آموزش اصول آگهی نویسی حرفه ای و اثربخش
آگهی نویسی و یادگیری آن پروسهی خاص خودش را دارد. در این مطلب هرآنچه که باید در مورد نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی بدانید را آورده ایم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
تاثیر رپورتاژ بر سئو به حدی زیاد است که بنیانگذار گوگل، ایده گوگل را با بک لینک شروع کرد. لری پیج درخواب دید که اعتبار مطالب سایتها را میتوان با بک لینک ها سنجید و این شروع ایده موتور جستجوی گوگل بود. هر چند امروزه گوگل بسیار هوشمندانه به بررسی بک لینک ها می پردازد ولی هنوز بهترین راه برای گرفتن بک لینک های دائمی طبیعی، درج آگهی رپورتاژ می باشد.
مقدمه
آگهی نویسی و نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی نیاز به یادگیری دارد. شما نمی توانید در حال حاضر هیچ نویسندهی موفقی که رپورتاژ نویسِ خوبی هم هست را بیابید که از همان ابتدای شروع کارش بر اصول آگهی نویسی تسلط و تمرکز داشته است. بسیاری از نویسندگان با آزمون و خطا و دریافت آموزش های لازم امروزه توانسته اند به جایگاهی که اکنون دارند دست پیدا کنند.
برای اینکه از همین ابتدا مانند یک نویسنده آماتور عمل نکنید، باید زیاد مطالعه کنید و در مورد ماهیت رپورتاژ اطلاعات کافی به دست آورید. ما در این مطلب یک راهنمای کامل در مورد اصول رپورتاژ نویسی برای شروع، آورده ایم. پیشنهاد میکنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
آگهی نویسی چیست؟ چه کاربرد و مزایایی دارد؟
ریپورتاژ آگهی چیست؟ رپورتاژ آگهی شبیه یک مقاله نوشته می شود اما با اهداف تبلیغاتی. بسیاری از کسب و کارها به واسطه رپورتاژ آگهی می توانند تعداد مشتریان خود را افزایش دهند. همچنین می توانند ترافیک ارگانیک سایت شان را بالا ببرند و به سئوی خارجی وب سایت شان کمک کنند. آگهی نویسی و بازاریابی دیجیتال(دیجیتال مارکتینگ) با هدف ایجاد آگاهی و ایجاد تمایل در مخاطب برای تحقیق در مورد کسب و کار/ برند تمرکز دارد.
تولید رپورتاژ آگهی اگر به مرور و با مداومت انجام شود، مدیر یک کسب و کار میتواند مشتریان وفادار ِبیشتری به دست آورد و حتی مشتریان سابق خود را راضی تر از قبل نگه دارد. مشتریانی که یک شبه به سمت یک وب سایت هجوم می آورند، محصولات را گذرا نگاه می کنند و سپس از آن خارج می شوند مشتری وفادار به حساب نمی آیند. ممکن است آنها بعد از خروج از وب سایت مورد نظر، حتی نام و آدرس ِآن را فراموش کنند.
اگر کسب و کارها به تبلیغات مستقیم و گذرا تکیه کنند، چنین مشتریانی نصیب شان خواهند شد. در صورتی که اگر مدیر یک کسب و کار به فکر آگهی نویسی و انتشار ِآن در بازه های زمانی مشخص باشد می تواند مشتری وفادار برای کسب و کار خود بیابد. در طی نگارش و انتشار رپورتاژ آگهی، میزان اطلاعات مشتری در مورد برند افزایش خواهد یافت. بنابراین کسب و کار وی از همان مراحل ابتدایی می تواند با مخاطبان همراه و همسو باشد.
در نگارش و تهیه رپورتاژ آگهی، پیدا کردن درک صحیح از نقشه سفر مشتری، نحوه آشنایی او با کسب و کار، مسیری که طی می کند تا از یکی از صفحات وب سایت به صفحه محصولات/ خدمات، درباره ما، شرایط و قوانین سایت، تماس با ما و ... مراجعه کند بسیار اهمیت دارد. برای تبلیغات مستقیم بدون کمک گرفتن از رپورتاژ آگهی نیازی نیست که حدس بزنید مشتری چه مراحلی را برای آشنایی و اعتماد کردن به کسب و کار ِمورد نظر طی میکند، pain point های وی چه هستند و در هر مرحله مشتری چه احساساتی دارد.
بنابراین میزان همدلی شما (به عنوان نویسنده) با وی کاهش خواهد یافت. زمانی که یک کسب و کار بتواند رپورتاژ آگهی مناسب و باکیفیت تولید نماید و بدون انجام فعالیت های مشکوک آن را در وب سایت های خبری و پربازدید منتشر کند، این امکان را خواهد داشت تا نظر موتور های جستجو مانند گوگل را نیز به سمت خود جلب کند.
نحوه آگهی نویسی موفق
برای آگهی نویسی موفق، مراحل زمانبر اما جذابی پیش روی شماست. در صورتی که به یادگیری و آموزش رپورتاژ آگهی خلاقانه علاقه دارید و دوست دارید به کسب و کارهای مختلف کمک کنید تا در جذب مشتریانِ هدف شان موفق باشند، می توانید از این مراحل (که در ادامه به آنها اشاره شده است) کمک بگیرید.
-
نمونه رپرتاژ آگهی های فراوانی را در نشریات چاپی یا وب سایت ها بررسی و مطالعه کنید. هر نوع تبلیغی چارچوب خاص خود را دارد. شما علاوه بر یادگیری نحوه نگارش رپورتاژ آگهی باید چند نمونه رپورتاژ بخوانید و ببینید که سایر نویسندگان چگونه برای مخاطبان ِخود داستان سرایی می کنند. سپس آنها را با خود همراه می کنند.
-
حتما نگاهی به تیتر های اصلی هر مطلب که در قالب رپورتاژ آگهی منتشر شده است داشته باشید. ببینید که آنها با استناد به چه راهکارهایی توانسته اند توجه مخاطب را جلب کنند؟ آیا با توجه به آمار بازدید از آن مطلب، سرتیتر کاربردی است یا کاملا عادی نوشته شده است؟
-
بعد از تیتر برای آگهی نویسی خوب، باید لید/ مقدمه مناسبی نوشته شود تا بتواند مخاطب را آمادهی خواندنِ ادامهی متن کند. شروع رپورتاژ با چه چیزی است؟ توصیفی عمیق از موضوع است یا به شکل سطحی به آن پرداخته شده است؟ آیا شروعِ متن با معرفی یک شخصیت/ یک محصول/ برخی خدمات است؟ آیا در این بخش از متن توضیحاتی در مورد یک مکان داده شده است؟ نویسنده سعی می کند تمرکز مخاطب را به چه سمتی ببرد؟ آیا خبری از به کار گیری حواس پنجگانه مانند بویایی یا لامسه هست؟ آیا متن با جملات کوتاه و سریع آغاز شده است؟
-
در بدنه متن رپورتاژ آگهی باید کل آنچه که قصد دارید به مخاطب ارائه دهید را بیاورید. پس نباید از آنالیز و بررسی نمونه رپورتاژ های آگهی و بدنه آنها غافل شوید. بررسی کنید و ببینید که در رپورتاژ های موفق، نویسنده از زبان پیچیده استفاده کرده است یا همه چیز را در ساده ترین شکل و به زبان محاوره توضیح داده است؟ آیا جمله بندی ها کوتاه و سریع هستند یا طولانی؟
-
حتما در مورد انواع سبک رپورتاژ اطلاعات کافی به دست آورید. رپورتاژ های آگهی با اهداف گوناگون و در قالب های مختلفی نوشته می شوند. رپورتاژ ها می توانند به درستی مخاطبان را تحت تاثیر قرار دهند.
نکته: در کنار همهی این موارد باید مخاطبان را در نظر بگیرید. اینکه مخاطبان که هستند و چه چیزی می خواهند، تا حد بسیار زیادی تعیین کننده نحوه نگارش و داستان پردازی شما در متن رپورتاژ آگهی (به عنوان یک نویسنده) است. اگر در این مورد اطلاعات کمی دارید می توانید با یک یا دو ویراستار/ کپی رایتر/ نویسنده تولید محتوا صحبت کنید. آنها می توانند اطلاعات و بینش های لازم را در مورد نحوه در اولویت قرار دادن مخاطبان موقع نوشتن ِمتن به شما ارائه کنند.
نکته 2: حتما مانند یک روزنامه نگار یا گزارش نویس به آنچه که ساخته و پرداخته اید نگاهی بیندازید. خودتان را به جای مخاطب بگذارید و ببینید که آیا می توانید با متن ارتباط برقرار کنید یا خیر.
نکته 3: حتما یک چک لیست رپورتاژ آگهی کنار دستتان داشته باشید. این لیست به شما کمک می کند تا مواردی که فراموش کرده اید و بسیار مهم هستند را با یک نگاه گذرا بررسی کنید.
کلام آخر
شما می توانید در کنار یادگیری نحوه آگهی نویسی با ما در رایا مارکتینگ همکاری داشته باشید. رایا مارکتینگ همواره پذیرای نویسندگان یا علاقه مندان به نویسندگی و گزارش نویسی در قالب های مختلف با موضوعات گوناگون می باشد. ما می توانیم به شما کمک کنیم که در کنار کسب تجربیات تئوری، از تجربه های عملی هم برخوردار شوید. سپس بتوانید در هر مرحله ای که هستید، نمونه کارهای مختلف برای خود در فضای رقابتِ کسب و کار جمع آوری کنید.
برای شروع، پیشنهاد می کنیم که سری به صفحهی استخدام غیر حضوری نویسنده رپورتاژ آگهی در سایت رایا مارکتینگ بزنید. اطلاعات موجود در این بخش را حتما مطالعه کنید. سپس برای ثبت نام اقدام نمایید. ما منتظر دریافت فرم ثبت نامی شما و اطلاعات تماس تان هستیم. شما می توانید بعد از پُر کردن فرم منتظر تماس کارشناسان ما بمانید. همچنین برای سفارش تولید محتوا در رایا مارکتینگ می توانید به منوی خدمات وب سایت مراجعه کنید.
برای سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید