شغل وبلاگ نویسی + هر آنچه که باید در مورد این حرفه بدانید
در این مقاله به توضیح مفهوم شغل وبلاگ نویسی و روش های کسبِ درآمدِ بالا از این حرفه خواهیم پرداخت.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
شغل وبلاگ نویسی در طی دهه اخیر به یکی از مشاغل پر درآمد تبدیل شده است. به همین دلیل بسیاری از افراد علاقه مند به تاسیس وبلاگ و کسب درآمد از آن، شده اند. در این مقاله قصد داریم تا مفاهیم پایه وبلاگ نویسی و نحوه کسب درآمد از این حرفه را توضیح دهیم. اگر شما هم علاقه دارید با شغل وبلاگ نویسی بیشتر آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم تا پایان با ما همراه باشید.
وبلاگ نویسی چیست؟
اولین بار، واژه وبلاگ توسط فردی آمریکایی به معنای یادداشت خاطرات روزانه، به کار رفت. این فرد، موضوعات مختلفی را به صورت یادداشت در صفحه اینترنتی شخصی خود منتشر می کرد و طی مرور زمان، مخاطبان زیادی جذب نمود.
از سال 2000 در سراسر جهان و از سال 1381 در ایران، سرویس های مختلفی جهت ارائه خدمات رایگان وبلاگ نویسی، تاسیس شدند. این سرویس ها در ازای خدمات رایگانی که به کاربران ارائه می دادند، تبلیغاتی را در وبلاگ آنها منتشر می کردند.
معرفی انواع وبلاگ
وبلاگ ها را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد؛
1. وبلاگ هایی که از سرویس های رایگان استفاده می کنند: این وبلاگ ها از هاست و دامنه سرویس های وبلاگدهی استفاده می کنند و دارای محدودیت های بسیاری هستند.
2. وبلاگ هایی که دارای دامنه و هاست شخصی می باشند: این وبلاگ ها نیاز به پرداختِ هزینه هاست و دامنه دارند اما هیچ محدودیتی شامل حالشان نمی شود.
تفاوت های وبلاگ و وب سایت
وبلاگ و وب سایت از جهات بسیاری مشابه همدیگر هستند اما تفاوت هایی نیز دارند. در این بخش به توضیح این تفاوت ها خواهیم پرداخت؛
1. وبلاگ ها معمولا توسط شخص اداره می شوند اما وب سایت ها مربوط به یک سازمان، شرکت یا... می باشند.
2. وب سایت ها دارای محتوای رسانه ای هستند اما وبلاگ ها می توانند به هر موضوعی بپردازند.
3. وب سایت ها دارای ساختار و طراحی پیچیده ای هستند اما وبلاگ ها معمولا طراحی ساده ای دارند.
4. وبلاگ ها ممکن است از هاست و دامنه رایگان استفاده کنند اما وب سایت ها دارای هاست و دامنه شخصی هستند.
شغل وبلاگ نویسی مناسب چه کسانی است؟
ورود به شغل وبلاگ نویسی، نیازمندِ داشتنِ زیرساخت خاصی نیست. اگر شما به یک کامپیوتر و اینترنت دسترسی دارید، می توانید در این حرفه مشغول به کار شوید. تنها شرط لازم برای شروع به کار در شغل وبلاگ نویسی ، داشتن علاقه و پشتکار است.
نحوه کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی
روش های مختلفی برای کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی وجود دارد. در این بخش هر کدام از این روش ها را به شما توضیح خواهیم داد.
الف. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : فروش محصولات یک شرکت ثالث
یکی از روش های کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، فروش محصولات یک شرکت ثالث است. در این روش، شما محصولاتِ یک شرکتِ ثالث را در سایت خود تبلیغ می کنید و آنها را به فروش می رسانید. پس از فروش محصولات، مبلغی طبق قرارداد به عنوان پورسانت به شما پرداخت خواهد شد.
ب. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی: تاسیس فروشگاه
دومین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، تاسیس فروشگاه اینترنتی است. این روش مخصوص کسانی می باشد که سرمایه کافی و زیرساخت لازم برای تاسیس فروشگاه را دارند. در صورتی که شما موفق به تاسیس فروشگاه در وبلاگ خود شوید، درآمد بالایی را کسب خواهید کرد.
ج. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : تبلیغات آنلاين
سومین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، تبلیغات آنلاين است. در این روش، شما با نمایش تبلیغات مختلف، به کسب درآمد خواهید پرداخت. تبلیغات آنلاين به دو دسته کلی تقسیم می شود؛ 1. تبلیغات کلیکی و 2. تبلیغات سفارشی.
در تبلیغات کلیکی، شما کدِ HTML سایت های تبلیغاتی را در وبلاگ خود گذاشته و بدین ترتیب به مخاطبان، تبلیغات Pop Up نمایش داده خواهد شد. در مقابل، تبلیغات سفارشی توسط یک کارفرما یا شرکت به شما پیشنهاد می شود. البته روش تبلیغات سفارشی مخصوص وبلاگ هایی است که مخاطبان زیادی به صورت روزانه به آنها مراجعه می کنند.
د. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : برگزاری کلاس آنلاين
یکی دیگر از روش های کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، برگزاری کلاس های آنلاين است. این روش مخصوص کسانی است که توانایی تدریس مباحثی مانند فیزیک، ریاضی، زبان یا... را دارند. این افراد می توانند با برگزاری کلاس های آنلاين در بستر وبلاگ، به کسب درآمد بپردازند.
ه. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : برگزاری جلسات مشاوره
پنجمین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، برگزاری جلسات مشاوره است. اگر شما دارای تجربه در زمینه ای خاص هستید، می توانید از این روش به کسب درآمد بپردازید. به عنوان مثال، اگر شخصی تجربه و تخصص در زمینه آزمون کنکور داشته باشد، می تواند با برگزاری جلسات مشاوره و به اشتراک گذاشتن تجارب خود، مبلغی را دریافت نماید.
و. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : تولید محتوای متنی
ششمین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، تولید محتوای متنی است. یکی از نیاز های اساسی بسیاری از سایت های فروشگاهی، خبری و... به روز رسانی سایتشان با محتوای متنی منحصر به فرد است. اگر شما به اصول سئو آشنایی دارید، می توانید از سایت های مختلف، سفارش تولید محتوا دریافت کرده و از این راه کسب درآمد کنید.
ز. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : رپورتاژ آگهی
هفتمین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، رپورتاژ آگهی است. رپورتاژ، روشی بسیار درآمدزا است اما نیاز به تجربه دارد. در این روش، شما باید به صورت غیر مستقیم، کالا یا خدمات یک شرکت یا وب سایت را تبلیغ نمایید.
به عنوان مثال، اگر از شما خواسته شود تا یک سایتِ آموزش دیجیتال مارکتینگ را تبلیغ کنید، باید ابتدا یک محتوا در مورد کسب درآمد از دیجیتال مارکتینگ نگارش نمایید و سپس به مخاطبان اعلام کنید که برای شرکت در دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ به سایت موسسه تبلیغ دهنده مراجعه نمایند.
ح. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : تولید محتوای ویدیویی
هشتمین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، تولید محتوای ویدیویی است. در این روش، شما باید ویدیوهایی تولید نمایید که ارزش فروش داشته باشند. در این صورت شما می توانید این ویدیوها را به فروش رسانده و به کسب درآمد بالایی برسید.
ط. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : فروش حقِ اشتراک مقالات علمی
نهمین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، فروش حق اشتراک است. این روش مخصوص افرادی می باشد که توانایی تولید محتوا های عملی را دارند. اگر در زمینه های فوق تخصص دارید، می توانید در ازای دریافت حق اشتراک، مقالات علمی خود را در اختیار مخاطبانتان قرار دهید.
ی. کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی : فروش پادکست یا کتاب الکترونیکی
آخرین روشِ کسب درآمد از شغل وبلاگ نویسی ، فروش پادکست یا کتاب الکترونیکی است. اگر شما توانایی تولید موارد فوق را دارید، می توانید با فروش آنها، به کسب درآمد بالایی برسید. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که برای تولید پادکست، باید زیرساخت های لازم مانند تجهیزات استودیو را در اختیار داشته باشید.
سخن پایانی
در این مقاله تلاش شد تا مفهوم شغل وبلاگ نویسی و روش های کسب درآمد از این حرفه را به شما توضیح دهیم. شما می توانید با تاسیس وبلاگ و اجرای روش های فوق، در مدت زمانی کوتاه از شغل وبلاگ نویسی درآمد بالایی را کسب نمایید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید