همه چیز در مورد درآمد وبلاگ نویسی
در این مقاله، در مورد موضوع درآمد وبلاگ نویسی، توضیحاتی جامع ارائه شده است. با آگاهی از این توضيحات می توانید به کسب درآمد بالایی از وبلاگ نویسی برسید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
درآمد وبلاگ نویسی، یکی از مباحثی است که طی دهه اخیر، توجه زیادی را در حوزه وب به خود جذب کرده است. با پیشرفت تکنولوژی و ایجاد دنیای مجازی، سرویس های مختلفی در ایران جهت ارائه خدمات ساخت وبلاگ ایجاد شدند. از آنجایی که ساخت وبلاگ رایگان است، بسیاری از افراد علاقه مند به کسب درآمد از طریق آن شده اند.
در این مقاله قصد داریم تا روش های کسب درآمد از وبلاگ را به شما توضیح دهیم. با آگاهی از این روش ها می توانید در مدت زمانی کوتاه شروع به کسب درآمد از فضای مجازی نمایید. بنابراین تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
تاریخچه ابداع وبلاگ در ایران و جهان
در سال 2000 با تاسیس وب سایت هایی مانند Livejournal وBlogger، که در زمینه ارائه خدمات وبلاگ نویسی فعالیت می کردند، فرهنگ وبلاگ نویسی به تدریج شکل گرفت. پس از مدتی، سیستم های دیگری مانند وردپرس نیز در این زمینه فعالیت خود را شروع کردند. وردپرس با ارائه فضایی کاربر پسند، محبوبیت بالایی را در آن زمان کسب کرد.
چند سال پس از تاسیس سرویس های وبلاگدهی جهانی، به تدریج در ایران هم این سیستم ها شروع به کار کردند. اولین سیستم وبلاگدهی ایرانی، پرشین بلاگ نام داشت و در سال 1381 تاسیس شد. پس از آن با تاسیس بلاگفا نیز کاربران بسیاری در ایران شروع به وبلاگ نویسی کردند.
تفاوت وبلاگ و وب سایت
وبلاگ معمولا جهت اطلاع رسانی و انتشار مطالب شخصی مورد استفاده قرار می گیرد و جنبه رسانه ای ندارد. در مقابل، وب سایت جهت ارائه خدمات مختلف و آنلاين طراحی می شود. تفاوت های وبلاگ و وب سایت را می توان در موارد زیر خلاصه کرد؛
الف. وب سایت ها، رسانه ای رسمی هستند اما وبلاگ ها معمولا شخصی می باشند.
ب. اداره وب سایت نیاز به دانش برنامه نویسی دارد اما وبلاگ نیاز به آگاهی از برنامه نویسی ندارد.
ج. وب سایت ها ارتباطی یک طرفه با مخاطبان برقرار می کنند اما در وبلاگ ها، تعامل دو طرفه می باشد.
انواع وبلاگ
در مجموع دو روش برای ایجاد وبلاگ وجود دارد. در این بخش هر دو مورد را توضیح خواهیم داد؛
الف. سرویس های وبلاگدهی رایگان: در این روش، شما از هاست و دامنه سرویس هایی مانند بلاگفا، پرشین بلاگ و... استفاده می کنید. هنگام استفاده از این سرویس های وبلاگدهی، صاحبان اصلی دامنه و هاست به منظور کسب درآمد، تبلیغ هایی را در وبلاگ شما قرار خواهند داد. در مجموع، استفاده از سرویس های وبلاگدهی، محدودیت های بسیاری را برای شما به همراه خواهد داشت.
ب. خرید هاست و دامنه: در صورتی که شما خود، اقدام به خرید دامنه و هاست نمایید، هیچ محدودیتی شامل حالتان نخواهد شد. در این روش شما به صورت مستقل، مدیر سایت هستید و می توانید تغییرات دلخواه خود را در وبلاگتان اعمال نمایید.
روش های درآمد وبلاگ نویسی
روش های بسیار متنوعی برای کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی وجود دارند. شما باید با توجه به علاقه و تجربه خود، روش مناسب را انتخاب نمایید. در این بخش تمامی روش های درآمد وبلاگ نویسی را به شما توضیح خواهیم داد. این روش ها عبارتند از؛
الف. درآمد وبلاگ نویسی: تبلیغات
اولین روش درآمد وبلاگ نویسی، تبلیغات است. به منظور انجام تبلیغات، شما دو راه در پیش رو دارید؛ تبلیغات ثابت و تبلیغات Popup. در تبلیغات Popup یا کلیکی، بازدیدکنندگان با کلیک بر روی مطالبِ سایتِ شما، به صورت ناخودآگاه وارد صفحه دیگری می شوند. به ازای هر مرتبه که تبلیغات Popup توسط بازدیدکنندگان، مشاهده شود، شما مبلغی دریافت خواهید کرد.
روش دوم تبلیغات، تنها در صورتی به شما پیشنهاد خواهد شد که تعداد قابل توجهی بازدیدکننده در روز داشته باشید. در این روش، یک کارفرما از شما درخواست خواهد کرد که در ازای دریافت مبلغی مشخص، تبلیغاتِ موردِ نظر وی را در سایت خود قرار دهید.
ب. درآمد وبلاگ نویسی: فروش پورسانتی
دومین روش درآمد وبلاگ نویسی، فروش پورسانتی است. در این حالت، شما با یک شرکت یا یک وب سایت در فروش محصولاتش همکاری خواهید کرد. با فروش هر محصول از این شرکت، درصدی از مبلغ فروش به عنوان پورسانت به شما تعلق خواهد گرفت.
ج. درآمد وبلاگ نویسی: مشاوره
این روش از درآمد وبلاگ نویسی، مخصوص کسانی است که دارای سابقه و تجربه در زمینه ای خاص می باشند. به عنوان مثال، اگر شما در زمینه آزمون کنکور دارای تجربه هستید، می توانید در ازای دریافت مبلغی خاص، تجربیات خود را در اختیار باقی افراد بگذارید.
د. درآمد وبلاگ نویسی: برگزاری دوره های آموزشی
یکی دیگر از روش های کسب درآمد وبلاگ نویسی، برگزاری وبینار های آموزشی است. به عنوان مثال، اگر شما توانایی تدریس زبان انگلیسی را دارید، می تواند دوره هایی را به صورت آنلاين در این زمینه برگزار کرده و درآمد کسب کنید.
ه. درآمد وبلاگ نویسی: بازاریابی وابسته
پنجمین روش درآمد وبلاگ نویسی، بازاریابی وابسته است. در این روش، شما مخاطبان خود را از طریق مختلف به سایت یک فروشگاه، هدایت می کنید. در صورتی که این فرد پس از ورود به سایت فروشگاه، اقدام به خرید کند، شما مبلغی را به عنوان پورسانت دریافت خواهید کرد.
البته این روش با فروش پورسانتی محصولات متفاوت است. در فروش پورسانتی، شما محصولات یک شرکت را در سایت خود به فروش می رسانید اما در بازاریابی وابسته، مخاطب را مستقیم به سایت شرکت مورد نظر هدایت خواهید کرد. بازاریابی وابسته نوعی بازاریابی دیجیتال(دیجیتال مارکتینگ) است.
و. درآمد وبلاگ نویسی: رپورتاژ
ششمین روش درآمد وبلاگ نویسی، رپورتاژ آگهی است. در این روش شما یک سایت را با انتشار محتوا در وبلاگ خود تبلیغ می کنید. در این محتوا شما باید در مورد یک موضوع مفید به کاربر توضیحاتی را ارائه دهید و در همین حین، تبلیغ سایت مورد نظر را نیز انجام دهید.
به عنوان مثال، برای تبلیغ یک سایتِ فروشِ سخت افزارِ کامپیوتر، می توانید محتوایی در مورد بهترین برند های کارت گرافیک و CPU تولید نمایید و سپس، سایت مورد نظر را به عنوان مرجع خرید سخت افزار کامپیوتر، معرفی نمایید. اگر در زمینه نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی اطلاعات کافی ندارید، می توانید از سایت های سفارش تولید محتوا در این زمینه کمک بگیرید و تولید محتوا را به آنها بسپارید.
ز. درآمد وبلاگ نویسی: اخذ حق اشتراک
هفتمین روش درآمد وبلاگ نویسی، اخذ حق اشتراک است. این روش مخصوص کسانی می باشد که توانایی تولید مقالات علمی و معتبر را دارند. این افراد می توانند با دریافت حق اشتراک ماهانه، مقالات خود را در اختیار کاربران قرار دهند.
ح. درآمد وبلاگ نویسی: تاسیس فروشگاه
آخرین روش درآمد وبلاگ نویسی، تاسیس فروشگاه است. در این روش شما خود اقدام به تاسیس فروشگاه و فروش محصولات مختلف می نمایید. این روش نیازمند داشتن سرمایه و امکانات زیرساختی است اما معمولا به کسب درآمد بالایی منجر می شود.
سخن پایانی
یا پیشرفت تکنولوژی و توسعه فضای مجازی، روش های کسب درآمد دچار تغییرات بسیاری نسبت به گذشته شده اند. امروزه یکی از روش های کسب درآمد، تاسیس وبلاگ است. شما می تواند با استفاده از روش های مختلف به کسب درآمد از وبلاگ نويسی بپردازید. در این مقاله، تمامی روش های ممکن برای کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی، توضیح داده شد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید