تعداد لت های آن ها بیشتر از این مقدار باشد، خواندن را برای افراد دشوار می کنند. در این نوع کاتالوگ ها طراح باید سعی کند خلاصه ترین اطلاعات را در اختیار افراد قرار دهد.
4- کاتالوگ منگنه ای
این نوع کاتالوگ ها کم ترین کاربرد را در بازار دارند و امروزه از آن ها در کسب و کارها کمتر استفاده می شود.
رایج ترین نوع کاتالوگ چیست؟
کاتالوگ ها با توجه به نوع فعالیتشان دسته بندی های متفاوتی دارند و در زمینه های مختلفی طراحی و منتشر می شوند. هر کسب و کاری با توجه به نیازها و حیطه ی کاری خود می تواند از کاتالوگ ها استفاده کند. اما شاید مایل باشید رایج ترین نوع کاتالوگ ها را بشناسید. در واقع کاتالوگ ها دسته بندی های مختلفی دارند.
در ابتدا به دسته بندی های مختلف آن ها پرداخته و بعد رایج ترین نوع آن ها را برایتان بیان می کنیم. ما در قسمت های قبلی درباره ی انواع کاتالوگ ها از نظر سایز و مدل طراحی برایتان صحبت کردیم و در این قسمت درباره ی جنس کاغذ آن ها برایتان مطالبی را ارائه می دهیم.
1- جنس و کاغذ جلد کاتالوگ
برای کاتالوگ ها به طور معمول از کاغذ گلاسه ی مقاوم استفاده می کنند. البته این بستگی به شما دارد و نوع آن را می توانید خودتان مشخص کنید. با توجه به تجربه ی کاری در زمینه ی کاتالوگ ها، ما به شما کاغذهای گلاسه ضخیم تر را پیشنهاد می کنیم؛ زیرا دوام آن ها بیشتر است.
2- گرماژ کاتالوگ
انتخاب گرماژ کاغذ یعنی این که شما چه نوع کاغذی را برای جلد و صفحات داخلی انتخاب کنید. معمولاً همان طور که در بالا گفته شد، برای جلد کاتالوگ از کاغذ ضخیم و برای داخل کاتالوگ از کاغذ نازک تر استفاده می کنند.
3- جهت های باز کردن کاتالوگ
طراحی اینکه کاتالوگ ها چگونه باز شوند در دست شماست. شما می توانید از هر جهت یعنی راست یا چپ و بالا یا پایین جهت باز شدن آن ها را طراحی کنید.
4- نوع صحافی کردن کاتالوگ ها
صحافی کاتالوگ ها به طور کلی سه دسته بندی دارد:
-
مفتول لوپ
-
مفتول تخت
-
چسب گرم
محبوب ترین کاتالوگ ها کدامند؟
اما اگر بخواهیم رایج ترین و همچنین محبوب ترین کاتالوگ ها را نام ببریم، باید بگوییم کاتالوگ های دیجیتالی رایج ترین و محبوب ترین نوع کاتالوگ ها هستند. بخاطر استفاده ی زیاد مردم از فضای اینترنت و توجه به آن، افراد مایل هستند کاتالوگ های خود را به صورت دیجیتال چاپ کنند که هم در هزینه های خرید کاغذ صرفه جویی نمایند و هم بتوانند بازدید بیشتری داشته باشند.
سفارش و مشاوره ی رایگان انواع کاتالوگ و بروشور
برای سفارش و مشاوره ی رایگان شما نیاز به یک مجموعه ی مطمئن و معتبر دارید؛ چون انتخاب و طراحی کاتالوگ برای کسب و کار، یکی از مسائل مهم مربوط به هر کسب و کاری محسوب می شود. بنا بر این نباید از هر شرکتی مشاوره دریافت کنید. ما به شما شرکت رایا مارکتینگ را پیشنهاد می کنیم که هم در این کار تخصص داشته و هم سابقه ی بالایی در این کار دارد. لازم به ذکر است که شما می توانید به صورت رایگان از این سایت مشاوره دریافت نمایید.
کلام آخر
این مقاله جهت طراحی و ساخت کاتالوگ و همچنین معرفی یک شرکت معتبر برای ثبت سفارش تولید محتوا برای شما تهیه و نگارش شده است. شما می توانید قبل از این که اقدام به طراحی کاتالوگ کنید، با مشاوران رایا مارکتینگ مشورت کرده و سپس یک انتخاب درست برای کاتالوگ خود داشته باشید.
برای سفارش آنلاین طراحی گرافیکی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی گرافیکی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید